• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birisi sevgilinize silah çekerse ...

Baharyagmuru35

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2011
14.264
14.666
498
Kızlar dün bi konu açmıştım bilirsiniz 15 dakikalık bir boş bulunmanın sonuçları diye bu onun niteliğinde bir şey
Dün sevgilim ailesinin yanına denize girmiş orda bi masa yüzünden kavga etmişler adam sevgilimin boğazını sıkmış benimki de ters yapınca adam silah çekmiş tetiği çekmiş annesi önüne atlamış silahın işte burdan sonra herşey değişti
Sevgilim son zamanlarda sürekli annesiyle kavga ediyordu ben de annesini kıskanıyorum sürekli yanında benle ilgilen briaz falan diyorum bu yüzden bana demeye başladıki herşey senin yüzünden ailemle arama girdin ben annemin değerini anladım dedi
Anne bi tane ama karı çok falan yaptı bana . O benim değerlim bir daha ona dokunma ona laf söyleme kıskanma bana kıskanırsan da söyleme dedi .
Önceden sürekli para istiyorlar veremiycem alamıycam diyordu ben de o yüzden sevgilime arka çıkıyordum onu korumak için verme o zaman para biraz kendine harca falan diyordum şimdi de bana diyo sen ailme para bile harcatmyıosun beni iyice sloğuttun eğer soğutacksan git bissürü kız var ben sana neden bağlıyım ki böyle salak gibi dedi . Kapattı telefonu gitti.
O kadar canım acıdı ki 2 saat boyunca ağladım başıma ağrılar girdi . Nasıl bana bu kadar yabancılaştı ..
O silahın önüne bende orda olsam ben de atlardım dedim ama desem neye yarar ki sonuçta gönlünü fethetmiş çoktan annesi.
sonra gece 4 de beni aradı dedi uyudunmu ben bu saate kdr uyumadm düşündüm falan .
O en değerlinse ben neyim dedim söylemeyeceğim hem bi günde insanın duyguları değişir mi dedi (beni sevdiğini biliyordum bunu kast etti sanırım ) hala sözlerimin arkasndaym laf söylersen biter dedi. Bissürü karı var dedin bağlanamam salak gibi dedin bu sözlerden sonra ben laf söylemem tamam ama bundan sonra bağlanamyacağım diyen biriyle nasıl eskisi gibi olur ki dedi . sen öyle laf sokmazsan ben de değişmem dedi. bugün annem işe giderse telefondan izin alacaktım yüz yüze pek izin vermiyo ama annem bugün de işe gitmedi ve bana kesin izin vermeyecek ve ben onu ne olursa olsun çok özlemiştim .. yanında samimi olmayacaktım ama görsem çok iyi gelecekti bana hem görüştüğümüz zaman onu daha kolay kazanıyorum . Mesaj attım annem evde kesin izin vermez diye demin allah kahretsin bunu bekliyordum çok heyecanlanmıştım falan yazdı sonra uyan da biraz konuşalm dedim uyuyorum ben kesinn izin vermez ben de biliyorum yapacak bişey yk dedi ya . Bu kdarmıydı taktığı yani
Ben çok mutsuzum çok üzülüyorum ben ona bu kadar yakınken beni kendine yabancı belledi .
Ben asla kimseden kimseyi uzaklaştırmaya çalışmadım o halde yanlış düşüncelere kapılıp beni uzaklara attı
ben onu çok seviyorum kaybetmek istemiyorum o halde beni ressmen onlara sattı beni değişti.. çok mutsuzum .
Bana hep yüreğimdesin sen sürekli seni düşünüyorum der ama yüreğinde değil ailesi gibi yannda olmak istiyorum ben de ama bi türlü olmuyo. İçimi döküyordum ben kıskanıyorum onları derken şimdi bunu söylememe dahi izin vermiyo ailesiyle arasını benim bozduğumu düşünüyo resmen beni kendine düşman bilmiş durumda.

Canım o silah psikolojisi çok acayiptir ve inan her ne kadar ben olsam orda bende atlardım önüne desende bunu bi anneden başka kimse yapamaz öyle filmlerde olduğu gibi değil yani donar kalırsın. Sevdiğin adamın hayatını kurtaran birini kıskanmamalısın bence. Nasıl ki ölümden dönen insanlar hayatını tekrar gözden geçirip neyin önemli neyin önemsiz olduguna karar verirse senin sevgilinde aynen öyle bi dönemde artık annesi onun için en önemli şey.Zamanla bu psikoloji geçtikçe yine sana karşıda eskisi gibi olur.Annesini kıskanmak yerine ona iltifatlar edip översen sevgilinin gözünde değerin artar diye düşünüyorum. Basit bişey yaşamamış sevgilin biraz zaman ver ona

yaa ksra bakma cnm ama eleştir olarakda algılama benimde sevgilim var ve ailesiyle içli dışlıyım yani ne bilim ben hiç annesini kıskanayım yok kardeşini kıskanayım çok üzgünüm ama saçmalamaşsın biraz!
dediğim gibi yanlış anlama!eleştri olarak demiyorum asla sadece tuhafıma gitti
tabiki annesi ile olacak bazen senden daha fazla zaman geçircek
yani siz evli olsanızda eşin annesinin yanında olsa falan tamam haklısın dicem de adam ailesi ile yaşıyor canım benim
zamanı gelecek senden daha fazla ailesi olacak
ksra bakma ama bence seviyorsan ailesine içten fetetmen lazım yoksa işin zor
helede gelin-kaynana moduna girerseniizz oohhooooo
çok dikkatli olman lazım ama tabi sana rol yapmalısın demiyorum yine yanlış anlama davranışlarına dikkat et
onun yerine koy kendini biraz o sana senin yaptıklarını yapsaydı?sen demezmiydin o benim annem babam diye :)

Back