Birinci dugunumden fotolar...07 haziran.2009

Maşallahhhhhhh Maşallahh diycek söz bulamadım sadece maşallahh banamı öyle geldi yoksa gercekden bu güzellik zarafet kibarlık sizemi ait.Allah mutlu etsin.

Peri kızı gibi olmuşsun
krasavitsya!

Elbisenin rengine bayıldım
bal köpüğü sanıyorum.
Saç şekli oldukça kibar ve modern
makyaj cuk oturmuş
ortam çok hoş..

Bize de iki cihan saadetiniz için dua etmek kalıyor:)
Rabbim sonsuz mutluluklar versim gülüm

İkinizde birbirinize çok yakışmışsınız.Rabbim mutluluğunuzu daim etsin.sanırım diğer düğününde olmuştur.fotoğraflarını bekliyorum

ayy çok güzel olmuş elbisen acayip yakışmış..
düğün ama elbisen bal renginde ama azeri filan birşeyler okudum senmi azerbaycandasın yoksa ikinizmii ..adet öyle herhadle oralarda:)
ama maşşallahhh çok tatlııı

ne kadar güzel bir kızsın milyon kere maşallah
baktım kaldım vallahi umarım hayatında en az senin kadar güzel olur mutluluklar

peri masalının güzel prensesi leyla... adeta bir tablo seyrettim. gerçek olamayacak kadar güzelsin maşallah. bu ne duruluk, ne kusursuz güzellik böyle... zerafetine diyecek yok. bugüne kadar gördüğüm en güzel geline sonsuz mutluluklar diliyorum.... opuyorumnanaktan

Maasallah'lar olsun kiz sana.Zaten Azerbaycan kizlarinin güzelligi dillere
destan.oradan Cirkin kiz cikma ihtimali cok düsük.Nazar degmesin menim bacima.

valla ben kolay kolay kimseye güzel demem.ama çok beğendim Allah nazarlardan saklasın.içinizin güzelliği sanki yüzünüze yansımış.farklı bir güzellik asil bir duruş.Allah mutluluğunuzu daim etsin.

leylacım maşallah çok güzel olmuşsun:1shok::asigim:nutkum tutuldu çok yakışmışsınız. saçın kıyafetin ve yüzün çok güzel bi ömür mutluluklara.s.:teytey:

Kizlar boyle guzel cumlelerinizi okuyunca cok mutlu oluyorum saolun vaktinizi ayirip yorum yazdiginiz icin tesekkurler hepinize a.s. hepinizi opuyorum Şeniz

hayatım nişanda ayrı güzellik,burda ayrı güzellik, düğünde de bambaşka güzellik allahım nazarlardan saklasın.
SEVGİNİZİN, SAYGINIZIN VE MUTLULUĞUNUZUN ÖMÜR BOYU SÜRMESİ DİLEĞİ İLE.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…