• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Birkaç Gün Sonra Boyatıcağım Saçım için önerisi olan ?

barbiee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2009
151
1
96
Diğer

Kızlar birkaç gün içinde kuaförüme gidip saçımı boyatıcam.Şuan çok kararsızım ve zaman çok açısından da çok kısıtlıyım.Kendimde birkaç renk buldum.Ama sizinde benimle bulduklarınızı paylaşmanızı istiyorum.

İstediğim renk ise; sarı tonlarında fakat abartılı bir sarı istemiyorum yani platin gibi veya ona yakın açık bir sarı olmasın.Röfleli örnekleride paylaşabilirsinizz.(2 ay sonra okulum başlayacak fazla bi abartı olsun istemiyorum,normal bi derecede olması gerekiyor.)

Şimdiden teşşekür ettim.zemuszemus

bende senin gibiydim ... platin istemiyordum ama sarı tonlarında istiyordum neyse kuaförüme gittim derdimi anlattım senin gibi o da bana özel(doğal) gölge yaptı önce saçlarıma platinle renk verdi daha sonra onları koyulaştırdı kendi saçımda 2 ton kadar açıldı ve ortaya gerçektende doğal bir renk çıktı :)şimdi saçımda kahverenginin üstünde sarı ışıltılar var.... bide aslı enver'in saçlarına bakabilir o şekilde de yaptırabilirsin bence... =) benden bu kadar :D

turuncu mu? truncunun üstüne sarı girermi bilmem ki :S bi sor kuaföre olmazsa karamel rengi de yapabilirsin =)

Bunlar nasıl cnm sence benim favorım bunlar

Eklentiler

• $kumral_sac_modelleri0654.jpg
    $kumral_sac_modelleri0654.jpg
    17,9 KB · Görüntüleme: 61
yok çok sarı falan değil cnm olabilirr aslında ama bn bitane bldm sanırım burdan fazla yrdm gelmeyince.

Back