- 16 Ocak 2020
- 83
- 12
- 3
- 29
- Konu Sahibi derinnn4567
-
3 kez okudum ne demek istediginizi anlamadim
Netice itibariyle hamile değilsiniz bence
Bence o yerlesme kanaması degildi adetti. Adet 2 gun bile sürebilir. Yerlesme kanaması bebek rahime tutununca olan hafif pembe bi lekelenmedir cogu kadin farkina bile varmaz. Diger sorunuza gelince gebelik olursa yumurtlama olmaz gibi geliyor banada. Net bir bilgim yok fakat mantigima yatan gebelikte yumurtlamanin olmamasiarkadaşlar daha önce konu açmıştım ilk 3 gün kanama sonra kahverengi akıntı kanama şeklinde devam etti bu ayki adetim 6-7 gün sürdü yerleşme kanamasından şüphelendim bi kaç gündür yumurtlama dönemindeydim şeffaf akıntım oluyordu hamileyken hamile kalınmayacağından yumurtlama olması hamile olmadığını göstermez mi insanın bu açıdan düşünen oldu mu hiç
Bence o yerlesme kanaması degildi adetti. Adet 2 gun bile sürebilir. Yerlesme kanaması bebek rahime tutununca olan hafif pembe bi lekelenmedir cogu kadin farkina bile varmaz. Diger sorunuza gelince gebelik olursa yumurtlama olmaz gibi geliyor banada. Net bir bilgim yok fakat mantigima yatan gebelikte yumurtlamanin olmamasi
Kanaman kesildikten sonra yumurtlaman olmustur ovü testi yapsaydın anlayabilirdin6-7 gün 3 gün kanama kırmızı sonra kahverengi akıntı-kırmızı kan şeklinde devam etti günde de 2-3 ped dolduracak kadardı. bence de dediğiniz gibi gebelikte yumurtlama olursa yine gebe kalınmaya müsait oluyor durum o yüzden duruyormuş bende araştırdım mantıken de düşünce duruyordur zaten. buda binevi adet olmak gibi hamile olmadığını gösterir gibi aslında kadının
Kanaman kesildikten sonra yumurtlaman olmustur ovü testi yapsaydın anlayabilirdin
Yalnız
Hamilelikte aynı ovü dönemindeki gibi koyu kıvamlı akıntı oluyormus canım bilgine
En kötü üstüne görme olayını yasamıssındır en net sonucuda kan testiyle alırsın
Yerleşme kanaması dediğin bir kaç damla üç gün kanamadan sonra üç gün lekelenme olmuş böyle birşey değil malesef
Yerlesme kanaması dememistim üstüne görme demistimbu kadar fazla olur mu yerleşme kanaması 2-3 ped dolduracak kadar sancılı kırmızı
Yerlesme kanaması dememistim üstüne görme demistim
Yerlesme kanamasının yogun olmadıgı söylenir
Hamileyken yumurtlama olabilir. Hatta geçen yıl haberlerde çıkmıştı bir kadın. Hamileyken hamile kaldı diye.arkadaşlar daha önce konu açmıştım ilk 3 gün kanama sonra kahverengi akıntı kanama şeklinde devam etti bu ayki adetim 6-7 gün sürdü yerleşme kanamasından şüphelendim bi kaç gündür yumurtlama dönemindeydim şeffaf akıntım oluyordu hamileyken hamile kalınmayacağından yumurtlama olması hamile olmadığını göstermez mi insanın bu açıdan düşünen oldu mu hiç
Hamileyken yumurtlama olabilir. Hatta geçen yıl haberlerde çıkmıştı bir kadın. Hamileyken hamile kaldı diye.arkadaşlar daha önce konu açmıştım ilk 3 gün kanama sonra kahverengi akıntı kanama şeklinde devam etti bu ayki adetim 6-7 gün sürdü yerleşme kanamasından şüphelendim bi kaç gündür yumurtlama dönemindeydim şeffaf akıntım oluyordu hamileyken hamile kalınmayacağından yumurtlama olması hamile olmadığını göstermez mi insanın bu açıdan düşünen oldu mu hiç
Hamileyken yumurtlama olabilir. Hatta geçen yıl haberlerde çıkmıştı bir kadın. Hamileyken hamile kaldı diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?