- 23 Kasım 2008
- 5.893
- 7.345
- 723
- Konu Sahibi derinderin
-
direkt anlatacağım kızlar
erkek arkadaşım 2013 yazında ya da sonbaharda evlenmek istiyor. ama bu benim erken bir tarih diye düşünüyorum.
çünkü bu kadar kısa bi zaman için hiçbir adım atmadık daha. o , ailesi ve benim ailem aynı şehirdeler ama ben çok uzak bir şehirde yaşıyorum. bu yüzden 2013ün evlilik hazırlığı açısından erken olduğunu düşünüyorum.
ama ev eşyası (beyaz eşya, koltuk takımı vs ) gibi şeyler almayacağız çünkü onun her şeyi hazır..
sadece yatak odası ve ıvır zıvır şeyler alınacak. bu durumda benim sadece düğüne odaklanmam yeterli görünüyor ama benim asıl derdim şu: hazır kurulu eve yerleşmek ne kadar doğru ve kendimi bi başkasının evine yerleşmiş gibi hissedeceğimden korkuyorum.
sonuçta o da bi anda evinde benimle yaşamaya başlayacak. ne kadar sevsek de birbirimizi aynı havayı ilk başlarda sürekli solumak farklı bi his ikimiz için de.
bu konudaki fikirlerinizi bekliyorum ve acil. şurda şubat tatiline 1 ay kaldı kızlar yardım lütfeeeeennn..
gerçekten zor durmdayım :85:
cnmmm eşyanın bir önemi var mıııı sevdiğinle mutlu olduktan soraa çok seviosam kabul ederdimm benn
canım eşyanın bi önemi yok ama biz o evi ortak kurmadık. üzerinde ortak bi emek yok. herkes birlikte yapıyor bu tarz şeyleri. emek olunca kıymetli oluyor. burada emek harcamamış kişi ben oluyorum ama kıymetsiz diye düşünmüyorum. benim korkum sevgilimin düşünmesi.. ve ben bunu konuşamıyorum :44: :44:
o zman bunu ourup konuşman lazım erkek arkadasınla cnm
ben senin ne demek istedigini cok iyi anliyorum canim ve senin yerinde olsaydim bende senin gibi düsünürdüm...insan bir evi sonucta beraber kurup dösemek istiyor birlikte o heyecanlari paylasmak istiyor. Bence hic birseyi aceleye getirmeyin ben agustosta sözlendim ve simdi bizimkide dügünü hemen yapalim 2013 yaz sonbahar gibi diyor ama ben istemiyorum cünkü bu heycanlari bu hazirliklari bidaha yasayamiyacagim. Suan rahat rahat ceyizimi düzüyorum strese girmeden kendimi zora sokmadan ve istedigim herseyi alabiliyorum mart nisan gibi 2014 icin dügün salonunu tutacagiz. Bende 2013 sonbahar gibi ceyiz isini bitirmis olurum kendimi dügün ev telasina veririm herseyi sirasiyla olacak tadini cikara cikara. Bence acik acik söyle 2013 benim icin cok erken diye ben öyle yaptim valla bazen hala yaza yapalim dügünü diyor git sen yapakoy ben 2014te pesinden gelirim diyomBunlari bir kere yasayacaksin tadini cikar. Dügün yerine yapin güzel bir nisan hem ilk adim atilmis olur. Ev konusundada sen bilirsin artik ama ilk bastada dedigim gibi duygularini cok iyi anlayabiliyorum hemcinsin olarak Mesela gecen sene kuzenim evlendi ve babasi bizim enisteye evinin üst katini vermis zamaninda oda orada kaliyormus tek basina tabi kendince düzmüs mobilyasini...evlenince ama mutfak haric heryeri komple degistirdiler kuzenimde gönlünce dösedi evi. Ama iste önemli olan ev kirami yoksa sevgiline aitmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?