• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları birinde ateş..... digerinde öksürük....

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

kader0618

Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2013
34
4
6
34
Ankara
Arkadaşlar oglumun atesi 38den asagı düsmüyo,.yardmcı olun ltfn. Kızımda 5,5 aylık cigerden öksürüyo.doktora götrdm biseyi yok öksürür dedi.ilac felanda yazmadı. O öksürürken elmden bisey gelmiyor. Dogal yollarla nasıl kesebilirm
öksürügünü...???

Arkadaşlar oglumun atesi 38den asagı düsmüyo,.yardmcı olun ltfn. Kızımda 5,5 aylık cigerden öksürüyo.doktora götrdm biseyi yok öksürür dedi.ilac felanda yazmadı. O öksürürken elmden bisey gelmiyor. Dogal yollarla nasıl kesebilirm
öksürügünü...???

canım ateş tehlikeli ama bu yeni grip ateş yapıyor biz yeni acillerdeydik herkesde salgın var benim kide hem ateşli hem öksüyordu, çok geçmiş olsun:( sık sık ateilerine bakmak lazım:(

cook saol cnm.. evet yaa bugün burun akıntısıda basladı.. Dün gece neredeyse hic uyumadım, sık sık kontrol ettm. Cok sükr 39u görmedm ama 38dende inmiyor.dogrumu yapıyorum bilmiyorum ama üstünü hic örtmüyorm, corap giydirmiyorm atlet ve ince bi pijamayla yatırıyorum..

Back