Gelinlik Modelleri Birinci dugunu bitirdik, darisi iki ve ucun basina:))

ilaey

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2010
117
0
96
A.B.D.
Dun itibari ile ilk dugunumuz hayirlisi ile oldu hanimlar, herkesin iyi dilekleri ve fikirleri icin tekrar tesekkurler, daha onceki konularimdan hatirlayanlar bilir sansli bir gelin olarak benim 3 dugunum olacak, 3 ayri ulkede, bu ilki idi, Santa Barbara Kalifornia sahilinde oldu, ruya gibi bir gundu, hersey tam istedigim gibi oldu, ikincisi 15 gun sonra Nil nehri ustunde olacak, simdi onu beklemeye gectik, darisi tum dileyenlerin basina.buyrunnnnnnnnn

Eklentiler

• $ben.jpg
    7,4 KB · Görüntüleme: 69
  • $opucuk.jpg
    15,7 KB · Görüntüleme: 79
  • $altar.jpg
    16,3 KB · Görüntüleme: 79
ilk ben gördümmm :)) biraz daha büyük olsaydı keşke fotolar.evet gerçektende çok şanlısınız yaaa.3 düğünn ve 3 farklı yerr harika.tadını çıkartın.resimler harika.allh bir yastıkta kocatsın sizleri.mutluluklar dilerim

üç farklı ülkede güzel mekanlarda gerçekten de şanslısın... mutluluklar

Tebrik ederim mutluluklar dilerim :teytey: çok güzel görünüyorsunuz. keşke resimler daha büyük olsaydı.
congrats hihoyyyt

nil nehrinde neden düğün yapıyorsunuz? aerika ve türkyeyi anladım ama mısırı anlamadım özel bir anlamı mı var :1rolleyes:

Tesekkurler Feliss'cigim, esimin babasi Misir'li, anne Amerikali. Babasi 30 senedir gitmemis Misir'a ama orada hala aile bireyleri var, onlarda bize supriz oyle bir plan yapmislar, cruise'a gidiyoruz, orada da tekrar evleniyoruz.zemuszemus

Cok cok tesekkur ederim, aslinda buyuk ekledim ve yuzden de fazla mesajim var ama hala kucuk resimler. Sebebini bilen varsa yazin duzeltiyim hanimlar.

3 üklede düğün süpermiş. mutlulukar dilerimmm

Sagol canim, su anda egleneceli kismindayiz, hazirliklar cok zordu, ayni seyleri 3 kez yapmak, bir de ikisini uzaktan planlamak gercekten zorladi, ama bunlar cok keyifli isler, Allah herkese nasib etsin. a.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…