Birlikte yeniden başlayalım 💥

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sen sus utanmadan yemiş yemiş hadi diyet diyo bide

katılıyorum.

Şimdi arkadaşlar size soruyorum

Aklımda 4 şey var tercih sizin. Çoğunluğa göre seçelim

1. İki grup şeklinde

Diyelim 10 kişi varsak 5-5 grup olup grup halinde 1 haftalık bir yarışa girecegiz. Grup kaptanı yok. Herkes birbirinin kaptanı. Kazanan grup tablo başına yazılacak. Sonraki hafta mücadele devam edecek. Yani grup halinde 1. Olup grup halinde kaybedilecek.

2. Gruptan bireysele en'ler yarışı

10 kişi varsak yine 5-5 grup olduk. Her iki grup 1 hafta sonunda kilo da eksiye düşme sırasına göre sıralanacak. Sonraki hafta İki grupta da en fazla eksiye düşen iki arkadaş arasında yarışılip 1. Belirlenecek. Bir isim 1. Olmuş olacak Böylece. Herkes 1. Nin kendi grubundan çıkması için motive de bulunacak. Böylece 2 haftada bir topik 1.si yenilenecek. Grupta değişiklik yapmak istenirse öncelik hakkı 1. De olacak.

3. Gruptan bireysele en'ler yarışı uzatmalı

Yine iki gruba ayrılıp, 1 hafta sonunda kilo verme durumlarimiza göre karşı gruptan rakibimizi belirleyecegiz. Herkes kendisi kadar oranda kilo vermiş karşı arkadaşla eşleşmis olacak. Bir sonraki hafta bu isimler arası yarış olup kazanan isimler belirlenecek. Böylece hem bireysel olarak kazanmış olacağız, hemde üyesi olduğumuz grubu temsil edeceğiz. Yine seçimde öncelik hakkı 1. De olacak

4. Bireysel

Grup olmadan kim en fazla verdiyse haftanın 1. Si olmaya çalışacak.

Bütün bunlar olurken cezalar ve kurallar herkes için sabit

Cemoos Tenceresiz kaldim anne Artemissisipi Pembe Lotus sweetgirlcandy delfinia Berrfeelinda accessdenied WunderLost L LADY VEGA Oksijensizsu

Son düzenleme:
Tekrar tekrar okudum son kısmını anlamadım chocom ama varım her türlü

Tekrar tekrar okudum son kısmını anlamadım chocom ama varım her türlü
Yarış ne şekilde olsun onu sordum. Sonuncu da bireysel. Grup falan yok yani herkes bireysel 1. Olmaya çalışıyor. Yeni topik açılacak ya minik. Yarış yapalım denildi ne şekilde olsun beraber karar verelim

Oyumu 2 numaralı plandan yana kullanıyorum.

2 diyorum

tercihim 4. seçenek.
Bir de kurallar ve cezaları madde madde toplu olarak yazabilir misiniz?
Teşekkürler.

Merhaba Chocolita
Kurallar ve yasaklar ile ilgili benim bildiklerim şöyle:
1. Her gün yediklerimizi yazmak zorundaymışız ve 2 gün üstüste bildirimde bulunmayan gruptan çıkarılacakmış.
Yediklerimizi miktarıyla ve detaylı olarak yazacağız; değil mi?
2. Haftada bir kilo bildirimi yapacağız ve boydan fotoğraf paylaşacağız.
Kilo bildirimi ve fotoğraf paylaşımı hangi gün olacak acaba?
3. Egzersiz bildirimi olacak mı?
Bu konuda bilgim yok maalesef.
Aydınlatabilirseniz sevinirim.
Teşekkürler.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…