Y yunlu1976 Popüler Üye Kayıtlı Üye 31 Mart 2010 1.000 3 24 Ağustos 2013 Konu Sahibi yunlu1976 #1 buralarda yaşayan arkadaşlar varmı ben de ingiltereye taşınmayı düşünüyorum ama şehre karar veremedim yardımcı olurmusunuz
buralarda yaşayan arkadaşlar varmı ben de ingiltereye taşınmayı düşünüyorum ama şehre karar veremedim yardımcı olurmusunuz
S Seleyna07 Nirvana Kayıtlı Üye 8 Ocak 2009 209 15 44 10 Eylül 2013 Konu Sahibi yunlu1976 #2 yunlu1976 .!.: buralarda yaşayan arkadaşlar varmı ben de ingiltereye taşınmayı düşünüyorum ama şehre karar veremedim yardımcı olurmusunuz Genişletmek için tıkla... Birmingham cok gzl hıcc dusunme yerles en londradayım oraya gezmeye gıdıyrz ve harıka bı yer ben cok sevıyrm sende seversın dıye dusunuyrm
yunlu1976 .!.: buralarda yaşayan arkadaşlar varmı ben de ingiltereye taşınmayı düşünüyorum ama şehre karar veremedim yardımcı olurmusunuz Genişletmek için tıkla... Birmingham cok gzl hıcc dusunme yerles en londradayım oraya gezmeye gıdıyrz ve harıka bı yer ben cok sevıyrm sende seversın dıye dusunuyrm
S sude21 Üye Kayıtlı Üye 4 Ocak 2014 41 3 34 11 Ocak 2014 Konu Sahibi yunlu1976 #3 yunlu1976 .!.: buralarda yaşayan arkadaşlar varmı ben de ingiltereye taşınmayı düşünüyorum ama şehre karar veremedim yardımcı olurmusunuz Genişletmek için tıkla... slm londraya tasindinmi
yunlu1976 .!.: buralarda yaşayan arkadaşlar varmı ben de ingiltereye taşınmayı düşünüyorum ama şehre karar veremedim yardımcı olurmusunuz Genişletmek için tıkla... slm londraya tasindinmi