birikim yapma

Tasbebek09

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2014
590
930
kızlar merhaba kışın para biriktirmeye başlıcam evlilik için
şöyle bi düşüncem var kışın dolar düşmeye başlar diye düşünüyorum düşerse 3 e filan maaşımın bir kısmını dolara bir kısmını altına bir kısmını da tl olarak birikireyim diyorum
nedense tek bir şeye yatırasım gelmiyor belli olmaz sonuçta ülkenin durumu filan böyle böldüm
siz ne düşünüyorsunuz nasıl birikim yapıyosunuz fikirlerimizi paylaşalım birbirimize yardımcı olalım

şöyle bi düşüncem var kışın dolar düşmeye başlar diye düşünüyorum düşerse 3 e filan maaşımın bir kısmını dolara bir kısmını altına bir kısmını da tl olarak birikireyim diyorum
nedense tek bir şeye yatırasım gelmiyor belli olmaz sonuçta ülkenin durumu filan böyle böldüm
siz ne düşünüyorsunuz nasıl birikim yapıyosunuz fikirlerimizi paylaşalım birbirimize yardımcı olalım
merhaba sepet yapma fıkrı uzmanlarca onerılen bi fıkır her seyden biraz biraz guzel olur
yalnız doların 3olması asla mumkun degıl cuma gunu 5,60dı dusunun bi mucize olursa taş catlasa 4 4.5olır o da uzun vadede

Kisin dolar hep artar. Bu zamana kadar hep oyle oldu. Ayrica dolarin 3 e dusmesi cok zor. Su durumda ilerisini hic kestiremiyorum. Gram bile olmus 250 :KK43:

merhaba sepet yapma fıkrı uzmanlarca onerılen bi fıkır her seyden biraz biraz guzel olur
yalnız doların 3olması asla mumkun degıl cuma gunu 5,60dı dusunun bi mucize olursa taş catlasa 4 4.5olır o da uzun vadede

geçen kış 3,60 filandı düşmez mi ki hadi 4 olsun yani düşer diye umuyorum
artık evlenmek mucize oldu ya her şey çok pahalı napcaz bilmiyorum:KK43:

Bende doların o kadar düşeceğini sanmıyorum.Çünkü bir ay önce merkez bankası yıl sonu dolar tahminini 4.83 olarak açıklamıştı.
Bunun dışında sepet yapma fikri güzel riski azaltmış olursunuz.

Sepet fikri güzel, dolar şu seviyesinin altına kısa vade de düşse bile yıl sonu yine 7 TL civarında olacak diye uzmanlar fikir beyan ediyor.
TL birikimi doğru bulmuyorum ama. Ytd

Ben bundan sonra asla hiç birşeyin düşeceğini düşünmüyorum açıkcası . Gram şuan 250 tl olsa olsa 240 a düşer . Oda bir ihtimal tabiki . Bundan sonra yapacak bişey yok güç yettiğince altın almaya devam edeceğim

Bende doların o kadar düşeceğini sanmıyorum.Çünkü bir ay önce merkez bankası yıl sonu dolar tahminini 4.83 olarak açıklamıştı.
Bunun dışında sepet yapma fikri güzel riski azaltmış olursunuz.

Ben bundan sonra asla hiç birşeyin düşeceğini düşünmüyorum açıkcası . Gram şuan 250 tl olsa olsa 240 a düşer . Oda bir ihtimal tabiki . Bundan sonra yapacak bişey yok güç yettiğince altın almaya devam edeceğim

o zaman 4e düşmesini bekleyim zaten benim birikime başlamam ocağı bulur duruma göre bakarım halde

Hayallere gel
Dolar ve 3 TL
Sonrada 4e dedi=))
Ekonomiden bu denli uzak birisi evlenip nasıl ev geçindirecek muamma

Dolar düşmez bunu beklemeyin
Kısa vadede dolar da altında almayın evlenmek için 2 3 yıl beklicem diyorsanız alın. Sepet yapmanız güzel birde tl olarak değer kaybedersiniz.

Dolar 3tlye düşecek ay hadi inşallah diyeceğimde bir gülme geliyor
canım dolar bu gece 7tlyi geçti! ülkenin ekonomisi açısından Kabus evet ama geçti valla malesef:KK43:

Ayrıca bir ekonomi atasözü derki "döviz hiç bir zaman sıçradığı noktayı unutmaz en kısa zamanda tekrar oraya zıplar." Tabiki ytd.

Sepet yapman mantıklı ama tlde kalman zarar malesef.tl eriyor hemde çok fena fırına sürülmüş buz kalıbı gibi eriyor.

Evlenmek zordu bu şartlarda kat be kat zordur.Allah yardımcınız olsun.

Son düzenleme:
X