- 8 Nisan 2017
- 56.755
- 297.016
ben senden daha az yiyip doydum3 dilim t.b ekmeği
1 kepçe çorba
2-3 kaşık mantar sote
2 dilim karpuz
1 kaşık yoğurt
bildigim kadariyla tatli meyvelerin sekee orani yuksek oldugindan tehlikeli cok yememen lazimErik,yenidünya gibi neyler kilo aldırır mı yesem olur mu
Bana diyetisyen aralıklı oruç için çok uygundu dedi ama ben istemedimKızlar aranızda aralıklı oruç deneyen var mı netten baktım şimdi ama pek anlamadım
Merhaba hoş geldinMerhaba hanımlar, sanırım aktif bir zayıflama topiği belki ben de gaza gelirim diye yazmak istedim. Evlilikte kilo alma efsanesinin gerçekten başıma gelmesi ve kariyer hayatına mecburi ara vermem ile birlikte ideal kilomu 6 kilo aşmış durumdayım. Yemek yemeyi aşırı seviyorum, özellikle tatlı ve hamur işi yiyince dünyanın en mutlu insanı oluyorum ama gel gör ki aynaya bakınca da eski halimi hatırlayıp aşırı mutsuz oluyorum. Akşam yemeğine kadar sağlıklı beslenme ya da diyete uyma konusunda sorunum yok ama ne zaman yemek yiyoruz sonrası bir işkence. Çay kuru kuru gitmiyor yanına bir şey yiyeyim, bi meyve mi yesek derken bir yeme maratonu başlıyor. Akşam yemeğinden uyumaya kadar olan süreci aşabilirsem zayıflayabilirim gibi geliyor
ben onu da yaptim ama bana yaramadiKızlar aranızda aralıklı oruç deneyen var mı netten baktım şimdi ama pek anlamadım
mesela ben bugun aksam ueemgini erken yemis olsaydim aralikli oruca col uygun olacaktiBana diyetisyen aralıklı oruç için çok uygundu dedi ama ben istemedim
18 saat aç kalamam ya gerçi cougunda uyurum ama olmaz.
Kendim bu süreci denemek istiyorum bi nasıl olur diyeBana diyetisyen aralıklı oruç için çok uygundu dedi ama ben istemedim
18 saat aç kalamam ya gerçi cougunda uyurum ama olmaz.
Merhaba hoş geldinhepimiz burada yemek bağımlıları olarak toplandık. Ben mesela şeker bağımlısıyım sigara tiryakisi gibi arıyorum. Bir sinir gelecek bana biliyorum ozellikle okullar başlayıp evde yalnız kalınca. Es yok çocuk okulda gider marketten abur cubur toplayıp film seyrederken yerdim. Şimdi kocaman bir boşluk olacak o alanda. Sinirli olucam. Ama buna hazırladım kendimi. Yani seni çok iyi anlıyorum, anlıyoruz. Sonra da sinir kızgınlık geçip yerini özgüvenden gelen mutluluğa bırakacak
Nasıl başladın tam net bilgi nereden bulabilirimben onu da yaptim ama bana yaramadi
Ama sonra hiç bişey yemiyorsun.mesela ben bugun aksam ueemgini erken yemis olsaydim aralikli oruca col uygun olacaktioglen 1 de yedim yemegi aksam 6 gibi yeseydim aksami cok guzrl olurdu
Oda olur inşallah diyelim o zamanmesela ben bugun aksam ueemgini erken yemis olsaydim aralikli oruca col uygun olacaktioglen 1 de yedim yemegi aksam 6 gibi yeseydim aksami cok guzrl olurdu
cok video var hakkinda :) 18-6 diye adlandiriliyordu sanki en idelaiKendim bu süreci denemek istiyorum bi nasıl olur diye
Nasıl başladın tam net bilgi nereden bulabilirim
Minik var 4 kilo fazlam ama yapabilir miyim sence
Gel gel yaparızMinik var 4 kilo fazlam ama yapabilir miyim sence
Aslında mantıklı ki bu. Şu an ben bunu yapıyormusum bilmeden. Kısaca akşam yemeğini 6 da bitirmiş olacaksın ki çok faydalıcok video var hakkinda :) 18-6 diye adlandiriliyordu sanki en idelai
6 saat yiyorsun sonrasinda yemiyorsun
mesela saat 12 yada 1 de kahvalti 6 saat sonra aksam yemegi ile kapatiyorsun gunu
aksam 6 dan sonra hic bisey yemiyorsun meyvede dahil yemiyorsun
sadece su, kahve sekerisz hersey cay
yaparsjn laylonum azimlisin senMinik var 4 kilo fazlam ama yapabilir miyim sence
Gel canikom 4 kiloyu hava da kara da verdiririz sanaMinik var 4 kilo fazlam ama yapabilir miyim sence
Biz neyiz bizde azimliyiz bak yiyomuyiz ki hiçyaparsjn laylonum azimlisin sen
EveetSweet Sen haziran annelerindeydin değil mi hatırlıyorum senibizim bebişler diyeti çok sekteye uğratacak gibi yemek yapmak çok zor oluyor
Bende irade de yokBenim kocam da ben ne zaman diyete girsem extra bir şeyler alır gelir eve. Hiç huyu olmayan şeyler yadedim ki bak şu an bana yardımcı ol çikolata alma. Ya da cantanda kalsın. Tamam irademiz var da yani bir gör irade göster iki gör göster üçüncü de Şeytan bi dürter da
tabi ki yavrum sende azimlisin yemek ote beri yanjnda dolasma bi sure miden kuculsunBiz neyiz bizde azimliyiz bak yiyomuyiz ki hiç