- 18 Aralık 2018
- 2.404
- 8.439
Azdan az çoktan çok gider bide bu tarafından bakalım
Ben 106 kiloyum
Bende yürüdüm aman bu kadar olmadı yaaa
Sabah kahvaltı yaptık yeşil çay türk kahvesi o kadar bugün kaçamak yok bende
Yaaaaa Rabbim sana bağışlasınzamanla ev içerisinde halledersin sen
Nerde yaşıyorsunuz SizMakarna da iptal salçam bitmiştikızda uyudu marketler var altımda ama inemiyorum. Eşim aradı Ankaraya gitmişti gelirken börek falan alıyım mı diyor yol üstünde büyük bi fırın var dedim almaaa aç kaldım resmen
100 üzeri
Aijoo buna çok güzel bir örnek. Onunda çok kilosu vardı ama hiç moralini bozmadı. 100 den 90 a düşünce bile farkı goreceksin
Selam
Evet bende 115 gördüm en yüksek. 111le diyete başlamiştim 2020 de
Şuan 15 kg hatta daha fazla almış oldum geri. 67ye kadar düşmüştüm aslında. 6 ay kadar 70-72 bandında durdum. Ama ağustostan sonra koruyamadim üzerine ekledim2020 de ben 75 kilo idim sanırım
Yaa bende öyleydim hamile kaldım 108 e kadar çıktım lohusa döneminde2020 de ben 75 kilo idim sanırım
Kırıkkale. Siz Ankara mıNerde yaşıyorsunuz Siz
Bende KırıkkaleKırıkkale. Siz Ankara mı
İki hamileliğimde de 28 kg aldımYaa bende öyleydim hamile kaldım 108 e kadar çıktım lohusa dönemindeo gün bugündür veremedim bu sefer gitsinn boyum 170 senin kac
Anaaaa ben şokBende Kırıkkaleyeni taşındık 1 ay oluyo istanbuldaydik 7 yıldır. Yolun üstünde büyük fırın var deyince ankaradan gelirken burasi mi acaba dedim bilmisim
Bende öyle ya 30 dan aşağı affetmedimİki hamileliğimde de 28 kg aldımilkini 113 diğerini 112 kg doğurdum
Oh ohh maşallahAnaaaa ben şokçoğalıyoruz sitede Kırıkkalede yaşayanlar
İşin işine hamilelik girince zaten işin rengi değişiyorŞuan 15 kg hatta daha fazla almış oldum geri. 67ye kadar düşmüştüm aslında. 6 ay kadar 70-72 bandında durdum. Ama ağustostan sonra koruyamadim üzerine ekledim
167 benim boyum daYaa bende öyleydim hamile kaldım 108 e kadar çıktım lohusa dönemindeo gün bugündür veremedim bu sefer gitsinn boyum 170 senin kac
Sağlık olsunKızlar daha yemek yiyemedim ya
Kombi tamir edildi mutfak alt üst oldu o arada mantarlarda azıcık dibine tuttu
Az sonra inşallah yeriz salata da yapamadım da bakicaz artık.
Birde öncesinde de kglu olunca maalesef obezite kaçınılmaz oldu benim içinİşin işine hamilelik girince zaten işin rengi değişiyor
167 benim boyum da
Sağlık olsunCemoos canını sıkma
Hani iri yapılı ve kemiklerim iri kelimesi var ya tam çuk üstüme oturuyor ve daha daha kilolu gösteriyorum her yer heryerden yaniBirde öncesinde de kglu olunca maalesef obezite kaçınılmaz oldu benim için
Bende öyle diyordum ama zayıflayınca öyle olmadığını gördüm. Belki senin yapın gerçekten öyledir ama yağ ölçümü yaptirip o şekilde diyete başlayabilirsin. Ayak numaram 40ti mesela zayıflayınca 38 bile giyebilmeye başladim. Göğüslerim hiç küçülmez gibi gelmişti 85e kadar düştümHani iri yapılı ve kemiklerim iri kelimesi var ya tam çuk üstüme oturuyor ve daha daha kilolu gösteriyorum her yer heryerden yani
Bende 38 giyerdim 70 li kilolarda simdi 40 giyiyorumBende öyle diyordum ama zayıflayınca öyle olmadığını gördüm. Belki senin yapın gerçekten öyledir ama yağ ölçümü yaptirip o şekilde diyete başlayabilirsin. Ayak numaram 40ti mesela zayıflayınca 38 bile giyebilmeye başladim. Göğüslerim hiç küçülmez gibi gelmişti 85e kadar düştüm