• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birkaç Etamin İşleme Yaptım Nasıl Olmuşlar Kızlar

unbendable

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2009
303
1
116
Bursa

İşlemeye merak sardığımda herşeye olduğu gibi netin altını üstüne getirip bana uyacak hevesle hemen yapacağım örnekler aradım, bu kalbi buldum bizim zamanların oyunu tetristen yapılmış çok çok hoşuma gitti işleyiverdim bi anda şimdi kartpostal olup eşime verilmesi kaldı yanına da beni tamamlıyorsun yazıcam örnekte ingilizce yazıyordu ama olsun :P

3469721895_1cb2aa7404.jpg

Bu da eşimin beğendiği ve buzdolabbımıza süs olacak olan süpper mario mantarımız :) hani yiyince puan verenler vardı ya onlardan
kaydirigubbakcemile2

3469721993_82081b16f4.jpg

3469722167_678d928b46.jpg

3470536350_609a6635cb.jpg

Bu Da favorim Eşim seçti modeli onun sevdiği suwoofer a örtü olucak dikiş işine de merak saldığımda :)

bunlarda elimde olan işlemede kullandığım iplik karmaşası :)

ellerine sağlık çok hoş olmuş

bari birazda seccade falan yapta ilerde çocuklarına çeyiz olur

kanaviçe manyağı olarak çok begendım...ellerıne saglık..
Sağol canım herşeyden biraz yapmaya çalışıyoruz işte napiim heves

ellerine sağlık çok hoş olmuş

bari birazda seccade falan yapta ilerde çocuklarına çeyiz olur

kız dur ne çeyizi daha bn çeyiz olayından heves alamadım senağlama

çok güzeller canım ellerine sağlık..bende eskiden seccade işlemiştim ve çok zevkliydi...:))

canım ellerine emeğine sağlık
tetris kalbe bayıldım :asigim:
super mairo mantarımı :roflol:yanlız o nasıl buzdolabı susu olacak çok merak ettim doğrusu
kediliyi blogunda görmuştum, gerçekten çok tatlı ve hoş bir çalışma olmuş

canım ellerine emeğine sağlık
tetris kalbe bayıldım :asigim:
super mairo mantarımı :roflol:yanlız o nasıl buzdolabı susu olacak çok merak ettim doğrusu
kediliyi blogunda görmuştum, gerçekten çok tatlı ve hoş bir çalışma olmuş

Sağol canım evet buzdolabı süsü olucak bir akşam tembellikten çöken yorgunluktan kurtulursam olucak :)
olunca koyarım buraya da :)

Canım ellerine sağlık, gerçekten çok orjinal modeller bulmuşsun

kalpli desene bayıldımmmmm
süperrrr
ellerine sağlık canımm ama buzdolabu süsünüde merak ediyorum bitmişini mutlaka ekle canım :)

kalpli desene bayıldımmmmm
süperrrr
ellerine sağlık canımm ama buzdolabu süsünüde merak ediyorum bitmişini mutlaka ekle canım :)

Ahh ahhh bir bitirebilsem şimdilerde eşimin kızkardeşine söz veridğim iğne oyası havlularla uğraşıyorum iki tane ama öle basit şeyler olsun istemedim kendimi daldırdım kocaman havlulara evde akşam iki saaat opturuom onda da havluları oyalıyorum ...kafamçokkarıştı

onları da eklicem hepsini ama Allah bilir ne zaman senağlama

Back