M mlk2004 Aktif Üye Kayıtlı Üye 19 Mayıs 2008 252 0 96 46 İstanbul 23 Şubat 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi mlk2004 #1 arkadaslar bırıncı sınıfa gıden oglum var.... ılk donem etude gıdemedı.... sıkıldı gunler kısaydı ama sıkıldı cokda odevı vardı..... ama ıkıncı donem gunler uzadı odevlerı daha az..... sızce etude vereyımmı faydası olurmu ılerkı yıllarda sıkılmasından korkuyorum...... ılerıde ters tepermı..... sıkılırmı bır akıl verın....
arkadaslar bırıncı sınıfa gıden oglum var.... ılk donem etude gıdemedı.... sıkıldı gunler kısaydı ama sıkıldı cokda odevı vardı..... ama ıkıncı donem gunler uzadı odevlerı daha az..... sızce etude vereyımmı faydası olurmu ılerkı yıllarda sıkılmasından korkuyorum...... ılerıde ters tepermı..... sıkılırmı bır akıl verın....
ipektuncer Popüler Üye Kayıtlı Üye 23 Mart 2010 2.968 31 116 İstanbul 4 Mart 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi mlk2004 #2 mlk2004 .!.: arkadaslar bırıncı sınıfa gıden oglum var.... ılk donem etude gıdemedı.... sıkıldı gunler kısaydı ama sıkıldı cokda odevı vardı..... ama ıkıncı donem gunler uzadı odevlerı daha az..... sızce etude vereyımmı faydası olurmu ılerkı yıllarda sıkılmasından korkuyorum...... ılerıde ters tepermı..... sıkılırmı bır akıl verın.... Genişletmek için tıkla... Etüdlerde ne yapıldığına bağlı sıkılıp sıkılmaması. Sırf okula para gelsin mantığıyla yapılan ve içeriği boş olan bir etüt ise göndermeyin.
mlk2004 .!.: arkadaslar bırıncı sınıfa gıden oglum var.... ılk donem etude gıdemedı.... sıkıldı gunler kısaydı ama sıkıldı cokda odevı vardı..... ama ıkıncı donem gunler uzadı odevlerı daha az..... sızce etude vereyımmı faydası olurmu ılerkı yıllarda sıkılmasından korkuyorum...... ılerıde ters tepermı..... sıkılırmı bır akıl verın.... Genişletmek için tıkla... Etüdlerde ne yapıldığına bağlı sıkılıp sıkılmaması. Sırf okula para gelsin mantığıyla yapılan ve içeriği boş olan bir etüt ise göndermeyin.