Yeni topige geliyo musun hadii yarışalımTartımın pili bitmişti, pil almam lazım.
haha benim de ya. bi pil almam lazım ara ara gösteriyor bir kaç defa tartıya çıkmam lazım o yüzden hepTartımın pili bitmişti, pil almam lazım.
Seni aşırı hevesli gördüm tekrar hoş geldin18 yaşındaki biriyle 40 yaşındaki birinin menüleri anlaşılabilir olsun yani 40 yaşındaki 18 yaş menüsünü örnek almasın
topik açıldı mı kiiii.Yeni topige geliyo musun hadii yarışalım
hahahaha aynennnnn aşırı aşırı hevesliyim!!!Seni aşırı hevesli gördüm tekrar hoş geldin
teşekkürlerrrr hoşbuldummmSeni aşırı hevesli gördüm tekrar hoş geldin
süperrrrrYok daha açılmadı. En geç yarın akşam açılır pazartesi başlamış oluruz
Gelirim tabi.Yeni topige geliyo musun hadii yarışalım
Ne bileyim öyle anlattınız kiAllah aşkına kim durmadan salata yemiş biz yiyeceğiz
Tam kiloyu gösterir gibi olup "Lo" yazıyor ya ekranda. Birkaç defa çıkıp görüyorum ama bunu fotograflamam mümkün değil.haha benim de ya. bi pil almam lazım ara ara gösteriyor bir kaç defa tartıya çıkmam lazım o yüzden hep
Cezaları gör sonra konuşalım
Falaka olacak mı?Cezaları gör sonra konuşalım
bence falaka olsun: DFalaka olacak mı?
Herkes ne kadar dünden razı bütün işkencelere.bence falaka olsun: D
AHAHAHAHerkes ne kadar dünden razı bütün işkencelere.Zayiflamayanin ağzını burnunu kırıp siteden atsınlar oldu olacak.
Bence yeni topiğin adi ya zayıflarsin ya rezil olursun olsun yada bu diyet seni rezil de eder vezir de olabilirYeni topigin adı "Kolay kilo vermenin çözümünü bulduk! Mucizevi!" olsun. İçeri girip görsünler çözüm dayak.
Giren zayıflamadan çıkarsa da dayak yesin. Kimse kaçamasın. Kapıya nöbetçi dikelim.