- 17 Eylül 2018
- 105
- 42
- 98
- 30
- Konu Sahibi Desillusion
Merhabalar forumda yeniyim arkadaşlar izmirde yaşıyorum .liplift ve bişektomi için istanbulda aydın mamak güven verdi yaptıran tecrübesi olan varmı acaba ??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Suan iyiyim yanaklarımda ufak ufak incelemeler basladı 2-3 ayı bulurmuş tam oturması iyi arastırın biraz sans birazda dogru doktora karar verilmeli cünkü kötü sonuclar bile cıksa hiç birşey yapılamıyor forumdan okuduğum kadar cok mağdur arkadaşlar varBisektomiyi.ben de düşünüyorum Antalya'da iyi bi yer bulabilirsem su an ki durumunuz nasil
Ben liplift ve bişektomiyi 8.000 e oldum. Yani birisi 4000 e geliyor İzmire göre uygun geldi fiyat cunkü izmir de sadece liplifte 6000 diyen oldu. O yüzden İstanbulda oldum ve iyi oldugunu arastırdımAydın Mamak doktoru bende duydum.
Gerçekten iyi bir doktor deniyor.
Ama fiyatları o kadar yüksek ki,
Yanına yaklaşılmıyor bile..
nasil gecti iylesme sureci odem vs bi de yuzune bant taktilarmi bagzi vidolarda gorsum internetteKimse yorum yapmadı bile bu salı sabah ameliyata giriyorum ikisi bir olacak
İyileşme süreci gayet rahat gecti sadece 3-4gün yüzde sislik oluyor dışarıdan bant felan takılmadı suan 1 aya yaklaştı gözle görülür biraz incelme var ama kesin sonuc 3 aya kadar oturuyormuşnasil gecti iylesme sureci odem vs bi de yuzune bant taktilarmi bagzi vidolarda gorsum internette
Merhabalar sizin ameliyatınızı olalı 2 3 ay olmuş sanırımZ yüzünüz şimdi nasl asimetri oldu mu bir de elmacıkla yanağın boşluğu keskin bir geçiş oluyoe mu bize bi after fotosu çekmeniz mümkün mü. Bazı dr lar öyle bir alıyor ki yanak yastığını yüz yastık yüz ya da bir anda çukurlaşan (hande erçelin ilk halleri igbi) ki şu anda da makyaj bence. E makyaj yapacaksak me gerek var. Beste kökdemir gibi olmak aslmda hedef. Kısaca siz bir before after atsanız burundan aşağısını çoook güzel olacak. Tekrar gelmiş geçmiş olsunİyileşme süreci gayet rahat gecti sadece 3-4gün yüzde sislik oluyor dışarıdan bant felan takılmadı suan 1 aya yaklaştı gözle görülür biraz incelme var ama kesin sonuc 3 aya kadar oturuyormuş
3. Haftam ve gülemiyorum psikolojim bozuldu yardım edin ne kadar sürede iner burun delikleriniz büyüdümü sizinde? İnanılmaz mutsuzum üst dudak harekette cok zorlanıyorBisektomiyi.ben de düşünüyorum Antalya'da iyi bi yer bulabilirsem su an ki durumunuz nasil
Buradan melbe diye bir üyeyle konuşmuştum çok şeker biri bir yazın süreçle ilgili. Çok geçmiş olsun ne güzel cesaret edip gitmişsiniz.3. Haftam ve gülemiyorum psikolojim bozuldu yardım edin ne kadar sürede iner burun delikleriniz büyüdümü sizinde? İnanılmaz mutsuzum üst dudak harekette cok zorlanıyor
Ameliyata girdiniznnisanırım nasıl gectiKimse yorum yapmadı bile bu salı sabah ameliyata giriyorum ikisi bir olacak
Cesaret ettim ama gelin bana sorun sıfır gülme kasıntılı durdu. Konuşurken cok komiğimBuradan melbe diye bir üyeyle konuşmuştum çok şeker biri bir yazın süreçle ilgili. Çok geçmiş olsun ne güzel cesaret edip gitmişsiniz.
Doktorunuz ne diyor? İnşallah bir an önce geçer.. Liplift sebebiyle olmuş olabilir mi ,Ameliyata girdiniznnisanırım nasıl gecti
Cesaret ettim ama gelin bana sorun sıfır gülme kasıntılı durdu. Konuşurken cok komiğim
Gecicek ama ne zaman heyecanla beklıyorum
Yaptırdım :) yoldayım dönüyorum adanaya. Şimdilik iyiyim buzla yaşıcam iki gün çok şişmesin diye :). Çok teşekkür ederim desteğin içinŞimdiden bol bol şana ve güç kuvvet. Tesirgin girmeyin nolur kendinizden emin olun zamanınız imkanınız ve sağlığınız var. Çok da güzel geçicek bu kadar bekleyip bir karar almışsınız müthiş olacak o açı kötü bu açı kötü yokkkk
Merhabailk iki gun cok sıstı ama sonra ınmeye basladı ben hıc sıcak bısey deydırmedım cok dıkkat ettım su asla degmedı bunları dıkkat ederseneniz sıslık 1 haftaya ınıyor ızde aynı sekılde