biricik K.K mıza nasıl,nerde,neden ve ne şekilde uye oldunuzz?

aycaaaaaaa

can oğluşlarrıımm :))
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2008
5.049
167
bilgisayarımı alaı daha 1.5 2 ay oluo bende aramotorunun keyfini çıkarmakla meşgulum :1closedeyes:
vay anasını dıorum adamlar neler yapmış aklıma ne gelirse yazıp aratıordum sırnaşık şey
sonra can sıkıntısı artık msn de bi yere kadar :bbo:
okeye takılmaya başladımm derken ondanda sıkıldım -tatlicadiarzu-
yine arama motoruna geri dondum aklıma ne kelimesi gelirse yazıp aratıorum:1rolleyes:
adeta bundan zevk alıordum :jeyyar:
sonra nereye girdim bilmem orda k.k mızın evt biricik k.k mızın reklemını gördumm :asigim:
olamaz dedim aradığım yer bu delikafadulden hemen tıkladım uye oldum :1rolleyes:
ama bu arada daha bugune kadar ne uye olmuşum ne bişi böle siteye bilmıorum
bide dedim burası paralıysa :eek: aman paralıysa paralı çok gelirse silerim uyeliği dedim sırnaşık şey
neyse uye oldum falan ama ben dedim ya hiçbişeden çakmıorum nese öle girip sadece yukarda anasayfa yararlı linkler vs. varya oraya bakıp çıkıodum o ile mutluluk verıodu bana
:icecream: daha sonra ordaki sohbet takıldı gözume oraya girdim ama giriş o giriş
bi daha çıkmamak uzre kaydirigubbakcemile3 bayağı zaman orda takıldım
sonra sosyal gruplar derken avatarlar derken obu derken bide ilk girdiğim zamanlardaki
arkadaşlarımın girmemesiyle birlikte sohbetten forumlara terfi ettimm :asigim:
iyi kide etmişim iyikide K.K ya uye olmuşum :asigim:
yayında ve yapımda emeği geçen herkese sevgi ve sayılarımı sunar teşkkuru bi borç bilirim a.s.

evet arkadaşlar sizden de bekliorum nasıl uye oldunuz bakalım bu vaktimizin çoğunu harcadığım yeni yeni dostluklar edindiğimz guzeller guzeli sitemizee :kahve:

Ayçaaaa arkadaşım aynen anlattığın gibi bizimde bilgisayar yeni alındı
meraktan aklıma ne gelirse nette arıyorum
neyi arasam illa KK dan bişeylerde buluyorum
çok merak ettim nedir bu KK her konuda bilgi olan bi forum
ALLAH ALLAH dedim hemen dalmam lazım
ogünden beri KKlıyım iyikide öyleyim burda zaman geçirmeyi seviyorum

:enbuyukkk:

selam bende yegenim sayesinse üye oldum kendisi anaokulu öğretmeni tavsiye etti hem annesini hem beni üye yaptı çoook teşkklerrr yegenimeeekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ben neden üye olduğumu hatırlayamadım yawwww:KK43:( hatırlamıyorum emmeeeee ilk üye olduğum zamanlarda asker eşleri topiğinden çıkmıyordum hergün ordaydım hergüüüün acaba o yüzdenmi üye oldum :KK59: yok hatırlayamıyorum

selam

ben medipolde kadın doktoru arıyordum buradaki yorumlara bakıyordum ve o şekilde üye oldum
iyiki olmuşum :)

X