- 29 Mart 2015
- 891
- 1.124
- 53
- 42
- Konu Sahibi olcayayana
-
Tatlım en azından bişiler bitiyor.Üst üste geldiğinde daha zor oluyorMutlu pazarlar kızlar
Aylık bütçemi inceliyorum bir taksit bitiyor, araba bakımı geliyor vergisi geliyor,
Yeri doluyor o kadar da hesap yapıyorum
Ama azalanın Yeri hemen doluyor böyle olunca da birikime ayırdığım miktar her ay aynı oluyor tatil planımız var bayramda, nakit biriktirmem lazım ama böyle olunca ayda anca 150 koyabilirim 3ay kaldı
Her harcamayı kontrol ediyorum ama zamanında çok açılmışım şimdi kapanmak bilmiyor
ınsallah daha fazla bırıkıme ayırırsın canımMutlu pazarlar kızlar
Aylık bütçemi inceliyorum bir taksit bitiyor, araba bakımı geliyor vergisi geliyor,
Yeri doluyor o kadar da hesap yapıyorum
Ama azalanın Yeri hemen doluyor böyle olunca da birikime ayırdığım miktar her ay aynı oluyor tatil planımız var bayramda, nakit biriktirmem lazım ama böyle olunca ayda anca 150 koyabilirim 3ay kaldı
Her harcamayı kontrol ediyorum ama zamanında çok açılmışım şimdi kapanmak bilmiyor
Yo canım neden özel olsun özel sektörde üretim elemanıyım yani bir nevi işçiınsallah daha fazla bırıkıme ayırırsın canım
3 gundur 200 tl harcadım sen benı gectın kesın
karamelli_turta ne iş yaptıgını merak edıyorum canım ozel degılse paylaşabılır mısın?
Aminnn canım umarım hepimiz hedeflerimize ulaşırız aylık gelirimiz ortalama 3900 kadar.sen ne iş yapıyorsun cnm geliriniz ortalama ne kadar?Canim insallah hedefledigin herseyi bir bir yerine getirirsin tesekkurler cevabin icin ayrica :)karamelli_turta
21 kuralı nedır cnmMerhaba kızlar
Maaş gününe kadar günlük Maximum 5tl Limit koydum kendime
Pazar pazartesi 0idi,Bugün yumurta,ekmek oğluşlara çikolata toplam 7tl harcadım
Şu 21kuralı bende işe yaramaya başladı sanırım,harcayınca rahatsız oluyorum
Değişiyorum ben bile inanamıyorum kendime..
21 kuralı nedir canımMerhaba kızlar
Maaş gününe kadar günlük Maximum 5tl Limit koydum kendime
Pazar pazartesi 0idi,Bugün yumurta,ekmek oğluşlara çikolata toplam 7tl harcadım
Şu 21kuralı bende işe yaramaya başladı sanırım,harcayınca rahatsız oluyorum
Değişiyorum ben bile inanamıyorum kendime..
birikim amaçlıysa ata daha mantıklı çünkü bileziklerde fiyat kırılıyoraltın almak istediğimizde bilezik mi almak mantıklı kızlar yoksa ata fılan mı
altın almak istediğimizde bilezik mi almak mantıklı kızlar yoksa ata fılan mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?