- 30 Ocak 2017
- 12.758
- 194.235
Ben kurmuştum o su hatırlatma programını suyu ben hatırlatıyordum programa gereksiz geldi sonra sildim. Günde 12 bardak içilir gayet aslında. Saat başı normal alarm kursak telefona susturmaya ugrasirken kalkar içeriz. Ramazan gerçi şimdi ama İftardan sahura da yapılabilir.Selam kızlar. Ben de biraz kendimden bahsetmek istiyorum. Boyum uzun oldugundan kilolu hissetmedim kendimi taa ki evlenene kadar. Lisede 55 kiloydum etegimi dusmesin diye katlardim en dar beden olmasina ragmen. Üniversitede yürüyüş ve sporla vuraz da bogazimi tutarak 63 oldum. Zayiflamadan onceki pantolonlarimin fermuarini, dugmesini acmadan giyip cikarinca cok mutlu olmuştum. Evlendigimde yani o zamanlarin üstünden 4 sene geçmişti ve 66 kiloydum. Kisa sürede 70 oldum sinava hazirli surecindeydim çaya seker, yemek sonrasi tatli derken ayar kacti. Sonra kortizonla beraber 80leri gördüm. Gıdılı bir kadındım artık . Ama kortizonu birakinca balon gibi söndüm. Sıkılasayim derken hamilelik sureci başladı. Al ver al ver derken 3. sezaryene 93 kiloyla girdim. Emzirme sureci tamamlandi ve 80 kiloyum yaklasik 1 senedir. Son 1 aydir da her gören zayifladin mi süzülmüşsün diyo tartıda gram oynama yok, muhtemelen sıkılaştım. En son bir arkadaşım her ay 1 kilo versek yilda 12 eder dedi. Benim de hedefim 70 e dusebilmek. Ilk 1 senede hedef 70 ama 40 a kadar 65 olabilmek istiyorum. Gerçekten sağlıklı beslenmek hedefimiz olmali. Seker benim de sinirda. Insulin direnci de sinirda. Dikkat etmek gerek. Ben en cok suyu ihmal ediyorum. Kışın resmen unutuyorum. Çayı cok tüketiyorum.. paketli gida az tuketirim. Tamamen birakmak gerek.. ben de su orucu merak ediyorum. Umarim hedefime ulasabilirim.
Çok doğru yavaş yavaş ilerlemek yerinde saymaktan daha iyidir. İnşallah siz de ulaşırsınız hedefinize