Birini aramak için 2 saat düşünmek ?

Hesappasif

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2016
2.405
3.366
133
Ya bi tek ben mi böyleyim birini aramam gerekiyor mesela zoraki arıyorum günler sonra arıyorum bu benim için sorun mesela simdi kv aramam gerek ama hiç içimden gelmiyor kendi annemle de konuşmak istemiyorum fobimidir nedir

Ben telefonla konusmayi hic sevmem bunun asosyelliklede bir ilgisi de yok bir televizyon programina konu bile olmustu cok unlu isimler bile sevmediklerinden soz etti konisunca cok akici gider sohbetim cogubzaman kapamak bile istemeyiz ama sanki zoraki bir durum mesajlasmayi bile daha cok severim :) es dostta biliyor artik biri neden aramiyor dediginde esim o telefonla konusmayi sevmez diyor artik :))

Ben de mesaj atmaktan hoşlanmıyorum :/ yazacağıma arar söylerim. Bir tek annemle telefonda sohbet etmek hoşuma gider. Onun disinda diyeceğimi der kapatırım

Bende öyleyim İnan öyle sinir oluyorum ki . Örneğin tövbe tövbe ama cuma günleri annem tutuyorum babaanneni anneanneni ara diye taaa 750 km uzaktan bana karışıyor . Sinir oluyorum ya böyle konuşacak birşey bulunmuyor hemen kapatsan kapanmıyor . Kendi annemle telefonda konuşmuyorum İnan bana en son taa pazar günü konuştuk gün içinde msjlaşırız . Bir tek eşimle severek telefonda konuşuyorum. Eşim göreve gidince kv günde 2 kere arıyo of diyorum bazen . Anlıyorum o ben burada yanlızım filan diye arıyor ama gına geliyor bana. Hele ortanca görümce arıyo kapatmak bilmiyo saçma sapan sohbetler. Daha bugün aradı arabam muayene ye giriyordu 30 dk konuştuktan sonra arabayı alıyorlar dedim öyle kapattı sen düşün üfffd. Öyle bayramda seyranda konuşmak hele ayyy

Ben de bilmediğim numara arayınca geriliyorum. Genelde acmiyorum - önemli olan bir daha arar :)
Bir de çook yakın olduğum , hergun iki saat konuştuğum arkadaşım hariç biri ararsa genelde 'tatlim,açamıyorum şimdi. Mesaj atar mısın' yazıyorum
Aslında hiç böyle bir insan değildimdir. Ama insanlara kolay kolay hayir diyemiyorum. Ama mesaj yazarken düşünmek için zamanım oluyor^^

Bence senin canın sıkılıyor meleke birini aramak istemiyorsan arama
Aa ne güzel benim gibi bir cok kişi varmıs .yani bizde böyleyiz yapcak bi şey yok :) en iyisi böyle devam edelim en azından kafamız rahat:) hepinize teşekkürler yorum icin:)

Arama? Ben de içimden gelmediği zaman aramam. Onlar arasın diye düşünürüm.

Ah aynı ben, bir arkadaşım aklımda mesela ne zamandır konuşmuyoruz arayayım diyorum küsmüş çünkü belli hiç aramadığım için. sürekli mazeret üretiyorum kendime, yemek saatinde ararım yok akşam eve gidince ararım. O zamanlar da bir iş çıkıyor sonra ararım derken aramıyorum Bu ama annem babam ve kardeşim dışında herkese geçerli. Sadece ailemi isteyerek 2 gün de bir ararım o da nasıllar iyiler mi diye. Mesajlaşmayı da sevmem. İletişim kurmayı sevmiyoruz galiba biz. Eşimle bile konuşmam hiç gün içerisinde. Millet telefon hattının tarifesini bile değişirken arıyor eşlerini.. biz de mi anormallik onlarda mı anlamadım..

Ya bi tek ben mi böyleyim birini aramam gerekiyor mesela zoraki arıyorum günler sonra arıyorum bu benim için sorun mesela simdi kv aramam gerek ama hiç içimden gelmiyor kendi annemle de konuşmak istemiyorum fobimidir nedir
cunku konusacak bırseyın yok o kısıyı aramak ısteıyorsun bu kadar basıt..
ıstemıyorsan arama aramakl zorunda degılsın ama annenı çokta ıhmal etme.

aynı sorun bende de var birisini aramam lazım mesela saatlerce düşünüyorum konuşunca gayet güzel konuşuyorum ama birini telefonla aramak benim için bi ıstırap .Sosyal hayatımda bu nedenle çok sorun yaşıyorum annemi ,babamı, kavınvalide eş dost kıralabiliyor ama yinede telefonla aramak bana sanki dünyanın en zor şeyii

ben de öyleyim aramadıkça araya zaman girdikçe aramsı daha da zorlaşıyor valla bak o yüzden geciktirme derim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…