Birsey danisacaktim..bakabilirmisiniz...

cennetimbenim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2012
236
1
46
Sakarya
Merhaba arkadaslar...

Benim misafir odam da turuncu puanli perdeler var..
Bahcemizdede altin cilek cicegini duydunuz mi bilmiyorum, ondan var...topladim kabuklarini soymadan 3-4 ay dayanabiliyormus kayinvalidem dedi... (gorunusu ayni altin cilek, ama altin cilek gibi yenmiyor icindeki meyve yabani sanirim)

O ciceginde rengi turuncu ya degerlendirmek istiyorum...siz ce nasil degerlendireyim...

valla canım pek anlayamadım demek istediğini...altın çilekleri salonuna dekormu yapmak istiyorsun anlamadımki...biraz detaylı izah edersen fikir veren olur...

bahsettiğin çiçeği biliyorum bizim sitede de var o çiçeklerden ben geçen sene epey toplamıştım toprak küpüm var evde onun içine koydum kapının girişinde takılmıştı epey hiçbişey olmadı sıkılınca attım

Cevaplariniz icin tesekkur ederim... Cam dan kasemin icine koydum bikac gun denicem..icime sinmezse kaldiririm artik...

valla canım pek anlayamadım demek istediğini...altın çilekleri salonuna dekormu yapmak istiyorsun anlamadımki...biraz detaylı izah edersen fikir veren olur...

Google gorsellerde var demek istedigim cicek.. O cicekten dekor yapmak istedim perdelerimle ayni renkte oldugu icin..beyaz koltuklarla yakisacaginida dusundum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…