Takip ettigim sayfalar boyle zamanlara yaymış hedeflerine 2 yılda ulaşmış bir çoğu ne bileyim bende de öyle olur diye düşünmüştüm
Ama görsen beni tartı bozuk dersinİlk sayfaya bakalim
Yaa biz ayda bir kilo veremedigimiz içinAyda 4 kilo olacak şekilde hesaplayınca 1 yılda 48 eder. Hadi her hafta 1 kilo veremedin diyelim 40 olsun.
Kaç kilo olacan milletin başına?
Doğru söylüyorsun ya herşeyi büyütüyorum ya ondan olmadi ya bu zamana kadar :/Ayda 4 kilo olacak şekilde hesaplayınca 1 yılda 48 eder. Hadi her hafta 1 kilo veremedin diyelim 40 olsun.
Kaç kilo olacan milletin başına?
Asla öyle düşünme. Bır baslarsan cok daha kısa surede verebılırsınTakip ettigim sayfalar boyle zamanlara yaymış hedeflerine 2 yılda ulaşmış bir çoğu ne bileyim bende de öyle olur diye düşünmüştüm
Sen öyle hızlı nasıl vericen 60 lı kilolardasın. Minik verir ama ilk 15 kiloyu hele.Yaa biz ayda bir kilo veremedigimiz için
Dün böreği aldın sahile gittin bugün bir leğen kisiri gömdün nasıl kilo vercektinDoğru söylüyorsun ya herşeyi büyütüyorum ya ondan olmadi ya bu zamana kadar :/
BeeeenKesin katılacak kaç kişi var bakmak lazım. 4 kişi var herhalde şu an? Kim kesin geliyor bir yazsin bana
Ultra zor sıkı enlerin diyet topigine mi başlıyorsun emin misinBende başlıyorum yarin,
sabah tartı resmi atarım
Bana yarın diyet listelerini at sweet unutmaBeeeen
Ultra zor sıkı enlerin diyet topigine mi başlıyorsun emin misin
Tamam sabah başka topicteyiz oraya gel tamam mı etiket yaparızÇok saldımanca bu beni toparlar.
Ay bi de borek mi yedi? Olm ben hic degerlendiremedim haftasonunu yaDün böreği aldın sahile gittin bugün bir leğen kisiri gömdün nasıl kilo vercektin
Kesin katılacak kaç kişi var bakmak lazım. 4 kişi var herhalde şu an? Kim kesin geliyor bir yazsin bana
Bı leğen kısır kaç kadın yedik biliyon mu sen ben 2 tabak yedim çok değilDün böreği aldın sahile gittin bugün bir leğen kisiri gömdün nasıl kilo vercektin
Kalk hemen ye sabah olmadanAy bi de borek mi yedi? Olm ben hic degerlendiremedim haftasonunu ya
Ne yaptın hafta sonu diyet miAy bi de borek mi yedi? Olm ben hic degerlendiremedim haftasonunu ya
Ay benim listem yok dogaclama yapucam. Ekmeksiz makarnasiz falan olmaz mi?Bana yarın diyet listelerini at sweet unutma
Ben sana atarımAy benim listem yok dogaclama yapucam. Ekmeksiz makarnasiz falan olmaz mi?