Birini Sevebilir mi ?

Ergen mi bu ya? Ne yapıcaz bize gelince ne demek kendini yeni keşfetmiş liseli ergenler gibi muhabbete bak.. Yapmadın diye ayrılıyorsa zaten bu ilişkide 3 sene boşa geçmiş boşver , pişman olup dönerse yüz verme derim

Kızım sen bu adamla evlimisinki bu kadar çok dert ediyorsun bırak unut gitsin diyoruz işte.Hadi bizler gibi evli bayanlar olsan nasıl böyle bişey yapar diye bukadar üzülüyorsun

Vazgeçtim zaten çok yoruldum sevmiyor da bence lafta o aşk sevgi .Iste yarın gelmiceksin neyin sözünü verip beni o güne kadar bekleticeksin dedi bende gülerek hiç dedim zaten dediğim gibi çok uzak bir iliskimiz yoktu ama onun isteği belliymis

Öyle oldu işte .hiç mi sevmedi madem bunu yapıcakti neden onca yalvardi bilmiyorum
bazı insanları anlamak gerçekten mümkün değil.. sende kafanı yorma bence.. bi sonuca varamazsın..alsan karşına sorsan sana net bi cevabı o bile veremez.. sdece seni böyle, düşünmeye üzülmeye, kendini yiyip bitirmeye sevkeder.. o yüzden salla gitsin.. hayır gelmez..kafanı yorduğuna da değmez inan..

Kızım sen bu adamla evlimisinki bu kadar çok dert ediyorsun bırak unut gitsin diyoruz işte.Hadi bizler gibi evli bayanlar olsan nasıl böyle bişey yapar diye bukadar üzülüyorsun
Haklısın da bir insanın karşına gecipte vermiyorsun diyip bitirmesi çok ağır geliyor .namuslu kız ararlar birde

Önceki sevgilisinden Ayrılma biçimi kişiliğini gayet ele veriyor.siz bunu bildiğiniz halde,o zaman önemsemediniz ama saygısızlıktır yaptığı.şimdi benZer şekilde ayrılmaya Kalkıyor sizden. Ayrılmakla iyi edersiniz,karşısındaki insana SAYGI duymayan birisi.

önünüzde ygs gibi zorlu bir sınav var.en iyisi ona odaklanın.emin olun ki ondan çok daha iyileri Karşınıza çıkacaktır.arkanıza dönüp bakmayın bile,hayatınızdan onu çıkarmak kazancınız olacaktır

Haklısın sevse zaten böyle bir şey için gitmez .Sevgi aşk fedakarlık ister onun tek isteği belli o Olunca da uzaklasicakti zaten

Aldatıldıktan sonra yüzüne bakmayacaktınız.
Neresi seviyor bu kişinin? Sevmiyor, sizi düşündüğü yok, işi gücü saçmalamak.
Tamam zor olur tamamen atlatmak ama telkin verin kendinize.
3 yıl ne ki evli değilsiniz çocuğunuz falan yok dua edin.
Hala soğumamanız muhatap olmanız hata.
Bu durumlarda hep derim, bu durum bariz kötü seçenek, ama önünüzde her iki seçenek de varken ve ders alıp daha dikkatli olabilecekken önünüze bakın.

3 senemiz 3 senemiz diyecegine 3 yilimi neden bu serefsiz ile katlettim de.. Boyle duygudan yoksun bir adam kimseyi sevemez. Sevse de bu saatten sonra zaten umrunda olmamali. Bosver sen kendi yoluna bak ve mutlaka partner acisindan daha secici ol.

Evet bitti benim içinde artık istemiyorum yoruldum ama insanın ağrına gidiyor o kadar şey yapıp böyle bir nedenden terkedilmek

3 senemiz 3 senemiz diyecegine 3 yilimi neden bu serefsiz ile katlettim de.. Boyle duygudan yoksun bir adam kimseyi sevemez. Sevse de bu saatten sonra zaten umrunda olmamali. Bosver sen kendi yoluna bak ve mutlaka partner acisindan daha secici ol.
Herkes zaten nasıl onunla berabersin diyor her açıdan bana yakistirmiyolardi neyse kendisi bitirdi böyle gitti iyi oldu ne diyim

Bununla bu kadar uğraşacağına kafanı başka tarafa çevirsen hayatının aşkını bulabilirsin . Bu adamda bu kadar ne var kendine bu kadar eziyet anlamadım. Daha önceki konularına da yazdım kendine bir iyilik yap en azından 3 yıldan fazla bir kaybın olmadan kurtulursun

Evet bitti benim içinde artık istemiyorum yoruldum ama insanın ağrına gidiyor o kadar şey yapıp böyle bir nedenden terkedilmek

Anlıyorum ama canınızı böyle biri için sıkmayın, zamanla azalacak sıkıntınız geriye baktığınızda kendinize bile kızabilirsiniz.. Bu ana kadar beklemeniz hataymış aldatılmadan sonra...
Böylelerine şans vermeyin.. Şimdi 3 yıl, devam ederseniz daha çok yıllar kaybedebilirdiniz sonuçta.
Hayırlısı olsun hakkınızda.

Ne ahlaksiz ne ayarsiz bir cocuktu bu.

Neler yapti size, neler soyledi, hakkinda kac konu actiniz.

Kac kez sevmedigini ispat ettigi halde ona geri dondunuz.

Son konunuzda 'umarim o sizi terk eder cunku sizde onu terk edecek guc ve oz saygi yok' demistim.

Hala ayni seyi dusunuyorum ve umarim bir kez daha ozur dilemez.

Cunku siz affetmeyeceginizi soyleseniz de yelkenleri suya indirir...

Cocugun edepsizlik arsivine yenilerini eklemesine izin verirsiniz.

Cunku her seferinde bitti diyorsunuz ama bitmiyor.

O nedenle is cocukta bitiyor, umarim geri donmez.

Bu adamda hiç bir şey yok aslında onu böyle büyüten benim hata bende

Haklısınız teşekkür ederim

Herkes zaten nasıl onunla berabersin diyor her açıdan bana yakistirmiyolardi neyse kendisi bitirdi böyle gitti iyi oldu ne diyim
Bak işte herkes nasıl bir kişiliği olduğunu biliyormuş.Seni sevseydi bu adam sana iğrenç teklifi yapmazdı bide eski sevgililerini söylemezdi sen kırılırsın üzülürsün diye bence sen ilk değilsin zaten sonda degilsin kimbilir senle birlikteyken kaç kızı idare ediyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…