birinci tüp bebek denemem...

canım ben henuz asılamalardayım ıyı dıleklerımı belırtmek ıcın yazıyorum ALLAH yardımcın olsun,melegıne en kısa zamanda kavusursun inş.a.s.

Merhaba nergisce, benim de ilk tüp denemem. daha önce 3 aşılama denedik. ben pko hastasıyım. senin problem ne?

Merhaba arkadalar. Önerilerinizi ve tecrübelerinizi ekliyorum. Lütfen.....

canım şimdiden tedavinde bol şanslar...
bende ilk denememde hamile kaldım.. sana söyleyebileceğim başlarken hep olumlu düşünerek başla, hastanede seninle tedavi görenlerle yada buradaki arkadaşlarla kendini kıyaslama kafanı karıştırmış olursun... çünki herkeste farklı seyredebiliyor.. inşallah kaliteli ve yeteri kadar yumurtan olgunlaşır.. eğer yumurtalarda geç gelişme felan olursa da endişelenme ilaçlarını düzenli kullan, yumurta geliştirmek için bir ekmeğe bal sür üzerine tarçın ve biraz çörek otu at ye.. yumurta gelişimi için çok faydalıymış benim yumişler geç gelişmişti bunu denedim bende.. sonradan doktorum ek ilaçda verdi birden geliştiler..özellikle bu dönem beslenmene dikkat et.. sabahlarıyumurta ve sütde gelişim için önemli.. transferden sonrada kabız olmamaya dikkat et.. tutunma için önemli kabız olmamak lazım.. transfere gitmeden önce kayısı kompostosu hazırla kendine ben öyle yaptım sabahları süt içtiğim içinde hiç kabızlık yaşamadım..
merak ettiğiniz bişeyler olursa yine yazarım..

Merhaba, bende ilk denememde hamileyim inşallah sonuna kadar güzel şeyler olur, hayırlısıyla, inşallah sende ilk denemende hamile kalırsın, senden ricam pek kimseye anlatma, kimseyle kendini kıyaslama ve sakın ağlama, hep ama hep pozitif ol, kimsenin söylediklerine kulak asma, onu ye bunu yeme gibi dr seni yönlendirecek zaten pozitif ol çok önemli hiçbir şeklide olumsuzluk yok asla bu çok önemli en büyük etken, bak göreceksin sonuç nasıl olumlu olacak:) başlarkende olacak diye adım at ve başla allah'a emanet, tedavi boyunca olumsuz giden şeyler olabilir, sakın takma kafana dr ona göre ilaç veriyorlar herşey yoluna giriyor, hadi hayırlısı.dualarım hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…