Birlikte yeniden başlayalım 💥

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dedim öyleyse o listeyi yapmak ciddi emek zaman ister çünkü zor olur
Bonus kimileri kilolaruni verip gittiler :KK43:

Bugün bir doktoru dinledim eşime de anlattım bende ki tam anlamıyla duygusal açlık mis dedim

Eşim de eee ne olacak dedi :işsiz: bı ara acıktım içeri gittim yemeye

Gercekmi açsın duygusal mi dedi 🥲

Bonus kimileri kilolaruni verip gittiler :KK43:

Bugün bir doktoru dinledim eşime de anlattım bende ki tam anlamıyla duygusal açlık mis dedim

Eşim de eee ne olacak dedi :işsiz: bı ara acıktım içeri gittim yemeye

Gercekmi açsın duygusal mi dedi 🥲

Yüksek kiloda olanlar ters yorum çok alır minik eş bile her şeyini paylaşma bu süreçte tavsiyem.
Eşim hep bana destek vs geç onu kilo fazlaysa herkesin anlayacağı bir şey değil.

Yüksek kiloda olanlar ters yorum çok alır minik eş bile her şeyini paylaşma bu süreçte tavsiyem.
Eşim hep bana destek vs geç onu kilo fazlaysa herkesin anlayacağı bir şey değil.
Geçen başladım ben aslında diyete iki çeşit tatlı alıp poğaça alıp gelmiş kahvaltıya inadına mi yapıyorsu dedim yoo dedi başlamadan bitti benim iş

Ama bundan sonra gerekirse onlarla uemeyecegim :KK43:

Geçen başladım ben aslında diyete iki çeşit tatlı alıp poğaça alıp gelmiş kahvaltıya inadına mi yapıyorsu dedim yoo dedi başlamadan bitti benim iş

Ama bundan sonra gerekirse onlarla uemeyecegim :KK43:
O an çok zayıf hissetsen de belli etme laf verme. Dayanamayıp yiyeceğin iki çatal sonradan laf olarak önüne gelir daha çok üzer seni.

Dedim ya bunun anlaşılması zor.

O an çok zayıf hissetsen de belli etme laf verme. Dayanamayıp yiyeceğin iki çatal sonradan laf olarak önüne gelir daha çok üzer seni.

Dedim ya bunun anlaşılması zor.
Aynen öyle bazen yüreğine oturuyor olmadık zamanda bir laf :/

Aynen öyle bazen yüreğine oturuyor olmadık zamanda bir laf :/

Bi kere çok dikkat edicem artık yemiycem vs bu lafları hiç kimsenin yanında etme.
İnsanlar garip bunu duyunca otomatik izlemeye geçiyorlar ve hakkı varmış gibi sormak yerine yorum yapıyorlar.

Daha sakin daha sessiz çabala ruhen yıpranmamak için çünkü süreç uzun

Bi kere çok dikkat edicem artık yemiycem vs bu lafları hiç kimsenin yanında etme.
İnsanlar garip bunu duyunca otomatik izlemeye geçiyorlar ve hakkı varmış gibi sormak yerine yorum yapıyorlar.

Daha sakin daha sessiz çabala ruhen yıpranmamak için çünkü süreç uzun
Benim bu bahsi geçen kiloyu vermek için en az 2senem var dediğin gibi bu uzin zaman bile beni korkuturken kimisinin izlemesi kimiisnin zorlaması da yorucu oluyor insana

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X