Birlikte yeniden başlayalım 💥

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
tercihim 4. seçenek.
Bir de kurallar ve cezaları madde madde toplu olarak yazabilir misiniz?
Teşekkürler.🙋‍♀️🩷
5 gün menü paylaşımı yapmayan,
2 hafta üst üste tartı paylaşımı yapmayan
Mazeret bildirmedigi müddetçe diskalifiye edilecek

Cezalar şu şekilde
Hafta bitiminde kilosunda eksi görmeyen kişi 10.000 adım atıp ekran görüntüsü gönderecek.
Ay sonu listeye şöyle bir bakılıppp
1 ayın geneline hiç kilo verememiş ya da -2 nin üstüne çıkamamış arkadaşlar bir gün değil, 1 hafta boyunca 10.000 adım atıp ekran gönderecek.

Ben bu şekilde uygun oldugunu düşünüyorum ama önerilere açığım 🤗

Aslında yarın açsam daha iyi benim için çocuk okuldayken. Bugün oğlumun doğum günü onu yapacağız simdi. Bu gece çok geç yatarsam yarın çocuğa zor kahvaltı hazırlarım. Yarın okuldayken açayım kızlar 1 gün idare edin beni. Ama yine zaman kalırsa açarm bu gece
Doğum günü kutlu olsun oğlunun. ❤
İyi eğlenceler size. 😊
Bence de bu gece uğraşma. Yarın halledersin.

Egzersiz kısmını düşünmedim. Yürüyüş olayını ceza olarak düşündüm sadece. Egzersiz yapılırsa iyi olur tabi ama şart koşulsun mu diyorsunuz?
Chocom benim için mesela evde egzersiz yürüyüşe göre daha kolay çocuk olduğu için. Egzersiz olursa benim için daha iyi olur. İkisinden birini seçsek ceza da🤭

Aslında yarın açsam daha iyi benim için çocuk okuldayken. Bugün oğlumun doğum günü onu yapacağız simdi. Bu gece çok geç yatarsam yarın çocuğa zor kahvaltı hazırlarım. Yarın okuldayken açayım kızlar 1 gün idare edin beni. Ama yine zaman kalırsa açarm bu gece
Yaaaa Miraç kuşumun doğum günü kutlu olsun 😍

Chocom benim için mesela evde egzersiz yürüyüşe göre daha kolay çocuk olduğu için. Egzersiz olursa benim için daha iyi olur. İkisinden birini seçsek ceza da🤭
Doğru canım küçük seninki. Haftasonu eşin evdeyken peki yürüyüş yapamaz misin? Böyle bir boşluğun oluyor mu yani. Olmuyorsa evet egzersize ceviririz

Mutlu sağlıklı yaşları olsun🥰 yarın da olur nolcak iyi eğlenceler 🤗

Doğru canım küçük seninki. Haftasonu eşin evdeyken peki yürüyüş yapamaz misin? Böyle bir boşluğun oluyor mu yani. Olmuyorsa evet egzersize ceviririz
Benim kız babasını sevmiyor 😂 durmuyor kimsede ben olmayınca. Ama yapmaya çalışırım olmazsa egzersiz yaparım

Artemis benim bi akrabanın bana verdiği diyet vardı kendisi spor salonu işletiyor ..sağlıkla zayiflarken kaslanacaksin demişti onu yaptığım zaman verdiğim kiloyu hem uzun süre korumustum

Sabahları 2 yumurta beyazı vardı haşlanmış sarısını yemiyoruz .bu diyette ekmek sıfır

Spordan yarım saat önce zencefil çayı iciliyordu .

Oglen salata tavuk/köfte/et vs yanına bol salata
İki kaşık a kadar makarna serbest

Makarnayı öğlen yiyebilirsin akşam yemek yok

Akşam da yine sebze/et yanına bol salata

Aralarda acikirsan ve yiyecek bişey yoksa burçak bisküvi 4 tane yersin en hafifi ve sağlıklısı o demişti .aralarda şekersiz meyvelerden

Hatırladıklarim bunlar spor için de 1 saat yürüyüş /zumba ben zumba yapıyordum .
2 yemek kasigi makarna yesem ben sinirimden aglarim lan 🫤

Kizceler selam. Ben idealim e ulaştığım için aranızdan ayrılıyorum şimdilik. Hazirana kadar yarim yamalak yapmis ve kilo vermistim. 61 e dusmustum. Hazirandi sanirim bu topige katildim. Yeni 53 leri gordum bana yeter bu🤩 umarım tekrar katılmak zorunda kalmam . Ashafahfhah. Hepinize kolaylıklar diliyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X