• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan Biricik aşkımın nişan bohçası

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

sseyyma

Guru
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2013
121
1
316
Arkadaşlar merhaba öncelikle bohçamı az ve öz yaptım ve kullanışlı olmalarını tercih ettim sonuçta saklanmak için alınmıyor bunlar.Toplamda 400 küsür birşey tuttu tüm aldıklarım.

GÖMLEK
T-SHİRT
2 ADET ATLET
2 ADET BOXER
PİJAMA TAKIMI
KRAVAT
SECCADE
TESBİH
NAMAZ TAKKESİ
ÇORAP
KEMER
CÜZDAN
DANTEL HAVLU
LİF
EV TERLİĞİ
TRAŞ LOSYONU
PARFÜM
DEODARANT
TRAS JELİ
GİLLETTE JİLET
DİŞ MACUNU
DİŞ FIRÇASI

traj jellerinin kutusunu kendi ellerimle yaptım açık halinin resmini çekemedim

Eklentiler

• $Fotoğraf1088.jpg
    $Fotoğraf1088.jpg
    85,8 KB · Görüntüleme: 102
  • $Fotoğraf1083.jpg
    $Fotoğraf1083.jpg
    50 KB · Görüntüleme: 83
  • $Fotoğraf1084.jpg
    $Fotoğraf1084.jpg
    72,2 KB · Görüntüleme: 97
  • $Fotoğraf1086.jpg
    $Fotoğraf1086.jpg
    71,5 KB · Görüntüleme: 98
  • $Fotoğraf1087.jpg
    $Fotoğraf1087.jpg
    57,5 KB · Görüntüleme: 101
Son düzenleme:
Arkadaşlar merhaba öncelikle bohçamı az ve öz yaptım ve kullanışlı olmalarını tercih ettim sonuçta saklanmak için alınmıyor bunlar.Toplamda 400 küsür birşey tuttu tüm aldıklarım.

GÖMLEK
T-SHİRT
2 ADET ATLET
2 ADET BOXER
PİJAMA TAKIMI
KRAVAT
SECCADE
TESBİH
NAMAZ TAKKESİ
ÇORAP
KEMER
CÜZDAN
DANTEL HAVLU
LİF
EV TERLİĞİ
TRAŞ LOSYONU
PARFÜM
DEODARANT
TRAS JELİ
GİLLETTE JİLET
DİŞ MACUNU
DİŞ FIRÇASI

traj jellerinin kutusunu kendi ellerimle yaptım açık halinin resmini çekemedim

Röbdeşambır birde kol düğmesi eksik gibi. tabi herkesin nişan bohçası kendine de ben onlarıda almıştım :)

Röbdeşambır birde kol düğmesi eksik gibi. tabi herkesin nişan bohçası kendine de ben onlarıda almıştım :)
robdeşambır asla giymez kol düğmelerinide yazmayı unuttum onuda aldık tabi ama kullanamayacagı seyleri almak gereksiz diye düşündüm

robdeşambır asla giymez kol düğmelerinide yazmayı unuttum onuda aldık tabi ama kullanamayacagı seyleri almak gereksiz diye düşündüm

öyle tabi ama işte adet yerini bulsun bana gelen bohça yıgınla olunca bende baya doldurdum açıkçası. sonra böyle şeylerin lafı olur akrabalar gördüğünde. israf olabilecek herşeye bende karşıyım tabi :)

kazak veya hırka tarzında bişi daha alabilirsin, birde kot yada keten pantolon ekleyebilirsin, hani çeşit çok olunca daha zengin duruyor ya bohçalar onun için dedim
benimde erkek kardeşim nişanlandı bi hafta önce
hırka, gömlek,kravat,kol düğmesi, keten pantolon, spor ayakkabı, tişört, cüzdan, kemer vardı
ayrıca iç çamaşırı, pijama takımı, terlik, çorap, mendil, seccade, takke, tesbih, ayrıca parfüm-tıraş malz.-deodarnt-diş macunu-duş jeli-banyo lifi-ayak kremi-vs bi sürü şeyleri de makyaj sandığına koymuşlar, saati de vardı onu da zaten nişan sırasında taktılar aklıma gelenleri yazdım, hayırlı olsun

Son düzenleme:
Back