- Konu Sahibi duygusalnupelda
-
Elbette dua ederim.Laale tesekkur ederim evet uzuluyorum ama gerceklerde bu yonde kendimi kandirmamaya calisiyorum ama aklima kalbime bir soz gecirebilsem benim gibi durumu olan kizlara soruyorum gececek olan zamanda toparlanirmiyim acaba yada bu zaman iyi gelecekmi bize dua edin benim icinde nolur kafayi yememe 5 kalayim
O zaman yapacak pek bir şey yok arkadaşım.Laale . Ah benim guzel kardesim ne de guzel dedin es ve baba olmaya hevesi olmayan adam tam da bu iste ne diyeyim rabbim neylerse guzel eyler insallah bizim icinde guzel eylemistir o kadar yaralandim ki bende ruhen tuhaf bir yonum var zaten kotu gunleri cok cabuk unutuyorum keske boyle bir yanim olmasaydi zaten unutmus olsaydim arkama bakmazdim onunla birlikteyken yasadigimiz beni yaraladigi o sozler gelirdi aklima ama ondan bana kalan cok duygusal surekli annesiyle babasinin birlikte olmasini isteyen bir cocuk birde yasadigimiz guzel anilar kaldi ama esim cok kotu durumda evet herkes diyor bunlardan kurtulmak istese senin uzattigin eli bos cevirmez ben onu taniyorum kimseye faydam olmayacak diye olumu bile goze alir ki almista ama yapamamis 2 ay sonra yeniden mahkemeniz var o zmna kadar yine beklicem ama sanirim bosandiktan sonra bende yorgun dusecem...
Amin inşallah hepimizin gönlüne göre olsun inşallah.Herseyin farkindayim canim ama 1 senedir toparlanamadik zaten o istemezse bendede bi yere kadar olacak zorla kendimide oglumuda yamayamam tesekkur ederim cok saol rabbim kimin gonlunde ne varsa onu nasip etsin onuda hayirli eylesin sanada insallahLaale
Zor zamanlarında insan sevdiginin yanında olmak ister sevmesenuz kazanın öncrsinde sizde ayrılmak isteseydiniz zaten şuanda onu düşünüyor olmazdınız. Sizinde dediginiz gibi biraz daha sabır ve zaman gerekiyor ins eşiniz eski sağligina kavusur ve size ve yavrunuza geri döner. Elbette zorla devam edemezsiniz mutsuzluk olan bi evde çocuklar en çok yıpranıyor ama ben sizin bi şansınız daha olduguna inanıyorum.G gizzz . Evet esin seni sevmiyor esin kafada bitirmis esin seni istese bu haliyle doner sozlerinden o kadar sıkildimki kimse anlamiyor bir yuvanin yikilmasi bu kadar kolaymi ars inler ars.benim lugatimda yok bosanmak yeteri kadar savasicam ondan sonra olur oda gucum tukendigi icin olur. Bende esimi az cok tanidiysam boyle oldugunu dusunuyorum ama bakalim yasayip gorcez suan emin ellerde oldugunu biliyorum annesi bakiyor haa isterse her an
Yaninda olurum ama iyilesip psikolojisi duzelipte ayni dusuncede olmaya devam ederse bende bitirip onume bakacagim belki biraz daha aglarim biraz daha aci cekerim ama elbet alisirim insanlar olume alosiyor bu dunyada.ben esim kaza gecirmeden oncede hep onu istiyordum kazadan sonra olan bisey degil duygularim seviyorum ve bebegimizi onunla buyutmek istiyorum tek amacim bu. Esimin toparlanmasi icin daha cok zaman var umarim bende o zamanin icinde kaybolmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?