birkeç saatim var acil yorum istesem?

nerdeyim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2012
2.652
1.139
133
Ankara
eşimle aramız çok kötüyken kaynım la da eşim yüzünden tartışmıştık, abisini savunmaya aramış yarım aklıyla kv mden akıl alarak beni azarladı benle yaşıt
o günden sonra eşimle barıştık ve ben ne zman kv mlere gitsem kaynım yokmuş gibi davrandı hiç konuşmadık geçenlerde nişanlandı 18 saatlik uzak b, ilde kız, eşim gideriz demi dedim istemedm kayınvalide aradı haksızsın vs dedi dedm kaynım arayıp davet etsin bi defa gelirim dedm beni yok sayıyor kendini ilgilendirmezken eşimle aramın daha da bozulmasın asebep oldu dedim, kv mden hak vermedi haksızsın dedi ve yine sinirlerimi bozup kapattı teli, ni,şana gitmedim eşim de gitmedi ama neden gitmedi bilmiyorum ona sen git ben gelemem demiştim yediremiyorum onun söyledklerini demişitm, eşim de gitmedi neden diye sormadım
şimdi kaynımın nişanlısı ve ailesi burdalar eşimle de aram bozuk ve sabah çıkarken söyledi bana geldiler gdiye ses etmeden çıkıp işe geldim ama annesine kardeşine şeime o kadar kızgınım ki canlarını yakmak istiyorum sanki bi yandan da eşimle huzursuz olmak istemiyorum ama kaynım o kadar öküz ki napıcam bilmiyorum kv ye gidelm dicek eşim bu akşam ....

Eşiniz tek başına gitmenin mahcubiyetini yaşamak istememiş olabilir.Bence diğer kişiler sebebiyle eşinizle huzursuzluk yaşamayın.Siz de kaynınızı görmezden gelin

eşini mahçup etmemek için git ve kv ne eşin için geldiğini söyle
kaynına hala kızgın olduğunu da söyle
iki türlü rahatlamış olursun

ama eşin için git
sen eşine iyi ol boşver

ne olursa olsun kardeşinin nişanına gitmemek çok büyük bişey bence kardeş yani daha ötesi var mı siz gitmeseniz bile eşiniz gitmeliydi..ilk konuda haklı bile olsanız şu anda kardeşlerin arasına girmiş gibi olmuşsunuz..gidin bence bu konu uzamasın..

Eşiniz siz gitmediğiniz için gitmemiş bunda anlamayacak ne var sizin aranızda ne olursa olsun eşinizle konuşup göndermeniz ısrar etmeniz gerekirdi ama sessiz kalmışsınız hatta gitmemesini onaylamışsınız ama çok çok ayıp olmuş ne demek kardeşinin nişanına gitmemek. Daha çok aranız bozulacak sebeb sen olmuş olacaksın bir tartışma olmuş geçmiş. Eşinizi çevreye karşı yalnız bırakmamak için giderdiniz sadece tebrik ederdiniz muhabbet etmenize erek yoktu o da eşinizi savunmuş yani kardeşi tabi savunacak. Şimdi gelmişler belli ki eşin gitmek istiyor ama siz hala yorum yapmamışsınız görüşsün istemiyorsunuz ama farkında mısınız o ailesi şimdi sizin kardeşinizle eşiniz sorun yaşasa, siz nişanına gitmek isteyip o istemese tek gidebilir misiniz. O sizi göndermese kabul eder misiniz. Gidin bence yoksa daha da büyüyecek arayı açan siz olacaksınız. Bizde de yaşandı teyzemin küçük oğlunun nişanı vardı İzmir'de İst. annem, dayımlar bile gittiler ama Kütahya gibi yakın yerden kendi ağabeyi gelmedi gelin göndermedi çünkü küçük bebekleri var ikiz diye ki kızın annesi yanında yardım ediyor gelin gidemez ama kocasını gönderebilirdi o yüzden çok kınandı o kalabalıkta tüm kardeşler orada o yoktu.

bence git. ilerde bu konuyla ilgilide sorun yaşamazsın. ayrıca sen kaynın için değil kocan için gidiyorsun öyle düşün.

bikaç saat geçti mi bilmiyorum ama bence de git
kv ne eşin için geldiğini söyleyebilirsin
belki eltin iyi bir kız çok seveceksin sonra bilemezsin
ve bu yaptığına hep üzülürsün veya sorun olur

git ama tavrını orada koy tebessüm etme yüzüne bile bakma kaynının ama yinede gitseydin derim birini kzarak değilde kırılarak görmezden gelerek cezalandrmak daha etkili sakin adımlarla fevri biçimde değil asilliğinden bişey kaybetme onun seviyesine düşerek

bence yanlış yapıyorsunuz ne yaşanırsa yaşansın insan eşinin kardeşinin nişanına gider yani kimse için degil eşinize saygınız varsa gitmeliydiniz ben yerinizde olsam gelini ve ailesini filan yemege olmadı çaya davet ederdim gelin tanışalım vs derdim zor birşey degil bu evet sizi kırmış olabilir ama yani yinede siz büyüklük yapabilirdiniz

git ama tavrını orada koy tebessüm etme yüzüne bile bakma kaynının ama yinede gitseydin derim birini kzarak değilde kırılarak görmezden gelerek cezalandrmak daha etkili sakin adımlarla fevri biçimde değil asilliğinden bişey kaybetme onun seviyesine düşerek

biliyorum için gitme diyor,ama eşin gitmelisin.yüz verme duyma dınleme...sadece bedenen orda ol derım....

Eşin için gitmek..... Zaten eşim e de çok kızgınım, o gitti iş çıkışı ben bi arkadaşımdayım, herkes git demiş ama çok zor günler yaşattılar bana, bilmiyorum çok mutsuzum , dedim ben eşime kardeşinle böyle olmak üzüyor düzelmesi lazım diye, o günler geçiştirdi hep eşim, şimdi dediğim günlere geldik şimdi tüm fedakarlık benden bekleniyor,geleceksen ararsın dedi ve gitti eşim iş çıkışı

Senin mutluluğun için ailesi söz konusu olduğunda pek bir şey yapamayan bir eş için..
Adım atmak, alttan almak, gitmek benim için de çok zor..

Almadan verebilen bayanlara hayranım..

Ben de senin gibiyim.
Eşimin hatrı için içimden gelmeyen şeyleri yapamıyorum..
Ama sorunlar bitmek bilmiyor bu durumda işte..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…