• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Birisi benim saclarimi adam etmeme yardimci olur mu?

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

nutelladdict

Nirvana
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2009
349
13
643
48
İstanbul
Selam herkese,

Goruldugu uzere saclarimin arasi cok acik,bu resimde saclarima bakim yagi surmustum .
Ince telli,dalgali,omuz hizasinda.Gec uzuyorlar,ince telli olduklari icin uclari cabukkiriliyor.Bende 3 ayda bir duzenli kirik aldiriyorum.Yani uzayan miktar bu surecte gidiyor.Hem saclarimin uzamasini,hemde aralarin dolmasini istiyorum.Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Birde turplu suya devam edip sonuc alanlar varsa?
Biktim senelerdir kisa sacli dolasmaktan.

Eklentiler

• $saclarim 005.jpg
    $saclarim 005.jpg
    75,4 KB · Görüntüleme: 78
  • $saclarim 004.jpg
    $saclarim 004.jpg
    64,1 KB · Görüntüleme: 103
Son düzenleme:
bana kalırsa canım sen uzamasını ikinci plana bırak ve zeytinyağlı sarımsak uygula saçların toparlansın ondan sonra hem sarımsağın uzatma özelliğide var napayım seyrek saçın uzun olmasını benim bile uzun saçım dökülüyor diye kestircem sana tavsiyem.

bana kalırsa canım sen uzamasını ikinci plana bırak ve zeytinyağlı sarımsak uygula saçların toparlansın ondan sonra hem sarımsağın uzatma özelliğide var napayım seyrek saçın uzun olmasını benim bile uzun saçım dökülüyor diye kestircem sana tavsiyem.

evet evdeki cesitli bakim yaglarini bitirim ona basliycam sonrada turplu su.saclarim saglikli diye dusunuyorum 2 senedir hic boya degmedi.fone hic gitmiyorum,sadece banyodan sonra kurutuyorum.tsk ederim cevabin icin

Kesinlikle canım uzun saç önemli degil,saglıklı olsunlar yeter sarımsak ve zeytinyağı kullan.

buda yikadiktan sonraki hali saclarimin.
simdiye kadar hic duzenli bisi kullanmadim.vitaminleri bile alip alip birakiyordum(maymun istahliyimda biraz)simdi yeniden biotin ve sac ve tirnak vitaminini almaya basladim.
evdeki aldigimivir zivir yaglari bitireyimde zyagi ve sarimsaga basliyim diyorum.bulundugum yerde kuru lavanta bulamam maalesef:( birde buranin suyundan dolayi herkesi saclari dokuluyor aslinda genel bir sikayet ulke genelinde ama buradaki hatunlarin hepsi uzun sacli oldugundan ustumde acayip bir kiskanclik var

Eklentiler

• $saclarim.jpg
    $saclarim.jpg
    93,6 KB · Görüntüleme: 90
anneminde ince telli ama benimgibi seyrek degil,evet saclarimsagliksiz diyeme fazla kimyasal bisikullanmamaya calisiyorumsadece isyuzunden bolca sac spreyi onun disinda nerdeyseyika ve cik.ama suan yasadigim ulkenin suyundan cok dokulmeye basladi yada herseks oyle soyluyor belki bir parcada stres

aslında bi mucize bekleme bence çünkü genetik duruyor saçlarının inceliği. sadece dökülmesini engellicek bişe önrebilirim.

aslında bi mucize bekleme bence çünkü genetik duruyor saçlarının inceliği. sadece dökülmesini engellicek bişe önrebilirim.

selam kvene,

kusura bakma ancak girebildim nete.aslinda hic sampuan ayrimim yok ama genelde dove,himalaya arada birde kahverengi saclar icin olan sampuanlardan kullaniyorum

Back