BİRİZ '' Fine Bone Porcelain'' ???

exelanss

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2013
4.061
3.151
173
kızlar herkese merhaba.. çeyiz yapma konusunda ne kadar kararsız olduğum açtığım konu başlıklarından da belliydi ama napayım çok marka ve çeşit olunca e bide yorumlara gidince insanın aklı karman çorman oluyor bugün çeyizimin yemek takımı tencere çatal kaşık bıçaklarını vs aldım.. yorumlarınızı bekliyorum kızlar.. yemek takımı aklımda kesinlikle Bernardo var derken Biriz diye bir marka varmış ve kütahya porselenden bile daha üstünmüş kalitesi günlük yemek ve kahvaltı takımımıda bu markadan aldım.. çelik ve seramik tencerelerimi Hisar aldım aynı zamanda kaşık çatal bıçak ve çay setimide hisar aldım.. resimleri sizinle paylaşıyorum fikirlerinizi bekliyorum..kırmızı seramik tencere yaldızlı grisini aldım ama bulamadım resmini.. çeliğinde sapları yaldızlı gri onunda resmini bulamadımm yorumlarınızı bekliyorum kızlar

Eklentiler

• $0016246..jpeg
    79,2 KB · Görüntüleme: 421
  • $85050_florida_K.jpg
    35 KB · Görüntüleme: 416
  • $BIRIZ-ANGELINA-84-PARCA-BONE-YEMEK-TAKIMI__79824327_0.jpg
    31 KB · Görüntüleme: 974
  • $lizbon9pb.jpg
    39,4 KB · Görüntüleme: 457
  • $pr_01_231_min.jpg
    49 KB · Görüntüleme: 593
  • $pr_01_232_max.jpg
    220 KB · Görüntüleme: 673
  • $proje184.jpg
    46,5 KB · Görüntüleme: 505
canım ben beğendim iyi yapmışsın huzurla mutlulukla kullan inşallah :)
parça garantisi de vermişler . hem senin istediğin modele çok benziyor hem de diğeri kadar aşırı pahalı değildir
tencere takımında çok güzell hep söylüyorum çeyiz seti olarak bernardodan almasam bu tencere setini alacaktım

valla inanamıyorum bende bi çeyiz topiğim oldu resmen :)) nevresimlerimide koyayım bari eksiğim kalmasınn :)) canım biliyosun paris antique aşığıydım ve durumum müsait olmasına rağmen yalnızca 1 yemek takımına 3.000 tl vermeye elim gitmedi açıkcası evet fiyatı o kadar pahalı değil ama kalitesi gayet iyi eline aldığında bile anlıyor insan.. benim için tek önemli olan makineye atılmasıydı ve rahat bi şekilde makinede kullanılabilir dendi.. çok teşekkür ederimm

valla sevindim canım senin adına kısa sürede en büyük şeyleri aldın hayırlı olsunn tekrarr:))
nevresimleri de koy onlarda bulunsun:)

valla sevindim canım senin adına kısa sürede en büyük şeyleri aldın hayırlı olsunn tekrarr:))
nevresimleri de koy onlarda bulunsun:)

teşekkür ederim canım hepimiz ağız tadıyla kullanalım inşallah. evet birgünde hepsini aldım ama ben 26 yaşımdayım ve bugüne kadar 1 çöp dahi almadım nişanlanınca alıcam dedim o yüzden 5 yıldır çalıştığımdan hep birikim yaptım maaşımı attım kenara şimdi herşeyi peşin alıyorum iyiki öyle yapmışım deyip herkesede tavsiye ediyorum.. geriye ıvır zıvırlar kaldı süzgeçtir saklama kaplarıdır falan ama herşeyden az almayı dşünüyorum çok alıp yer tutmasını istemiyorumm evet bi ara nevresimimi uyku setimide eklicem canım

Bahsettiğin markayı daha önce duymadım ama sen beğenmişsen içine sinmişse önemi yok tatlım

Güle güle kullan mutlulukla eskit tümünü

çok şık ürünler almışsın güzel günlerde kullanırsın inşallah özellikle yemek takımın çok güzel

hayırlısı olsun ,aldıklarını güzel günlerde kullanırsın inşallah...

Bahsettiğin markayı daha önce duymadım ama sen beğenmişsen içine sinmişse önemi yok tatlım

Güle güle kullan mutlulukla eskit tümünü

çok şık ürünler almışsın güzel günlerde kullanırsın inşallah özellikle yemek takımın çok güzel

hayırlısı olsun ,aldıklarını güzel günlerde kullanırsın inşallah...

Aldıklarını çok beğendim çok şık güzel günler de kullan canım..

hepinize teşekkür ederim kızlar daha güzelleri hep sizinle olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…