5 gün menü paylaşımı yapmayan,tercihim 4. seçenek.
Bir de kurallar ve cezaları madde madde toplu olarak yazabilir misiniz?
Teşekkürler.
Bence egzersiz de şart olsun en azından bi adım limiti olsun hergun o limiti doldurmayanada ayrı bir ceza olsunEgzersiz kısmını düşünmedim. Yürüyüş olayını ceza olarak düşündüm sadece. Egzersiz yapılırsa iyi olur tabi ama şart koşulsun mu diyorsunuz?
Doğum günü kutlu olsun oğlunun. ❤Aslında yarın açsam daha iyi benim için çocuk okuldayken. Bugün oğlumun doğum günü onu yapacağız simdi. Bu gece çok geç yatarsam yarın çocuğa zor kahvaltı hazırlarım. Yarın okuldayken açayım kızlar 1 gün idare edin beni. Ama yine zaman kalırsa açarm bu gece
Chocom benim için mesela evde egzersiz yürüyüşe göre daha kolay çocuk olduğu için. Egzersiz olursa benim için daha iyi olur. İkisinden birini seçsek ceza daEgzersiz kısmını düşünmedim. Yürüyüş olayını ceza olarak düşündüm sadece. Egzersiz yapılırsa iyi olur tabi ama şart koşulsun mu diyorsunuz?
Yaaaa Miraç kuşumun doğum günü kutlu olsunAslında yarın açsam daha iyi benim için çocuk okuldayken. Bugün oğlumun doğum günü onu yapacağız simdi. Bu gece çok geç yatarsam yarın çocuğa zor kahvaltı hazırlarım. Yarın okuldayken açayım kızlar 1 gün idare edin beni. Ama yine zaman kalırsa açarm bu gece
Cok teşekkür ederim artecimDoğum günü kutlu olsun oğlunun. ❤
İyi eğlenceler size.
Bence de bu gece uğraşma. Yarın halledersin.
Çok teşekkür ederizzYaaaa Miraç kuşumun doğum günü kutlu olsun
Doğru canım küçük seninki. Haftasonu eşin evdeyken peki yürüyüş yapamaz misin? Böyle bir boşluğun oluyor mu yani. Olmuyorsa evet egzersize ceviririzChocom benim için mesela evde egzersiz yürüyüşe göre daha kolay çocuk olduğu için. Egzersiz olursa benim için daha iyi olur. İkisinden birini seçsek ceza da
Mutlu sağlıklı yaşları olsunAslında yarın açsam daha iyi benim için çocuk okuldayken. Bugün oğlumun doğum günü onu yapacağız simdi. Bu gece çok geç yatarsam yarın çocuğa zor kahvaltı hazırlarım. Yarın okuldayken açayım kızlar 1 gün idare edin beni. Ama yine zaman kalırsa açarm bu gece
Cok teşekkürlerMutlu sağlıklı yaşları olsunyarın da olur nolcak iyi eğlenceler
Brnim deGüldüm kusura bakma. Deprem sonrası 55lere düştüm ben istemsiz olarak. Amacım kilo vermek değil de sporla sıkılaşmak, kas kazanmak falan.
Maşallah maşallah kocaman adam olmuş yaaaÇok teşekkür ederizz8 oldu Miraç kuş
Benim kız babasını sevmiyorDoğru canım küçük seninki. Haftasonu eşin evdeyken peki yürüyüş yapamaz misin? Böyle bir boşluğun oluyor mu yani. Olmuyorsa evet egzersize ceviririz
2 yemek kasigi makarna yesem ben sinirimden aglarim lanArtemis benim bi akrabanın bana verdiği diyet vardı kendisi spor salonu işletiyor ..sağlıkla zayiflarken kaslanacaksin demişti onu yaptığım zaman verdiğim kiloyu hem uzun süre korumustum
Sabahları 2 yumurta beyazı vardı haşlanmış sarısını yemiyoruz .bu diyette ekmek sıfır
Spordan yarım saat önce zencefil çayı iciliyordu .
Oglen salata tavuk/köfte/et vs yanına bol salata
İki kaşık a kadar makarna serbest
Makarnayı öğlen yiyebilirsin akşam yemek yok
Akşam da yine sebze/et yanına bol salata
Aralarda acikirsan ve yiyecek bişey yoksa burçak bisküvi 4 tane yersin en hafifi ve sağlıklısı o demişti .aralarda şekersiz meyvelerden
Hatırladıklarim bunlar spor için de 1 saat yürüyüş /zumba ben zumba yapıyordum .