- 8 Nisan 2017
- 56.755
- 297.012
Bende fire vermedimaksam yemegino cok gec yedik 21 civari
2-3parca firinda tavuk
bolca salata
1.5 dilim t.b ekmek
3-4,y kasigi mercimek corbasi :)
bugun hic fire vermedim
aksam asitli icecek ictiler icmedim
Ne yaptın hemserim ya1 tabak noodle gömdüm
Mutlu muyum
Evet
Pişman mıyım
Evet
Kocama sinirli miyim
Eveeeet. Hepsi onun yüzünden
Yaw yiyip yiyip niye adamların üstüne atiyonuzBen de dayanamıyormuşum bir dilim yedim misafir vardı eşimde çok ısrar etti
Bndeaksam yemegino cok gec yedik 21 civari
2-3parca firinda tavuk
bolca salata
1.5 dilim t.b ekmek
3-4,y kasigi mercimek corbasi :)
bugun hic fire vermedim
aksam asitli icecek ictiler icmedim
benimkide cola teklif etti durdu sofrada1 tabak noodle gömdüm
Mutlu muyum
Evet
Pişman mıyım
Evet
Kocama sinirli miyim
Eveeeet. Hepsi onun yüzünden
Çok özledim gelsinnnnn
minik meleklerim
tabi ki olur neden olmasinMerhaba hanımlar, sanırım aktif bir zayıflama topiği belki ben de gaza gelirim diye yazmak istedim. Evlilikte kilo alma efsanesinin gerçekten başıma gelmesi ve kariyer hayatına mecburi ara vermem ile birlikte ideal kilomu 6 kilo aşmış durumdayım. Yemek yemeyi aşırı seviyorum, özellikle tatlı ve hamur işi yiyince dünyanın en mutlu insanı oluyorum ama gel gör ki aynaya bakınca da eski halimi hatırlayıp aşırı mutsuz oluyorum. Akşam yemeğine kadar sağlıklı beslenme ya da diyete uyma konusunda sorunum yok ama ne zaman yemek yiyoruz sonrası bir işkence. Çay kuru kuru gitmiyor yanına bir şey yiyeyim, bi meyve mi yesek derken bir yeme maratonu başlıyor. Akşam yemeğinden uyumaya kadar olan süreci aşabilirsem zayıflayabilirim gibi geliyor
Hoşgeldiniz kalabalık olmaya başlayınca daha aktif olacağız inşallah şimdilik ısınma sürecindeyiz ki kendimizi yavaş yavaş dengeye oturtalımMerhaba hanımlar, sanırım aktif bir zayıflama topiği belki ben de gaza gelirim diye yazmak istedim. Evlilikte kilo alma efsanesinin gerçekten başıma gelmesi ve kariyer hayatına mecburi ara vermem ile birlikte ideal kilomu 6 kilo aşmış durumdayım. Yemek yemeyi aşırı seviyorum, özellikle tatlı ve hamur işi yiyince dünyanın en mutlu insanı oluyorum ama gel gör ki aynaya bakınca da eski halimi hatırlayıp aşırı mutsuz oluyorum. Akşam yemeğine kadar sağlıklı beslenme ya da diyete uyma konusunda sorunum yok ama ne zaman yemek yiyoruz sonrası bir işkence. Çay kuru kuru gitmiyor yanına bir şey yiyeyim, bi meyve mi yesek derken bir yeme maratonu başlıyor. Akşam yemeğinden uyumaya kadar olan süreci aşabilirsem zayıflayabilirim gibi geliyor
Evet bende uzun zamandır buradayım bi zaman gittim hatta baya bi gittim banlandım ama sonra tekrar süreç kararı alınca geri gelmek istedimoyledir canim ben seni yeni saniyordum 2021 bayagi olmus sen geleli
3 dilim t.b ekmeği