Birilerinin yanında nasıl hitap etmeli sevgiliye??

Milletin içinde aşkıımm bebişiim cümleleri bana çok vıcık vıcık geliyor. Kendi aranda cilveleş, sevgini göster yaşa da topluluk içinde şov gibi duruyor. Hele işyerinde ve iş esnasında bunu yapanları çok da kınarım. İş yeri ciddiyet ister aşk orada yaşanmaz. Hoş da durmuyor yani.
Bu kadar kıskançlık da kompleks ve güvensizlik gibi gelir bana
Siz haksızsınız, sevgiliniz sonuna kadar haklı. Aşırı abartıyorsunuz hem de

Bu kizlarin bir de evlendikten sonra ' annesigilin yaninda beni opmuyor, bana sarilmiyor, bana askim demiyor ' modelleri var ki iyyyy gercekten cok sıkıcı.

Yaaa gene cahillik zamanlarım geldi aklıma sinir oluyorum kendime:KK67:Ben KV kp yanında sözlüyken nişanlıyken aşkım diyordum oda bana diyordu eltim kaynıma diyordu kaynım eltime evde böyle vıcıkımsı bi ortam:KK57:Offff:stop:Şimdi evimizde istediğimiz gibi hitab ediyoruz insan içinde isimlerimizle:KK56:KV çok uyardı bizi ozaman cahillik dinlemedik çok pişmanım:KK67:

Bana esim herkesin yaninda hitap ederken de askim ya da canim der. Bunun ne show oldugunu dusunurum ne de samimiyetsiz bulurum. Neden herkes samimiyetsiz bulmus anlamadim. Ben cevremde ailemde boyle gordum, bana hic yapmacik gelmiyor. Babam annem birbirlerine hayatim diye hitap ederler. Rahmetli dedem babaanneme "biricik" derdi. Sevgini belli eden sifatlar takmanin nesi yapaylik ya da gosteris Allah askina?

O sana senin dilediğın gibi konuşsa, yanındakilerin ona pek saygısı kalmaz canım, sonuçta adam işte. Bence biraz değil, ultra abartıyorsun.

Ben de oyle herkesin icinde askim, cicim miymiy iliski yasayanlara gicik olurum. Istemiyorsa, elalemin yanindayken askim demeyiversin, ne olacak? Kendini nerede rahat hissediyorsa orada askim desin. Milleti bu kadar sikmayin.
Bana gore herkesin icinde sadece isimle hitap etmek uygun.

Aşkım bebeğim vs.nin toplum içinde gereksizliğinden bahsetmicem çünkü bana göre gereksiz değil. Biz erkek arkadşımla kullanıyoruz yani. Ama kullanmıyor diye de yargılamamak lazım. Bence sen fazla abartıyorsun gibi geldi bana.

Bencede abartmışsın biraz canım normalde bir sorun yoksa yoktur. İşi geregı telefonda oyle askım cıcım demesı bıraz sacma olur. Bosuna uzme cocugu :KK49:

kalabalık ortamda bende demem askım diye hele otobusde falan hic diyemem utanılcak birsey degil tabiki ama yapı meselesi

Onun askim, balim, bitanem diye hitap etmesi yada etmemesi sorun degil, yani isteyen eder istemeyen etmez, bazen eder bazen etmez, ama sizin bukadarcik biseyi bukadar abartmaniz sorun... Bazi erkeklere sasiyorum nasil dayaniyorlar böyle ufacik seylere trip atanlara...:KK14:

Ay ben hiç sevmem benim yanımda aşkım cnm ccimli konuşanları hatta sinir olurum.
Eşimede evde ne söyliyeceksem söylerim dışarda hoş olmuyor

X