Canım pek yol yakınken olmadı 3 sene oldu .Zaten o kadar şey yaşattı üzdü kırdı mahvetti şimdi bir de bu vazgeçtim artık yoruldum ama bu sözler ne nasıl bir sevgi ? Sevgi yok ortada onunla yatan mi alicak onun kalbiniCanım iykide yol yakınken nasıl bir insan olduğunu göstermiş sana boşver unut gitsin derslerine odaklan.Seni elde edemeyince sanki senin gözünü korkutmak istemiş bensiz yapamazsın gibi
Merak ediyorum seven adam böyle diyip bırakıp gidebilir miBirini sevse ne sevmese ne adamliktan nasibini alamamisken.
Sen onu dusunme, bukadarla kurtulduguna sukredip rotani degistir arkadasim.
Kendi arkadaşları bile en son bana olmuyor vazgeç artık onun istekleri başka sen daha iyisini hakkediyorsun dedi ama anlamıyorum sevgi aşk bu mu ? Bu kadar basit micok cahıl işlerı bunlar bosver gıtsın
bişey dicem de olmuycak :)Sevgilisi kendisini tatmin etmiyormus o da bunun için gitti işte
Merak ediyorum seven adam böyle diyip bırakıp gidebilir mi
Zaten o kızın adı geçince ben telefonu kapattım onun üzerine arayip bunları söyledi .Zaten kaç gündür her bahaneyle gitme derdindeydi. Ne yapıcaz bize gelince falan dedi anlamadım bende sonra baktım böyle cümleler kurdu ben yaşamak istiyorum dedi benim yapmicagimi biliyorsun dedim kaç kere bunun için kavga etmiş sözler vermişti ne diyim kiAy pskolojik sorunlu bir erkek.. Aman Allahım korumuş manyak 3 senelik ilişki yaşıyor aldatıyor bide sanki senle aldatmış gibi o kızın mı ahını almış??? Zaten bu laftan sonra konuşman hata hadi canım hadi diyip kapatıcaktın. Bide hönk diye ben ilişkiye girmek istiyorum da ne demek ? Öyle ısmarlamayla mı oluyormuş bu işler?! Tam bir hödük.
Daha ne istiyorsun kurtulmuşsun işteSevgilisi kendisini tatmin etmiyormus o da bunun için gitti işte
Zaten yaşadığım en ufak şey için bile pişmanım .Ben arkami dönüp rahatlıkla gidemicek miyim her gittiğimde o başkasiyla mi olucakBak canım benim kendin diyorsun yatanmı alacak diye hadi varsayalım birlikte oldunuz ozaman çok geç olmazmıydı.
Kendi doğrularımi sorgular oldum acaba ben çok mu dikkat ediyorum böyle şeylere diye ama bir erkek böyle bir şey isteyip bunun için gidebilir mi ? Illa birileriyle yatmasi kalkmasi mi lazım .Zaten ondan çok uzak duran çok mesafeli bir iliskimiz yoktu ki ama onun tam istediği şey belliydi bir kere birlikte oldum diyelim sürekli benden bunu bekleyip bunun için gidicek miydiAldattıgını bile bile devam etmemeliydiniz. Hala da böyle bi adam için üzülüp neden diye sorguluyosunuz.
Öyle oldu işte .hiç mi sevmedi madem bunu yapıcakti neden onca yalvardi bilmiyorumaman aman bittiğine sevinmelisin bence.. onula mı uğraşıcan ya.. ben okurken sinir oldum.. uğraşma böle insanlarla.. bu tipler hayatının içine eder sonrada böle bişey yokmuş gibi defolup giderler..