Ama cezalari uygulamak durumunda kalacak grupta olduğu içinGelsin ya o spor yaparda sikislatikca incelir ama grup sonuncusu yapalım fasulyeden olsun
Yok kız sadece aktif olanlar girecek şu an 10 kişi var miyiz bilmiyorumBurdaki herkes listede mi
Güncellenecek ilk liste dekilerin çoğu yok yeni bı sayfa açacağız" choco ile yine yeniden "Burdaki herkes listede mi
Dedim öyleyse o listeyi yapmak ciddi emek zaman ister çünkü zor olurGüncellenecek ilk liste dekilerin çoğu yok yeni bı sayfa açacağız" choco ile yine yeniden "
Bonus kimileri kilolaruni verip gittilerDedim öyleyse o listeyi yapmak ciddi emek zaman ister çünkü zor olur
İlk atılan ben olururm ashgahfhagghshfghahhdhgŞimdi topigi görüp gelenler de olacaktır o zaman ne yapacagim bilmiyorumama diskalifiye kurallarını sıklaştırsak mi napsak ahahah
Bonus kimileri kilolaruni verip gittiler
Bugün bir doktoru dinledim eşime de anlattım bende ki tam anlamıyla duygusal açlık mis dedim
Eşim de eee ne olacak dedibı ara acıktım içeri gittim yemeye
Gercekmi açsın duygusal mi dedi
Şimdi topigi görüp gelenler de olacaktır o zaman ne yapacagim bilmiyorumdiskalifiye kurallarını sıklaştırsak mi napsak ahahah
Geçen başladım ben aslında diyete iki çeşit tatlı alıp poğaça alıp gelmiş kahvaltıya inadına mi yapıyorsu dedim yoo dedi başlamadan bitti benim işYüksek kiloda olanlar ters yorum çok alır minik eş bile her şeyini paylaşma bu süreçte tavsiyem.
Eşim hep bana destek vs geç onu kilo fazlaysa herkesin anlayacağı bir şey değil.
Ben size motıvasyoncu olcam@Cemoos sen gruba gireceklere oksiyi yazmadin ama minik yazdı.Oksijensizsu ben seyirci kalayım mi diyorsun katılacak misin canım
O an çok zayıf hissetsen de belli etme laf verme. Dayanamayıp yiyeceğin iki çatal sonradan laf olarak önüne gelir daha çok üzer seni.Geçen başladım ben aslında diyete iki çeşit tatlı alıp poğaça alıp gelmiş kahvaltıya inadına mi yapıyorsu dedim yoo dedi başlamadan bitti benim iş
Ama bundan sonra gerekirse onlarla uemeyecegim
Aynen öyle bazen yüreğine oturuyor olmadık zamanda bir laf :/O an çok zayıf hissetsen de belli etme laf verme. Dayanamayıp yiyeceğin iki çatal sonradan laf olarak önüne gelir daha çok üzer seni.
Dedim ya bunun anlaşılması zor.
Bu üyede olabilir bak ama tek s varS shinelikeadiamond seni de kuraya alıyorum
Eş den dost olmuyor. En iyisinden ev arkadaşın oluyorAynen öyle bazen yüreğine oturuyor olmadık zamanda bir laf :/
Aynen öyle bazen yüreğine oturuyor olmadık zamanda bir laf :/
Benim bu bahsi geçen kiloyu vermek için en az 2senem var dediğin gibi bu uzin zaman bile beni korkuturken kimisinin izlemesi kimiisnin zorlaması da yorucu oluyor insanaBi kere çok dikkat edicem artık yemiycem vs bu lafları hiç kimsenin yanında etme.
İnsanlar garip bunu duyunca otomatik izlemeye geçiyorlar ve hakkı varmış gibi sormak yerine yorum yapıyorlar.
Daha sakin daha sessiz çabala ruhen yıpranmamak için çünkü süreç uzun