- 14 Şubat 2021
- 8.420
- 22.372
Daha önceki diyetisyen eşliğinde 95den 70 e düşmüştüm aslında çok mük bir kadındı kendisiBende öyle diyordum ama zayıflayınca öyle olmadığını gördüm. Belki senin yapın gerçekten öyledir ama yağ ölçümü yaptirip o şekilde diyete başlayabilirsin. Ayak numaram 40ti mesela zayıflayınca 38 bile giyebilmeye başladim. Göğüslerim hiç küçülmez gibi gelmişti 85e kadar düştüm
Bende yemedimKızlar daha yemek yiyemedim ya
Kombi tamir edildi mutfak alt üst oldu o arada mantarlarda azıcık dibine tuttu
Az sonra inşallah yeriz salata da yapamadım da bakicaz artık.
Umarım hersey istediğin gibi olurDaha önceki diyetisyen eşliğinde 95den 70 e düşmüştüm aslında çok mük bir kadındı kendisisonra benim sürecim tüp bebekle yeniden başlayınca herşey başa sardı şimdi yeniden başlamak için bişiler bulmaya çalışıyordum burası denk geldi bakalım hayırlısı
İnşallah teşekkğr ederimUmarım hersey istediğin gibi olur
Giderek çoğalıyoruz
İnşallah canımGiderek çoğalıyoruzinşallah hep birlikte güzel sonuçlar alırız
Biz kendimize güvenirsek yapamayacağımız şey yokİnşallah canımheyecanlıyım bu sefer olacak sanki
Bende öyle hissediyorum bu sefer olacak inşallahİnşallah canımheyecanlıyım bu sefer olacak sanki
Hoşbulduk. İnşallah sizinle çok güzel kilolar vereceğim. Yarın sabah tartılıp başlayacağım.Merhaba tabiki hoşgeldiniz
Hepimizin kiloları farklı farklı ama hedefimiz aynıHoşbulduk. İnşallah sizinle çok güzel kilolar vereceğim. Yarın sabah tartılıp başlayacağım.
Ama 103 194 kg lardayım
Ahhh o kocalar benimki de şuan çay çerez ve çikolata yiyor ben yokmuşum gibi1 tabak noodle gömdüm
Mutlu muyum
Evet
Pişman mıyım
Evet
Kocama sinirli miyim
Eveeeet. Hepsi onun yüzünden
Hoş geldin
Teşekkür ederimHoş geldinnn
Benim ki ortada yokAhhh o kocalar benimki de şuan çay çerez ve çikolata yiyor ben yokmuşum gibiben garibim de yeşil çay içiyorum ah hayat ahhh
Ben de dayanamıyormuşum bir dilim yedim misafir vardı eşimde çok ısrar ettiBen dayanamazdım ya iyi ki yakinalrda doğum günü falan yok
Sweet Sen haziran annelerindeydin değil mi hatırlıyorum seniKızla uğraşmaktan kaçamak yapamadım bence yoksa kesin yapardım
Benim kocam da ben ne zaman diyete girsem extra bir şeyler alır gelir eve. Hiç huyu olmayan şeyler ya1 tabak noodle gömdüm
Mutlu muyum
Evet
Pişman mıyım
Evet
Kocama sinirli miyim
Eveeeet. Hepsi onun yüzünden