• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

birsey danismak istiyorum zevkli hanimlar

yasemin1976

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2010
80
1
86
Almanya
hanimlar suanda ben almanyada yasiyorum onun icin bizim burda sadece oturma odasi olur salon olmaz.
suanda oturma odam siyah beyaz gri hakim ama biraz renk katmak istiyorum ama pekte emin deyilim.
koltuklarim siyah kumastan. duvarimin koltuklarin oldugu yer siyah beyaz cicek desenli duvar kagidi. tv ünitemin oldu yer gri duvar boyasi. halim merinostan siyah, beyaz ver gri simli hali. kare motivler.
aslinda renk olarak turkuaz gecti aklimdan mesela sade turkuaz hali ve sade turkuaz ipli perde veya japon perde
veya lila..
ne dersiniz.
simdiden tsk ederim...:9:

Son düzenleme:
hanimlar suanda ben almanyada yasiyorum onun icin bizim burda sadece oturma odasi olur salon olmaz.
suanda oturma odam siyah beyaz gri hakim ama biraz renk katmak istiyorum ama pekte emin deyilim.
koltuklarim siyah kumastan. duvarimin koltuklarin oldugu yer siyah beyaz cicek desenli duvar kagidi. tv ünitemin oldu yer gri duvar boyasi. halim merinostan siyah, beyaz ver gri simli hali. kare motivler.
aslinda renk olarak turkuaz gecti aklimdan mesela sade turkuaz hali ve sade turkuaz ipli perde veya japon perde
veya lila..
ne dersiniz.

fotoğraf eklerseniz daha kolay yardımcı olabiliriz: )

Aslinda notr renkler oldugu icin her rengi kullanabilirsin,turkuaz ve pudra pembesi gibi sirin renkler kullanabilirsin.

denedim ama bir türlü yükleyemedim hep büyük diyor nasil kücültmem lazim
:26:

fotoğraflarını küçültmek için fotonun üzerinde sağ tıkla birlikte aç yazıyor ordan paint tıkla yukarı doğru bakarsan yeniden boyutlandır yazıyor onu da tıkla pikseli işaretle ve ordan birine 960 yaz alttaki sayı kendi çıkıyor tamam de bu kadar . bunu bütün eklicen foto işlemlerinde yapacaksın . bu kadar . artık buraya yükleyebilirsin. :72:

veya lila..
ne dersiniz.

sizin mekanınızda birbirinden uzak zıt renler hakim. siyah koltuk, siyahbeyaz halı. gri duvar. soğuk ve ciddi renkler bunlar. Bu kadar ciddi rengin arasında turkuaz halı mekanınıza renk katmaz, sönükleştiri.. siyah koltuğa üzerine kırmızı ya da turuncu renk yastıklar güzel gider. Siyah beyaz desenli duvar kağıdınızda siyahlarmı yoksa beyazlar mı hakim bilemiyorum. Buraya seçtiğiniz renk yastıklara yakın bir resim,çerçeve asılabilir.

bence belirtilen renklere en uygun olan renk kırmızı olur diye düşünüyorum. Çünkü gri soluk bir renktir ve bence kırmızı kendini hemen belli eder. e tabi siyah ve beyaza da çok uyumlu olan bir renk. Bence kırmızı; ama çok iddialı olur diye düşünürsen turkuaz da çok asil durabilir.

Back
X