- 9 Eylül 2014
- 12.902
- 19.920
bnmkı baskasının yanında bnmle konusmuyo bıleservisteki kızlar 'aaaa bunun sevgilisi var uzak duralım' diyecekler
okutalım bence bu konuyu :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bnmkı baskasının yanında bnmle konusmuyo bıleservisteki kızlar 'aaaa bunun sevgilisi var uzak duralım' diyecekler
benimki hacı diyo onu napcaz yanındakiler asker arkadaşı sanıyordurbnmkı baskasının yanında bnmle konusmuyo bıle
okutalım bence bu konuyu :)
Valla abartıyosun biraz tatlım. Serviste bir kişi bile olsa diyemez adam onu. Çocuklar dalga geçer. Biz evliyiz, anne babamızın yanında dahi öyle şeyler söylemeyiz birbirimize. Bekarken de eşim işteyken arardı, aşkım falan demezdim. Sıradan biri gibi konuşur kapatırdım. Boş yere trip atmasaydın. Yazık çocuğaKızlar önceki konumu okuyanlar bilir baya kıskanc ve süpheci birisiyim
Asırı kıskanc diyelim ((
Konuya Geliyim...
Sevgilim bi call centerin soforlugunu yapıyor yani okulların falan .. Telde konuşuyorduk kendisi aradı bi konu üzerine mesajlastık dedi arayım da anlatıyım kralicem diye açtı telefonu ben efendim demeden neyse konuyu konustuk .. Kapatırken iyi tmm kapatalım ozaman servisteyim ben dedi askım falan seni seviyorum da demedi ...sinir oldum kapattım neyse sonradan mesaj Attı askımmmm diye ben tabi bi tripler gene neden askim falan sölemedin dedim oda
Böyle yazmıs '' araba doluydu insanla ben nasıl askim canım cicim deyim milletin icinde '' yazmıs :-( kızlar abartıyomuyumm ben gene ?
Sorunsal kelimesi bana da çok itici gelir oldu. Ekşi sağ olsun insanların diline pelesenk oldu. Olur olmadık yerde yanlış şekillerde kullanılıyor. Herkes gerçek anlamını bilmeden problem/sorun anlamında kullanıyor.Sıkılmıyor, yoeulmuyor musunuz böyle davranmaktan. Bu ne yaw, kraliçem dedi aşkım demedi.
Bu arada aşkımı sorunsal kelimesinden sonra en gıcık olduğum ikinci kelime ilan ediyorum.
Kızlar önceki konumu okuyanlar bilir baya kıskanc ve süpheci birisiyim
Asırı kıskanc diyelim ((
Konuya Geliyim...
Sevgilim bi call centerin soforlugunu yapıyor yani okulların falan .. Telde konuşuyorduk kendisi aradı bi konu üzerine mesajlastık dedi arayım da anlatıyım kralicem diye açtı telefonu ben efendim demeden neyse konuyu konustuk .. Kapatırken iyi tmm kapatalım ozaman servisteyim ben dedi askım falan seni seviyorum da demedi ...sinir oldum kapattım neyse sonradan mesaj Attı askımmmm diye ben tabi bi tripler gene neden askim falan sölemedin dedim oda
Böyle yazmıs '' araba doluydu insanla ben nasıl askim canım cicim deyim milletin icinde '' yazmıs :-( kızlar abartıyomuyumm ben gene ?
senınkı level atlamıs canımbenimki hacı diyo onu napcaz yanındakiler asker arkadaşı sanıyordur
BENCEDEE ABARTIYORSUNUZZ :)Kızlar önceki konumu okuyanlar bilir baya kıskanc ve süpheci birisiyim
Asırı kıskanc diyelim ((
Konuya Geliyim...