- 16 Eylül 2009
- 14.383
- 24.221
- 398
- Konu Sahibi karanfilce
-
- #9.021
Cnm kac programli?benim makinelerim profilo. 15 yıldır kullanıyorum daha bi kere tamirci görmedi....
aman tahtalara vurayım....
vesteli üstüne para verseler evime sokmam. tv ve buzdolabı vardı. resmen attım balkondan aşağı.
Ayy canim.ne alcami sasirdimHerkese Günaydınlar..
İşlerim yoğun okuyamıyorum yazamıyorum arkadaşlar..
Lellicim bulaşık makineismi alıcaksın..
Valla ben artık evime ne arçelik nede beko sokmam..ilalallah dedim..
Bende bekliyorum bir daha bozulursa artık yenileyeceğim makinelerimi..
bende samsung yada sıemens yada bosch düşünüyorum..
Profilo da iyi diyorlar ama bilemiyorum..
Hayırlısı olsun inş..
canım 3 programlı. öyle derece falan ayarlayamıyorum.Cnm kac programli?
Celik haznelimi govdesi
Ayy ben ne alcam ya
Profilo,regal,ariston elden taksitle alabiliyorum
Profilo nun kendi servisimi var yoksa biyere bagli yan sanayimi.
Regal istemiyorum
Vestel bulasik mak hic duymadin
Bohs da eski buzdolabim bohs idi memnun degildim bozuldu degistim zaten.
Profilo,ariston ve arceligi arastiriyorum nette
Bohs ve arcelikden memnun olmayan sayisi daha fazla
Ben her yıkamada domestos dökerim içine..pırıl pırıl çıkarır.. bozulsa şimdidye kadar bozulurdu valla.. Maşh diyimde..Bulanik beyaz cizgi cikmasinin nedeni bulasik makinesi icin üretilen sivi su eksilirse ve bu bi degil bi kac defa bu sividan dökmeyi unutursak o zaman oluyor iste.ve lütfen bazi hanimlarimiz bunu yapabiliyor eger yumurta kizartmasi yaptiysak makineyi doldurunca bazen yumurta gibi kokuyor hepsi yikaninca diye icinde bi kapak camasir suyu atiyorlar kokuyu alsin diye sakin bayanlar bu makinelerin tek düsmani camasir suyudur.bi kere atmaniz bile makinenin yamulmasina neden olabilir:)
o marka bendede var 8 yildir kullaniyorum masallah bozulmadi suana kadar tavsiye ederimÇamaşır makinesinde Whirlpool marka tavsiye ederim.. Abimlein makinesi..çok güzel yıkıyor.. çokda sağlam..Ama biraz fiyatı tuzlu galiba..Ben benimki bozulursa ondan almayı düşünüyorum..şimdilk 20 senelik makinemle idae ediyorum.. tık dediği yerde yenileyeceğim kısmetse.
Merhaba ben siemens marka bulaşık makinesi kullanıyorum ama 3 programlı ve inan pahalı değil diğer markalar 800-900'dan başlıyor zaten bunun fiyatı şuan nette baktığımda 1000-1100 civarı görünüyor.Çok programlı almanın hiçbir mantığı yok zaten ben sadece 2 programı kullanıyorum.Kurutması çok iyi bardaklarda iz bırakmıyor kesinlikle.tabletin yarısını kullanıyorum her yıkamada. Arada bir parlatma gözüne sirke döküyorum. çamaşır suyunu tavsiye etmem hem makineye zararlı hem sağlığımıza zararlı. Çünkü kalıntı bırakıyor kimyasalları kanserojen aman dikkat. makine yıkamasını yaptıkten sonra hemen kapağını açmanızı ve mutfağı havalandırmanızı tavsiye ederim çünkü o buhar da zararlıymış ve leke bırakıyormuşAyy canim.ne alcami sasirdim
Simens,samsung ve bohs cok pahali
Bohs istemiyorum zaten eski buzdolabim bohs idi memnun degildim.
Samsung 1.400 civari
Arcelik,profilo ve ariston daha uygun
Ariston buldum 1000tl
Arcelik 750tl
Profiloda 900civariydi yanlis hatirlamiyosam
3program yetiyo bana
Ne alcam ben ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?