- Konu Sahibi sevememsendenbaska
Fakat bunu samimi bir dostluk ortamında yapalım istiyorum. Birçok topikte herkes kendi derdini anlatıyor ve kimse bir başkasının sıkıntısına gerçek bir cevap vermiyor. Üstünkörü... Empati ile aynı kederi ya da aynı mutluluğu taşıdığımız bir grup olsun mu burası?
Talep olacak mı ya da ne kadarınız biz varız diyecek bilmiyorum ancak yeni üyeliğim ile ilk konum ve ben umutluyum.
Ben 30 yaşında, ilk çocuğu 6 yaşını doldurmak üzere olan bir anneyim. İkinci bebeğim için niyet aldım. Mart'da adet gördüm. Şimdi nisan için adetimi bekliyorum.
Zira yine hamile değilim biliyorum; adetimin 28. günü beta hcg negatif çıktı.
pcos ve insülin direncim var.
3 senedir glukofen kullanarak direncimi epey düşürdüm. az çok düzenli adet görüyorum. 30-33 gün aralığında...
sizlerin hikayesi nedir?
buyurun dostlukla pekişecek bir yolculuğun ilk adımı grubumuza?
beklenen adet tarihlerinizi de eklerim arkadaşlar. hikayenizin ardına yazın isterseniz.
Talep olacak mı ya da ne kadarınız biz varız diyecek bilmiyorum ancak yeni üyeliğim ile ilk konum ve ben umutluyum.
Ben 30 yaşında, ilk çocuğu 6 yaşını doldurmak üzere olan bir anneyim. İkinci bebeğim için niyet aldım. Mart'da adet gördüm. Şimdi nisan için adetimi bekliyorum.
Zira yine hamile değilim biliyorum; adetimin 28. günü beta hcg negatif çıktı.
pcos ve insülin direncim var.
3 senedir glukofen kullanarak direncimi epey düşürdüm. az çok düzenli adet görüyorum. 30-33 gün aralığında...
sizlerin hikayesi nedir?
buyurun dostlukla pekişecek bir yolculuğun ilk adımı grubumuza?
beklenen adet tarihlerinizi de eklerim arkadaşlar. hikayenizin ardına yazın isterseniz.