anammmmmmmmmmmmmmm gergedan geçmiş mutfaktan uyyyyyyyyyyy yinede benim adam böyle güzellik yapsın ben temizlerim heheheheh
hayırrr hatırlamıyorummm çünkü bu tablo heran aklımda olacağından başıma gelmesin diye asla ve asla sokmuyorum mutfağa eşimi...,ıyyy berbat bir durum yaaa:))
ben sanslilar arasindayim ozaman
esim SIK olmasada sever ve yapar
ama mutfak brakdigim gibi olur
saolsun:asigim:
ben malesef hatırlıyorummmmmmm
benim eşim bikere balık tutup getirmişti sen girme mutfağa ben hallederim demişti bende oturdum bekledim balıkta epeyce büyüktü
bide girerimki her yere kanları fışkırmış....... :)))))
evet cok tanıdık geldı
anammmmmmmmmmmmmmm gergedan geçmiş mutfaktan uyyyyyyyyyyy yinede benim adam böyle güzellik yapsın ben temizlerim heheheheh
evet benım gozumde bı yerden ıssırıyor bu goruntuyu.. :sinifsinif: bızde bı keresınde kavga etmıstık bende aksam yemegı hazırlamamıstım..esım gıttı ben hazırlarım dıye gıdıs o gıdıs 2 saat sonra mutfagım tanınmayacak haldeydı.. mafoldumben normalde hıc ole yapmazdı bırlıkte yemek yaparız ama.. CADIARZU yoksa o yapıyor ben arkasını mı topluyorum da mutfak batmıyor.. :uhm:
ay gergedan nerden geldi aklına sen çok yaşa emi...delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden