birşey soracağım bi bakabilir misiniz

derinnn4567

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2020
83
12
3
29
arkadaşlar daha önce konu açmıştım ilk 3 gün kanama sonra kahverengi akıntı kanama şeklinde devam etti bu ayki adetim 6-7 gün sürdü yerleşme kanamasından şüphelendim bi kaç gündür yumurtlama dönemindeydim şeffaf akıntım oluyordu hamileyken hamile kalınmayacağından yumurtlama olması hamile olmadığını göstermez mi insanın bu açıdan düşünen oldu mu hiç

3 kez okudum ne demek istediginizi anlamadim

Netice itibariyle hamile değilsiniz bence

benim adet tarihim 4 şubattı beklediğim tarihte oldum ilk 3 gün kanama kırmızı sonra kahverengi akıntı ve kırmızı olarak devam etti 6-7 gün. yerleşme kanamasından şüphelendim daha sonra da 17 şubattan itibaren yumurtlama akıntısı dedikleri şeffaf akıntımdan oldu her ayki gibi. demek istediğimde kadın hamile kaldığında yumurtlaması da kesilmez mi çünkü yumurtlamaya devam ederse yine gebe kalmaz mı hamileyken? yani binevi hamile olmadığını anlamak gibi birşey değil mi aynı adet olmak gibi

Bence o yerlesme kanaması degildi adetti. Adet 2 gun bile sürebilir. Yerlesme kanaması bebek rahime tutununca olan hafif pembe bi lekelenmedir cogu kadin farkina bile varmaz. Diger sorunuza gelince gebelik olursa yumurtlama olmaz gibi geliyor banada. Net bir bilgim yok fakat mantigima yatan gebelikte yumurtlamanin olmamasi

6-7 gün 3 gün kanama kırmızı sonra kahverengi akıntı-kırmızı kan şeklinde devam etti günde de 2-3 ped dolduracak kadardı. bence de dediğiniz gibi gebelikte yumurtlama olursa yine gebe kalınmaya müsait oluyor durum o yüzden duruyormuş bende araştırdım mantıken de düşünce duruyordur zaten. buda binevi adet olmak gibi hamile olmadığını gösterir gibi aslında kadının

Kanaman kesildikten sonra yumurtlaman olmustur ovü testi yapsaydın anlayabilirdin
Yalnız
Hamilelikte aynı ovü dönemindeki gibi koyu kıvamlı akıntı oluyormus canım bilgine
En kötü üstüne görme olayını yasamıssındır en net sonucuda kan testiyle alırsın

bu kadar fazla olur mu yerleşme kanaması 2-3 ped dolduracak kadar sancılı kırmızı

Yerleşme kanaması dediğin bir kaç damla üç gün kanamadan sonra üç gün lekelenme olmuş böyle birşey değil malesef

Yerleşme kanaması dediğin bir kaç damla üç gün kanamadan sonra üç gün lekelenme olmuş böyle birşey değil malesef

3 gün kanamadan sonra lekelenme de değil kahverengi ve kırmızı değişmeli olacak şekilde akıntıydı leke değil ped doluyordu yine

Yerlesme kanaması dememistim üstüne görme demistim
Yerlesme kanamasının yogun olmadıgı söylenir

ha ikisi de aynı şey üstüne görme halk arasındaki adı internette de yazıyor aynı ikisi de teşekkürler cevaplarınız için

Hamileyken yumurtlama olabilir. Hatta geçen yıl haberlerde çıkmıştı bir kadın. Hamileyken hamile kaldı diye.

Hamileyken yumurtlama olabilir. Hatta geçen yıl haberlerde çıkmıştı bir kadın. Hamileyken hamile kaldı diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…