birii yardım etsin bir cevap atsın lütfennn

yakamozzzzzz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2013
232
0
36
Diğer
2 gün önce test yaptım evte pozitif çıktı ama bu sabah hastalandım kanamam var neden olduğunu anlamadım siteye yeni ktıldım biri cevap atsın sebep ne anlamadım teste 2 çizgi vardı pozitifti

2 gün önce test yaptım evte pozitif çıktı ama bu sabah hastalandım kanamam var neden olduğunu anlamadım siteye yeni ktıldım biri cevap atsın sebep ne anlamadım teste 2 çizgi vardı pozitifti

kanaman fazlamı yani adet oluyormuşsun gibi düşük yapıyor olabilirsin biran önce doktora gitmeni tavsiye ederim belki yaptığın test hatalı da olmuş olabiliri belki hamile değilsin.

evde yapılan idrar testlerinde hata payı vardır yani negatif çıkar ama bayan aslında gebedir ya da tam tersi pozitif çıkar ama bayan gebe değildir.. en doğru netice kan tahlili ile elde edilir... belki sizin testiniz de sizi yanıltmış olabilir... hakkınızda hayırlısı olsun.. ama içinizin rahat etmesi için en garantisi elbette bir hekime görünmek..

cevaplar için sağolun dün akşam doktora gittim hamileyim ama kanama için birşey söylemediler 2 gün sonra tekrar gitcez doktora çok enterasan allah her isteyene hayırlısıyla çocuk sahip olmayı nasip etsin ama çok enterasan bir duygu şimdiden elimden kaybolup gidecek diye çok korkuyorum

ilk aylarda benim de çok kanamam oldu ilaçla düzeldim.. hatta bi dr. normalde kanaması olan hastalrın %50 düşük söz konusu ama senin düşük yapman %50den daha yüksek çünkü bebeğin geriden geliyo dedi. çok şükür topladım ama ben de bi agrım olsa falan hemen acaba bişe mi oldu moduna giriyorum. bir de genelde sağlıksız anomal bebekler tutunamazmış. o yüzden üzülmeyin rabbim hayırlı evlatlar nasip eder inşallah. bebeğin kaç haftalıktı kalp atışlarını duymadılar ve aldırdın?

kızlar çok üzüldüm ikinizede,
inş.hayırlısıyla tekrar hamile kalıp, bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız...
rabim isteyen herkese nasip etsin inşallah,
bide bana hayırlısıyla inş.

Allah yardımcınız olsun kızlar Rabbim evladı olmayana hayırlısıyla versin olanada sag salim kuacaklarına almayı nasip etsin

Bende uzuldum ikinizede RABBIM tekrarini yasatmasin INSALLAH...
ALLAH ISTEYEN HERKESE SAGLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASIP ETSIN INSALLAH(AMIN)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…