Öncelikle hayırlı olsun canım
Mayısın 12sinde aynı heyecanı bizde yaşıcaz.İsteme ve nişan bir arada olucak.
Plana göre şöyle olucak
-Gelicekler,kahveleri yapıcam içerken isteyecekler
-Sonra yüzükler takılacak
-Masada açık büfe bişeyler ikram edilecek,mamalar yenecek.herkes istediğini alıcak tabağına
-En sonra pastamız kesilecek ve tamamlanıcak
Biz kendi aramızda gümüş söz yüzüğü almıştık.Şuan onu takıyoruz.
İkimiz aramızda para biriktirmiştik,onunla gidip nişan için alyanslarımızı aldık.Nişanda onlar takılacak inşallah
kız tarafı şunu erkek tarafı şunu alır hesabı yapmadık yani.
Kıyafetlerimizide ikimiz gidip ortaklaşa aldık.
Aldığım duyuma göre onlar bana bilezik takacakmış.Bizde ona saat takıcaz.
Bohça falan yapmadık.
Bende konu açmıştım,şurdan bakabilrsin
http://www.kadinlarkulubu.com/nisan-nisan-adetleri-nisan-bohcasi-nisan-tepsisi/523385-ameliee-nisanlaniyooorr.html
Çoook güzel olmuş her şeyin maşallah
Yani sözde de pasta falan kesilcek. Bizde 1 senedir kendi gümüş yüzüklerimizi takıyoruz. İstemeye geldiklerinde sözde takalım altınları dedik. Ama nişanda salonda olacak. Söz yaparsak o yüzükleri çıkarıp bir daha takmamıza gerek yok dimi ? Of Allah'ım o kadar soru işareti var ki kafamdaNişanda tekrar yüzük takmayacaksak gircez dansla falan da, tekrar takılacaksa napcaz öyle gitcez yüzükleri takacaklar sonra mı dans oyun falan
Öncelikle tebrikler...
Eğer yüzükleri takıp çıkartmak içinize sinmiyorsa sözde tek taş yüzük takılsın veya tamtur bir yüzük.
Nişanda da alyanslarınızı takarsınız.
Öncelikle hayırlı olsun canım
Mayısın 12sinde aynı heyecanı bizde yaşıcaz.İsteme ve nişan bir arada olucak.
Plana göre şöyle olucak
-Gelicekler,kahveleri yapıcam içerken isteyecekler
-Sonra yüzükler takılacak
-Masada açık büfe bişeyler ikram edilecek,mamalar yenecek.herkes istediğini alıcak tabağına
-En sonra pastamız kesilecek ve tamamlanıcak
Biz kendi aramızda gümüş söz yüzüğü almıştık.Şuan onu takıyoruz.
İkimiz aramızda para biriktirmiştik,onunla gidip nişan için alyanslarımızı aldık.Nişanda onlar takılacak inşallah
kız tarafı şunu erkek tarafı şunu alır hesabı yapmadık yani.
Kıyafetlerimizide ikimiz gidip ortaklaşa aldık.
Aldığım duyuma göre onlar bana bilezik takacakmış.Bizde ona saat takıcaz.
Bohça falan yapmadık.
Bende konu açmıştım,şurdan bakabilrsin
http://www.kadinlarkulubu.com/nisan-nisan-adetleri-nisan-bohcasi-nisan-tepsisi/523385-ameliee-nisanlaniyooorr.html
Bizim biraz uzun vadede tatlımO mezunda bu sene ben son sınıfa geçicem, mezun olmamı beklicez düğün için :)
Muhtemelen nişandan 1 sene sonra olur işte :))
cok da uzun vade sayılmaz canım yaaa.. ben eylül de nişanlandım bak seneye haziranda ancak evlenicem
Kızlar merhaba
Haziran'da istemem olacak. Ekim'de de yaklaşık 200 kişilik bir nişanım olacak.
Adetleri falan pek bilmeyiz biz, öyle belirgin bir şeyde duymadım hiç ailemden. İstemede yüzükleri de takmak istiyoruz sevgilimle... Ailesinin bana bir şey takması gerekiyor mu?
Yada istemede yüzüğü takıp nişanda bir daha çıkarıp taktırmak komik olur muİsteme de pek akrabam olamayacak, uzak şehirlerde olduğumuz için hepsi nişana gelecek. İsteme de napıcam? Kahveleri mi getircem hemen. Ayyy napcam ben
Ne yapsam bilemedim... Bir şey daha varFarklı illerde ailelerimiz. 5-6 saatlik yoldan gelecekler. Yemek masasına alternatif yiyecekler hazırlasak, onlar masada dursa garip olur mu?
Ayy hiç bir şey bilmiyorum benYardımmmm yardım yardııımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?