Birilerinin yanında nasıl hitap etmeli sevgiliye??

Kızlar önceki konumu okuyanlar bilir baya kıskanc ve süpheci birisiyim
Asırı kıskanc diyelim :KK43:((
Konuya Geliyim...
Sevgilim bi call centerin soforlugunu yapıyor yani okulların falan .. Telde konuşuyorduk kendisi aradı bi konu üzerine mesajlastık dedi arayım da anlatıyım kralicem diye açtı telefonu ben efendim demeden neyse konuyu konustuk .. Kapatırken iyi tmm kapatalım ozaman servisteyim ben dedi askım falan seni seviyorum da demedi ...sinir oldum kapattım neyse sonradan mesaj Attı askımmmm diye ben tabi bi tripler gene neden askim falan sölemedin dedim oda
Böyle yazmıs '' araba doluydu insanla ben nasıl askim canım cicim deyim milletin icinde '' yazmıs :-( kızlar abartıyomuyumm ben gene ?
Daha ne desin.. Kraliçem demiş , bence çok abartmışsın canım

iyi bak kendini biliyomuşun yine
buda iyi bişey
bu kadar kıskanç olma adamıda bunaltma

iğğğğ yani bu ne Allah aşkına mileetin içinde seni seviyorum dememiş miş mişşş. biz milleti birak başbasayken duymuyoruz neyin kafası

Ayy valla gerçekten şu an siz anlatırken bile soğudum yani. Siz aşkınızın derecesini bununla mı ölçüyorsunuz başkalarının yanında aşkım demiyormuş. Yahu adamlar vardır öyle erkek her dakika aşkım canım demez diyemez yani denecek yer var. İlla hayatında biri olduğunu bilsinler istiyorsan onunla mı bilecekler. Güler herkes yahu. Bu şekilde zarar verirsiniz ilişkinize ne öyle çocuk gibi aşkım böceğim her dakika.

Yapmacık ilişkilerin olmazsa olmazıdır herkesin içinde söylenen süslü sözler .

aynı benim durumumdasın lakin farklı olan kısmı eşim sen gibi..
yapmayın.

milletin içinde canım hayatım aşkım balım vs.. kelimelerden nefret ediyorum..ismiyle hitap edince sevmiyo yada sevilmiyo olmuyosunuz.çevremde bu tarz insnalar var çok sevmeme rağmen bu kişileri böyle hitaplarda bulununca birbirlerine ,,eşimle biz utanıyoruz..yanaktan öpmeler bakışmlar kikirdeşmeler aşkısııı gibi ergenler gibi..kimse yokken ne istiyosanız söyleyin herkesin içinde söyleyince çok seviliyorsunuz diye birşey yok..zaten çoçuksu çiftler çok mutlu olmayan insanlar dışarda hep fingirdeşerek konuşurlar :KK70:

Konuya Geliyim...
Sevgilim bi call centerin soforlugunu yapıyor yani okulların falan .. Telde konuşuyorduk kendisi aradı bi konu üzerine mesajlastık dedi arayım da anlatıyım kralicem diye açtı telefonu ben efendim demeden neyse konuyu konustuk .. Kapatırken iyi tmm kapatalım ozaman servisteyim ben dedi askım falan seni seviyorum da demedi ...sinir oldum kapattım neyse sonradan mesaj Attı askımmmm diye ben tabi bi tripler gene neden askim falan sölemedin dedim oda
Böyle yazmıs '' araba doluydu insanla ben nasıl askim canım cicim deyim milletin icinde '' yazmıs :-( kızlar abartıyomuyumm ben gene ?
Bence cok takma herkes bilmek zorunda değil sana nasıl hitap ettiğini ve iş üzerindeyken hiç gerek yok sıkıntı olacak bir ortamda olsanız hani kadın olsa kıskanabileceğin o zaman haklısın

Aaa abartmakmi sen bunun baya ust bi sewiyesisin is haytnda degilsin sanirim zor oluyor calistign ortama gore

Tamam konu sahibi abartmış ama insanların yanında kocasına,sevgilisine aşkım diyenlere gülmek de marifet değil. En az ben aşkım derdim, ooo benimki bana naber dayı der aşkım da neymişe dönmüş konu:KK70: Söylediklerinde samimi olup olmaması biz dışarıdaki insanları bağlamaz bence, sevdiceği mutlu oluyorsa yeterlidir.
Yazan= kocasına yan yanayken bile aşkım demeyen odun kadın.

Toplum içinde aşkım, bitanem vs vs.. demek te nedir Allah aşkına..
Ben asla demem..
O da demesin istemem zaten..
Dört duvar arasında ne oldugumuz önemli olan.
Kime neyi ispatlıycaz?
xenforo-smilies-kk69.gif

Toplum içinde hem bu hitaplar hem de bütün hayatını sermek hoş kaçmıyor.
Bazen toplu taşımada veya bankada denk geliyorum.Telefonda konuşanın 5 dakikada bütün hayatını öğreniyorsun.
Ben böyle durumlarda çok nötr konuşurum,eşim de öyledir.Hı evet tamam sonra konuşuruz vs...

Valla ben derim. İsmi aşkım olmasaydı da derdim.
Milletin yanında aşkım canım demek şöyledir böyledir ıyy iğrenctir diyenlere de hiç anlam veremedim. Bu kadar niye abarttıgınızı hiiçç anlamadım.
Size ne diyesim geldi.
(Konu sahibinin sorusuyla alakalı yazmıyorum.)

Dogal olanı yapmıs zaten adam.İnsanların arasında askım gibi kelimeler söylemek bazı insanları gercekten utandırır.Benide utandırır.Ben her seyimi paylastıgım kardesimin yanında bile sevgilime askım ya da seni seviyorum diyemem yani.Tabi kisiden kisiye degisiyor bu.O yüzden trip atarken kisinin karakterinide göz önünde bulundurun yoksa sadece zarar

Konuya Geliyim...

canım abartmışsın...şöyle düşün....bizim okulda bir iki öğretmen arkadaş var.. iş ortamı... bu adamlar o kadar efendi ve düzgün adamlar ki anlatamam. ve ben bu adamları bir kere bile karıları ya da sevgilileriyle cıvık cıvık konuşurken görmedim...tamam canım.görüşürüz vs der kapatır....

bir iki tane de yılışık tip var... hem her fırsatta okuldaki tüm bayan hocalara yavşar, hem de sevgilisi aradı mı yanımızda, hayatımın anlamı,birtanem,yerim seni ben, bi tanesi,n, var ya sen gibisi yok vs vs konuşur.... ve inan iğrenç geliyor hepimize..... bir gözünde canlandır anlarsın ne demek istediğimi...

benim de sevgilim başka bir okulda mesela...normalde birbirimixe bazen elbette sevgi sözcükleri eeriz ama bazen benimki tenefüste beni arar... biraz iltifatın ucunu kaçırdı mı hemen sorarım,senın yanında biri yok inşallah? diye....çünkü orada bir bayan olsa, bu adam bana mı hava atıyor diye düşünebilir....bu beni daha çok rahatsız eder mesela....

yani seninki doğru yapıor...adam gibi adam öyle yapmalı

iş hayatında canım cicim ciddiyetsiz oluyor. aile içinde avm de caddede her yerde olurda bir tek iş hayatında olmaz. ben iş arkadaşlarımla tanışıtırırken x bey diye tanıştırırım eşimi.

X