Chocum oksi birde tadavi görüyor onu ilaclari sıkıntılıAy da -2 verebilirsin değil mi? Haftada hiç eksilmeyen için yürüyüş cezası koyduk işte bir gün 10.000 adım ekran görüntüsü. Gram bile düşsen yeterli
Evett aktif olurum sızı motıve ederımChocum oksi birde tadavi görüyor onu ilaclari sıkıntılı
Topicte yarismaz ama aktif olur
Bende bunu istiyorum gaz versen yeterEvett aktif olurum sızı motıve ederım
Tamam canim şimdilik sorun yok gibi. Başladıkça oda bakar durumlaraChocum oksi birde tadavi görüyor onu ilaclari sıkıntılı
Topicte yarismaz ama aktif olur
Günlük on bin adım ceza he mi kara çoko seniAy da -2 verebilirsin değil mi? Haftada hiç eksilmeyen için yürüyüş cezası koyduk işte bir gün 10.000 adım ekran görüntüsü. Gram bile düşsen yeterli
O iş bendeBende bunu istiyorum gaz versen yeter
Ben günde 3 bin adım bile atmıyorumGünlük on bin adım ceza he mi kara çoko seni
Yuzde nasıl hesaplaniyo bana öğretinTakımlar nasıl belirlenecek choco aldım vefdim mi yapacağı kura mi seçeceğiz
Birde eskiden takımlar yüzdelik hesaplaniyordu öylesi daha mantıklı bence
Ben -2 kg veririm ama başkası -400 Gr ile daha öne geçer bu şekilde de herkez kendi yüzdesini hesaplayip yazabilir
Arabayı bırak azıcık yürüBen günde 3 bin adım bile atmıyorumvuracak bize kırbacı
Sor baklaom ben hatirliyormuyum boy kilo verilen kilo ile bişeyler yapiliyordu netten bakarız onaYuzde nasıl hesaplaniyo bana öğretin
386 basamak çıkınca meniskuslerm cortluyor olmazArabayı bırak azıcık yürü
Ya haftada hiç eksiye dusemeyen için bir gün dedim ama Hiç yürümeyen de yapabilsin diyeGünlük on bin adım ceza he mi kara çoko seni
Kura iyidir bence. Video çekerim isterseniz isimleri yazıp çekerken. Herkes kilosunu yazar gramlarıyla beraberTakımlar nasıl belirlenecek choco aldım vefdim mi yapacağı kura mi seçeceğiz
Birde eskiden takımlar yüzdelik hesaplaniyordu öylesi daha mantıklı bence
Ben -2 kg veririm ama başkası -400 Gr ile daha öne geçer bu şekilde de herkez kendi yüzdesini hesaplayip yazabilir
Ben sana güveniyorum videoya gerek yokYa haftada hiç eksiye dusemeyen için bir gün dedim ama Hiç yürümeyen de yapabilsin diyeister misiniz kizlarrrr haftada hiç eksiye dusemeyen 1 gün mü 3 gün mü 10.000 adım yapsin? Ay sonu en az -2 veremeyen 1 hafta boyunca kesintisiz 10.000 atacak
Kura iyidir bence. Video çekerim isterseniz isimleri yazıp çekerken. Herkes kilosunu yazar gramlarıyla beraber
BenKesin katılacak kaç kişi var bakmak lazım. 4 kişi var herhalde şu an? Kim kesin geliyor bir yazsin bana
Bazıları sıkılaşmak için gelelcekKesin katılacak kaç kişi var bakmak lazım. 4 kişi var herhalde şu an? Kim kesin geliyor bir yazsin bana