Ergen mi bu ya? Ne yapıcaz bize gelince ne demek kendini yeni keşfetmiş liseli ergenler gibi muhabbete bak.. Yapmadın diye ayrılıyorsa zaten bu ilişkide 3 sene boşa geçmiş boşver , pişman olup dönerse yüz verme derimZaten o kızın adı geçince ben telefonu kapattım onun üzerine arayip bunları söyledi .Zaten kaç gündür her bahaneyle gitme derdindeydi. Ne yapıcaz bize gelince falan dedi anlamadım bende sonra baktım böyle cümleler kurdu ben yaşamak istiyorum dedi benim yapmicagimi biliyorsun dedim kaç kere bunun için kavga etmiş sözler vermişti ne diyim ki
Vazgeçtim zaten çok yoruldum sevmiyor da bence lafta o aşk sevgi .Iste yarın gelmiceksin neyin sözünü verip beni o güne kadar bekleticeksin dedi bende gülerek hiç dedim zaten dediğim gibi çok uzak bir iliskimiz yoktu ama onun isteği belliymisErgen mi bu ya? Ne yapıcaz bize gelince ne demek kendini yeni keşfetmiş liseli ergenler gibi muhabbete bak.. Yapmadın diye ayrılıyorsa zaten bu ilişkide 3 sene boşa geçmiş boşver , pişman olup dönerse yüz verme derim
bazı insanları anlamak gerçekten mümkün değil.. sende kafanı yorma bence.. bi sonuca varamazsın..alsan karşına sorsan sana net bi cevabı o bile veremez.. sdece seni böyle, düşünmeye üzülmeye, kendini yiyip bitirmeye sevkeder.. o yüzden salla gitsin.. hayır gelmez..kafanı yorduğuna da değmez inan..Öyle oldu işte .hiç mi sevmedi madem bunu yapıcakti neden onca yalvardi bilmiyorum
Haklısın da bir insanın karşına gecipte vermiyorsun diyip bitirmesi çok ağır geliyor .namuslu kız ararlar birdeKızım sen bu adamla evlimisinki bu kadar çok dert ediyorsun bırak unut gitsin diyoruz işte.Hadi bizler gibi evli bayanlar olsan nasıl böyle bişey yapar diye bukadar üzülüyorsun
Haklısın sevse zaten böyle bir şey için gitmez .Sevgi aşk fedakarlık ister onun tek isteği belli o Olunca da uzaklasicakti zatenbazı insanları anlamak gerçekten mümkün değil.. sende kafanı yorma bence.. bi sonuca varamazsın..alsan karşına sorsan sana net bi cevabı o bile veremez.. sdece seni böyle, düşünmeye üzülmeye, kendini yiyip bitirmeye sevkeder.. o yüzden salla gitsin.. hayır gelmez..kafanı yorduğuna da değmez inan..
erkeklerein çoğunda evet cnm maalesefAnlam veremiyorum ihtiyaç denilen bu şey ılla yatıp kalkınca mi geçicek.
Bana defalarca yalan söyleyen beni aldatan bitti dediğimde aylarca peşimden koşan yalvaran sözler veren erkek .Adam demek istemiyorum adam sıfatını ona yakistiramiyorum .Bana kapan namaza başla diye nasihatte bulunurdu. Yanlış anlasilmasin lütfen durumu anlayin diye söylüyorum annesi kara carsafli ve kadın beni her gördüğünde bir saat nasihat verir .Erkek arkadaşım bundan 2 ay önce motor kazası geçirdi ve iki aydır evde yatıyor .Üniversite sınavına hazırlanıyorum haftada 2 3 defa gormeye gidiyorum ama ne zaman gitmesem benimle kavga ediyordu .Dün aradı çık gel yanıma diye dershanem var gelemem dedim ardından ben ilişkiye girmek istiyorum tarzı bi cümle kurdu Bu ne demek dedim gayet açık işte dedi .Barismadan önce sana söyledim yine aynı mevzuyu gündeme getirip aynı şekilde beni üzme ben öyle bir şey istemiyorum dedim .Ben seninle o aldattigim kızın ahını aldimda böyle oldum dedi .O kadar ağrıma gitti ki o kızı uzdum dedi ya ben dedim 3 sene geçiren aldatilan bendim dedim suratına kapattım .Beni aradı Özür dilemesini beklerken ben devam etmek istemiyorum her şey tamamen bitti dedi neden dedim ben kendime guvenmiyorum bir daha ahini alamam kimsenin dedi .ciddi ilişki bana göre değil dedi ya 3 senemiz dedim kusura bakma sevgilim bana yetmiyor dedi ve bir daha beni arama artık istemiyorum diyip gitti .Her kavgada gidip orda burda kızları ekleyen numarasini ınstagrama facebooka yazan oydu .Madem yine aynı şekilde gidecekti neden 4 ay boyunca ben değiştim gel seni bunun için kaybedemem dedi ? Beni ne diye sildi vazgeçti ? Şimdi başkasını sevebilir mi ki ? Vazgeçtim kafamda tamamen bitirdim artık
Evet bitti benim içinde artık istemiyorum yoruldum ama insanın ağrına gidiyor o kadar şey yapıp böyle bir nedenden terkedilmekAldatıldıktan sonra yüzüne bakmayacaktınız.
Neresi seviyor bu kişinin? Sevmiyor, sizi düşündüğü yok, işi gücü saçmalamak.
Tamam zor olur tamamen atlatmak ama telkin verin kendinize.
3 yıl ne ki evli değilsiniz çocuğunuz falan yok dua edin.
Hala soğumamanız muhatap olmanız hata.
Bu durumlarda hep derim, bu durum bariz kötü seçenek, ama önünüzde her iki seçenek de varken ve ders alıp daha dikkatli olabilecekken önünüze bakın.
Herkes zaten nasıl onunla berabersin diyor her açıdan bana yakistirmiyolardi neyse kendisi bitirdi böyle gitti iyi oldu ne diyim3 senemiz 3 senemiz diyecegine 3 yilimi neden bu serefsiz ile katlettim de.. Boyle duygudan yoksun bir adam kimseyi sevemez. Sevse de bu saatten sonra zaten umrunda olmamali. Bosver sen kendi yoluna bak ve mutlaka partner acisindan daha secici ol.
Evet bitti benim içinde artık istemiyorum yoruldum ama insanın ağrına gidiyor o kadar şey yapıp böyle bir nedenden terkedilmek
Bu adamda hiç bir şey yok aslında onu böyle büyüten benim hata bendeBununla bu kadar uğraşacağına kafanı başka tarafa çevirsen hayatının aşkını bulabilirsin .Bu adamda bu kadar ne var kendine bu kadar eziyet anlamadım. Daha önceki konularına da yazdım kendine bir iyilik yap en azından 3 yıldan fazla bir kaybın olmadan kurtulursun
Haklısınız teşekkür ederimAnlıyorum ama canınızı böyle biri için sıkmayın, zamanla azalacak sıkıntınız geriye baktığınızda kendinize bile kızabilirsiniz.. Bu ana kadar beklemeniz hataymış aldatılmadan sonra...
Böylelerine şans vermeyin.. Şimdi 3 yıl, devam ederseniz daha çok yıllar kaybedebilirdiniz sonuçta.
Hayırlısı olsun hakkınızda.
Bak işte herkes nasıl bir kişiliği olduğunu biliyormuş.Seni sevseydi bu adam sana iğrenç teklifi yapmazdı bide eski sevgililerini söylemezdi sen kırılırsın üzülürsün diye bence sen ilk değilsin zaten sonda degilsin kimbilir senle birlikteyken kaç kızı idare ediyordurHerkes zaten nasıl onunla berabersin diyor her açıdan bana yakistirmiyolardi neyse kendisi bitirdi böyle gitti iyi oldu ne diyim