- 18 Mart 2021
- 11.606
- 64.030
Gelmezse kendini hazırlasın yarın onun için sitede en kötü günü olur hahBerrfeelinda sen kesin misin gruba?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gelmezse kendini hazırlasın yarın onun için sitede en kötü günü olur hahBerrfeelinda sen kesin misin gruba?
Komik attı buralarda kendisi çek sen kurayı chocoGelmezse kendini hazırlasın yarın onun için sitede en kötü günü olur hah
Topige girmek en az 2 hafta deneme süreci demek.Şimdi topigi görüp gelenler de olacaktır o zaman ne yapacagim bilmiyorum diskalifiye kurallarını sıklaştırsak mi napsak ahahah
Tabikiiii kesinimBerrfeelinda sen kesin misin gruba?
O başlattı bu diyeti bı zahmet dotunu kaldırıp gelsinKomik attı buralarda kendisi çek sen kurayı choco
Gelen olursa dolu deriz çıkan olursa yerine alırız sıkıntı yok
Ya ben daha tablo yapmayı ogrenicem. Niyet ettim tablo yapmaya. Bonus anlatti özelde bir bakicam inşallah yaKomik attı buralarda kendisi çek sen kurayı choco
Gelen olursa dolu deriz çıkan olursa yerine alırız sıkıntı yok
konuyu buralara ben getirdim bi kere -1 le baslamam lazımda neysseeeGelmezse kendini hazırlasın yarın onun için sitede en kötü günü olur hah
Benim bu bahsi geçen kiloyu vermek için en az 2senem var dediğin gibi bu uzin zaman bile beni korkuturken kimisinin izlemesi kimiisnin zorlaması da yorucu oluyor insana
Son yazdığımı okumadan geçOkuyarak geldiğim için anca yazdım yaww burdayimm
Doğru söze ne denir ki gayet yerinde bir tabir benim icinSon yazdığımı okumadan geç
Takip ettigim sayfalar boyle zamanlara yaymış hedeflerine 2 yılda ulaşmış bir çoğu ne bileyim bende de öyle olur diye düşünmüştümNiye 2 sene diye kodladın? Bunu yapma.
Vermek için acelem yok zaman benim de. Acele alınmadı acele verilemez. Önce bu senenin kalan aylarını hedefle 3 ayda -15 kilo verilir
3 aya verelim de bitsin ne 2 senesi kafayı mı yedin minik ben ölürüm 2 sene diyet yaparsamTakip ettigim sayfalar boyle zamanlara yaymış hedeflerine 2 yılda ulaşmış bir çoğu ne bileyim bende de öyle olur diye düşünmüştüm
Tamam almiyorum o zaman. Kız kilo vermiş görüyon muLady sıska zaten onu alma daha ne verecek kilo mu kaldı onda
İlk sayfaya bakalimAranızda en şişman benim gibi hissediyorum
Kiz yemiyo icmiyo spor yapiyo verecek tabiiTamam almiyorum o zaman. Kız kilo vermiş görüyon mu