- Konu Sahibi yakamozzzzzz
-
2 gün önce test yaptım evte pozitif çıktı ama bu sabah hastalandım kanamam var neden olduğunu anlamadım siteye yeni ktıldım biri cevap atsın sebep ne anlamadım teste 2 çizgi vardı pozitifti
evde yapılan idrar testlerinde hata payı vardır yani negatif çıkar ama bayan aslında gebedir ya da tam tersi pozitif çıkar ama bayan gebe değildir.. en doğru netice kan tahlili ile elde edilir... belki sizin testiniz de sizi yanıltmış olabilir... hakkınızda hayırlısı olsun.. ama içinizin rahat etmesi için en garantisi elbette bir hekime görünmek..
cevaplar için sağolun dün akşam doktora gittim hamileyim ama kanama için birşey söylemediler 2 gün sonra tekrar gitcez doktora çok enterasan allah her isteyene hayırlısıyla çocuk sahip olmayı nasip etsin ama çok enterasan bir duygu şimdiden elimden kaybolup gidecek diye çok korkuyorum[/QUOTE
yakamoz bendede aynısı oldu bende 7 haftalık hamileyim.. 3 gündür kanamam var.. dr. gittim ilaç ve iğne verdi..yatak istirahati dedi kalkmadan yatıyorum bakalım hakkımızda hayırlısı neyse o olsun bende çok korkuyorum tuvalete bile gitmeye korkuyorum inş. bişey olmaz çok geçmiş olsun..
cevaplar için sağolun dün akşam doktora gittim hamileyim ama kanama için birşey söylemediler 2 gün sonra tekrar gitcez doktora çok enterasan allah her isteyene hayırlısıyla çocuk sahip olmayı nasip etsin ama çok enterasan bir duygu şimdiden elimden kaybolup gidecek diye çok korkuyorum[/QUOTE
yakamoz bendede aynısı oldu bende 7 haftalık hamileyim.. 3 gündür kanamam var.. dr. gittim ilaç ve iğne verdi..yatak istirahati dedi kalkmadan yatıyorum bakalım hakkımızda hayırlısı neyse o olsun bende çok korkuyorum tuvalete bile gitmeye korkuyorum inş. bişey olmaz çok geçmiş olsun..
yakamoz merak ettim cnm ne oldu kanaman.. dr. a gidicektin gitttiysen ne dedi merak ettim inş. bişey yoktur.. benim kanamam hala devam ediyor yatıyorum sürekli..
yakamoz merak ettim cnm ne oldu kanaman.. dr. a gidicektin gitttiysen ne dedi merak ettim inş. bişey yoktur.. benim kanamam hala devam ediyor yatıyorum sürekli..
ah canım benim çok üzgünüm çok o 3 günlük kanamada düşmüş bebeğim benimki çok küçüktü bir vardı bir yok oldu inşalah senin bebişine birşey olmaz çok zor çok
ah canım benim çok üzgünüm çok o 3 günlük kanamada düşmüş bebeğim benimki çok küçüktü bir vardı bir yok oldu inşalah senin bebişine birşey olmaz çok zor çok
offffçok üzüldüm bende.. ama ne yapacaksın takdiri ilahi.. bakalım bende yarın dr.a gidicem ne dicek çok merak ediyorum.. hakkımızda hayırlısı neyse o olsun inş. sanada sabır diliyorum canım üzülme tekrar olur inş. çok çok geçmiş olsun tekrar
sevgiler....
offffçok üzüldüm bende.. ama ne yapacaksın takdiri ilahi.. bakalım bende yarın dr.a gidicem ne dicek çok merak ediyorum.. hakkımızda hayırlısı neyse o olsun inş. sanada sabır diliyorum canım üzülme tekrar olur inş. çok çok geçmiş olsun tekrar
sevgiler....
sağol canım sanada bebişinle alakalı hayırlı haberler
yakamozz bende bebeğimi kaybettimdün kalp atışları yoktu bu gün kürtajla alındı (((
yakamozz bende bebeğimi kaybettimdün kalp atışları yoktu bu gün kürtajla alındı (((
ayy canımm yaa çok üzüldüm gerçekten offf ALLAHIM sen yardımcımız ol hem bebeğimi kaybettim şimdide tekrar aynı şeyi yaşarmıyım korkusu hep kafamda
ayy canımm yaa çok üzüldüm gerçekten offf ALLAHIM sen yardımcımız ol hem bebeğimi kaybettim şimdide tekrar aynı şeyi yaşarmıyım korkusu hep kafamda
ewt canım bende aynen o korkuları yaşıyorum kafamda kura kura bi hal oldum tekrar hamile kalsam gene aynısı olurmu die.. birde bu aralar hiç iyi deilim gün geçtikçe daha fenayım yani Allah yardımcımız olsun inş.aklıma geldikçe ağlıyorumama sonrada diyorum Allah böyle istedi her şerde bir hayır her hayırda bir şer vardır diyorum..Allah sanada banada tekrar bir bebiş nasip eder sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız in.
ilk aylarda benim de çok kanamam oldu ilaçla düzeldim.. hatta bi dr. normalde kanaması olan hastalrın %50 düşük söz konusu ama senin düşük yapman %50den daha yüksek çünkü bebeğin geriden geliyo dedi. çok şükür topladım ama ben de bi agrım olsa falan hemen acaba bişe mi oldu moduna giriyorum. bir de genelde sağlıksız anomal bebekler tutunamazmış. o yüzden üzülmeyin rabbim hayırlı evlatlar nasip eder inşallah. bebeğin kaç haftalıktı kalp atışlarını duymadılar ve aldırdı
AMİN İNŞ. 8. haftadaydım cumartesi dr. a gittim kalp atışları duyuldu..cumartesiden sonraki çarşamba kontrolüm vardı gittim ve kalp atışları ne karından nede alt muayenede çıkmadı bu yüzden kürtaj oldum Allah'ım birdaha olursa sağlıklı sıhhatli bi bebiş verir inş. tüm isteyenlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?