Birilerinin yanında nasıl hitap etmeli sevgiliye??

Sıkılmıyor, yoeulmuyor musunuz böyle davranmaktan. Bu ne yaw, kraliçem dedi aşkım demedi.

Bu arada aşkımı sorunsal kelimesinden sonra en gıcık olduğum ikinci kelime ilan ediyorum.

Kızlar önceki konumu okuyanlar bilir baya kıskanc ve süpheci birisiyim
Asırı kıskanc diyelim :KK43:((
Konuya Geliyim...
Sevgilim bi call centerin soforlugunu yapıyor yani okulların falan .. Telde konuşuyorduk kendisi aradı bi konu üzerine mesajlastık dedi arayım da anlatıyım kralicem diye açtı telefonu ben efendim demeden neyse konuyu konustuk .. Kapatırken iyi tmm kapatalım ozaman servisteyim ben dedi askım falan seni seviyorum da demedi ...sinir oldum kapattım neyse sonradan mesaj Attı askımmmm diye ben tabi bi tripler gene neden askim falan sölemedin dedim oda
Böyle yazmıs '' araba doluydu insanla ben nasıl askim canım cicim deyim milletin icinde '' yazmıs :-( kızlar abartıyomuyumm ben gene ?
Valla abartıyosun biraz tatlım. Serviste bir kişi bile olsa diyemez adam onu. Çocuklar dalga geçer. Biz evliyiz, anne babamızın yanında dahi öyle şeyler söylemeyiz birbirimize. Bekarken de eşim işteyken arardı, aşkım falan demezdim. Sıradan biri gibi konuşur kapatırdım. Boş yere trip atmasaydın. Yazık çocuğa:KK20:

Benim eşim en olmayacak ortamda hiç müsait değilse "hayatım birazdan arayım seni der".
Bence çok abartmışsınız. Herkes bir değil.

Sıkılmıyor, yoeulmuyor musunuz böyle davranmaktan. Bu ne yaw, kraliçem dedi aşkım demedi.

Bu arada aşkımı sorunsal kelimesinden sonra en gıcık olduğum ikinci kelime ilan ediyorum.
Sorunsal kelimesi bana da çok itici gelir oldu. Ekşi sağ olsun insanların diline pelesenk oldu. Olur olmadık yerde yanlış şekillerde kullanılıyor. Herkes gerçek anlamını bilmeden problem/sorun anlamında kullanıyor.
-Kayınvalide sorunsalı (!)
-Kayınpederin bana eltimden eksik altın takması sorunsalı (!)
-Görümcemin kaynımı fişteklemesi sorunsalı (!)
Tüylerim diken diken oluyor resmen.
xenforo-smilies-kk27.gif

xenforo-smilies-kk27.gif
xenforo-smilies-kk27.gif

Konuya Geliyim...
Sevgilim bi call centerin soforlugunu yapıyor yani okulların falan .. Telde konuşuyorduk kendisi aradı bi konu üzerine mesajlastık dedi arayım da anlatıyım kralicem diye açtı telefonu ben efendim demeden neyse konuyu konustuk .. Kapatırken iyi tmm kapatalım ozaman servisteyim ben dedi askım falan seni seviyorum da demedi ...sinir oldum kapattım neyse sonradan mesaj Attı askımmmm diye ben tabi bi tripler gene neden askim falan sölemedin dedim oda
Böyle yazmıs '' araba doluydu insanla ben nasıl askim canım cicim deyim milletin icinde '' yazmıs :-( kızlar abartıyomuyumm ben gene ?

Sevdiceğiniz sizi aradığında etrafınız dolu olsa bile nasıl hitap ediyorsunuz?
Ben utana sıkıla derim hayatımı ne bileyim başka birilerinin bilmesine gerek yok diye düşünüyorum.

Ayy millet sizin özel hayatınızı duymak zorunda mı? Sevgililerinizi kocalarınızı elalemin yanında güldürmekten ne zevk alıyosunuz allah aşkına ya.

ben de nefret ederim bir başkasının yanında aşkımlı cicimli konuşmaktan o sizin aranızda bir bağ size özel neden bunu cümle alem içinde yaşasın ki.
hiç tanımadığım bir insan dahi olsa yanımda aşkım demem telefonda.
sözlümde aşkım desene diye ifrit eder beni
bi gün çakıcam ağzına aşkını görücek o zaman.
yarama tuz bastın ama sen :)

İnsan içinde sevgi sözcükleri kullanmak şovdan ibarettir.

Kimse "elalem yüzünden aşkımı ifade edemeyecek miyim" demesin.

Toplum içinde ifade edilen aşk muhatabına değil etrafındakilere "bakın ben seviyorum ya da seviliyorum" deme şeklidir.

Ee, biz ne yapalım, Allah mesut etsin diyelim bari.

Böyleleri ergenlikte annesi insan içinde yanağını okşasa "of anne ne yapıyosun arkadaşlarımın yanında"...

Abileri, babaları okuldan almaya gelse "çocuk muyum ben, bak bakalım başkasının annesi babası geliyor mu"der.

Ama bunları büyüyünce sevgilisi yaptığında zevkten dört köşe olurlar.

Etraflarına bakarlar, herkes duydu mu, gördü mü, imrendi mi, hayran kaldı mı, hasedinden çatladı mı vs diye.

Kocasının arkasından demediğini bırakmayıp gece vakti facebookta eşinin duvarına "evlilik yıl dönümümüz kutlu olsun aşkım" yazanını da gördük bunların...

Adam yanında be kadın, sarıl da kutla, bu ne samimiyetsizlik.

Diyeceğim şu ki, bu yolda ilerliyorsunuz konu sahibi.

Size "kraliçem" vs demesinden çok memnunsunuz aslında bir sorununuz ya da şikayetiniz yok...

Ama sevildiğinizi ve her şeyin yolunda olduğunu başkalarından duymak, bunu onaylatmak istiyorsunuz.

Ama yapmayın, sevgiliniz bunu anlayamaz da hitaplara takılacak kadar sığ bir algınız var sanır.

O zaman duymak istediklerinizi yalnızken de duyamazsınız.

Normal şartlarda abartıyorsun derdim. Hatta abartmakla kalmayıp saçmalıgın dibini bulmussunda derdim.
Ama bu kadar bunaltmana rağmen o adam sana dönerek bunları haketmiş :)
O yüzden boşver tam gaz devam et sen :)

Konuya Geliyim...
BENCEDEE ABARTIYORSUNUZZ :)

X