Yuzde nasıl hesaplaniyo bana öğretin
Bonusum sende gelecen heraldi dimi byalnkz bırakmazsinVerilen kilo ÷ verdiğin kilo × 100
Mesela kişi 85 kilo ve 1,5 kilo vermiş
1,5 ÷ 85 = 0,0176470588
0,0176470588 × 100 = 1,76470588
Kırmızı yaptığım kısım kullanılır. Miniğin dediği yüzdeyi böyle hesaplanıyor.
65 kilo biri 1,5 verirse yüzdesi ne olur?
1,5÷65×100 = 2,307 kilosunun yüzde ikisinden fazla vermiş
Bonusum sende gelecen heraldi dimi byalnkz bırakmazsin
Benim yuzdemi sen hesapla o zamanYok ben izleyiciyim çokoyu takip ederken şey ettim
Benim yuzdemi sen hesapla o zaman
Yaa gelsene azcik kilo verdirirsin bana
İşte dediğim buydu .yani ben 2 kilo veririm aya vurursan benim kiloya azdır ama başkası 1 kilo veriri bünyesine göre çok vermiştir böylelikle haksizlik olmaz dimi bonusVerilen kilo ÷ verdiğin kilo × 100
Mesela kişi 85 kilo ve 1,5 kilo vermiş
1,5 ÷ 85 = 0,0176470588
0,0176470588 × 100 = 1,76470588
Kırmızı yaptığım kısım kullanılır. Miniğin dediği yüzdeyi böyle hesaplanıyor.
65 kilo biri 1,5 verirse yüzdesi ne olur?
1,5÷65×100 = 2,307 kilosunun yüzde ikisinden fazla vermiş
Sende dahil olsanaHesap makinesi vardır telefonda ona basıyorsun. Sen ver hele bu hafta hesabın benden.
Yaaa karıştırmasana şunları dumduk vermek kurulalim işteİşte dediğim buydu .yani ben 2 kilo veririm aya vurursan benim kiloya azdır ama başkası 1 kilo veriri bünyesine göre çok vermiştir böylelikle haksizlik olmaz dimi bonus
Verdiigniz kiloyu olduğun kiloya bölüp 100 le carpacaksin neyi zor oğlumYaaa karıştırmasana şunları dumduk vermek kurulalim işte
İşte dediğim buydu .yani ben 2 kilo veririm aya vurursan benim kiloya azdır ama başkası 1 kilo veriri bünyesine göre çok vermiştir böylelikle haksizlik olmaz dimi bonus
Yaparsın benimkini de işin neVerdiigniz kiloyu olduğun kiloya bölüp 100 le carpacaksin neyi zor oğlum
Hayir ama soyle bjsey var ben 57.5 kiloyum. Baskasinin verdigi 2 kilo icin ben anca 700 gr vercem belki. Adaletli olmaz ki yoksa ben habire ceza yerim bxbxbjcYaaa karıştırmasana şunları dumduk vermek kurulalim işte
Kalabalıkta lazım olurmuş bonus öyle dedi tamam kilo verelim de 1. Si 2. Si beri dursun he miYaparsın benimkini de işin ne
Ne işin var burda demediler mi sana 57 kiloysanHayir ama soyle bjsey var ben 57.5 kiloyum. Baskasinin verdigi 2 kilo icin ben anca 700 gr vercem belki. Adaletli olmaz ki yoksa ben habire ceza yerim bxbxbjc
Az verme bekle bende senden az fazlayim beraber veririzHayir ama soyle bjsey var ben 57.5 kiloyum. Baskasinin verdigi 2 kilo icin ben anca 700 gr vercem belki. Adaletli olmaz ki yoksa ben habire ceza yerim bxbxbjc
Ha sen cemoşa savaş açarsın yüzdeli müzdeli onu kendiiz bilirsizKalabalıkta lazım olurmuş bonus öyle dedi tamam kilo verelim de 1. Si 2. Si beri dursun he mi
Bende 59-60 kiloyum burda böyleNe işin var burda demediler mi sana 57 kiloysan
Sen 57 kilo musunHayir ama soyle bjsey var ben 57.5 kiloyum. Baskasinin verdigi 2 kilo icin ben anca 700 gr vercem belki. Adaletli olmaz ki yoksa ben habire ceza yerim bxbxbjc
52 olmak istiyorumNe işin var burda demediler mi sana 57 kiloysan