• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biri yardımcı olabilir mi🤭

mrvdk

Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2021
15
7
6
27
Arkadaşlar aşırı heyecanlı ve karamsar duygular içerisindeyim lütfen bu soruma saçmalama demeyin yumurtlama günümün üzerinden 14-15 gün kadar geçti ve ben dayanamayıp erken gebelik testi yaptım sonucu görsel olarak paylaşıyorum. Ben aşırı mı aşırı silik bir çizgi görüyorum ama gözlerim görmek istediği için mi böyle bilmiyorum 😂 yansıma mı görüyorum yoksa olması gereken bir çizgi mi bilmiyorum. hakkımızda her şeyin hayırlısı olsun. Eğer varsa bir şeyler pazartesi hemen kan vericem 🥺🥺

Eklentiler

• 0EB0DD89-2BAF-4476-8933-287B687AADD7.jpeg
    0EB0DD89-2BAF-4476-8933-287B687AADD7.jpeg
    40,2 KB · Görüntüleme: 100
  • DB17D03C-9D0E-4199-A1A1-8F8C24396ECC.png
    DB17D03C-9D0E-4199-A1A1-8F8C24396ECC.png
    495,1 KB · Görüntüleme: 104
Özür dilerim ama ben bir şey göremedim.

Arkadaşlar aşırı heyecanlı ve karamsar duygular içerisindeyim lütfen bu soruma saçmalama demeyin yumurtlama günümün üzerinden 14-15 gün kadar geçti ve ben dayanamayıp erken gebelik testi yaptım sonucu görsel olarak paylaşıyorum. Ben aşırı mı aşırı silik bir çizgi görüyorum ama gözlerim görmek istediği için mi böyle bilmiyorum 😂 yansıma mı görüyorum yoksa olması gereken bir çizgi mi bilmiyorum. hakkımızda her şeyin hayırlısı olsun. Eğer varsa bir şeyler pazartesi hemen kan vericem 🥺🥺
Hayalet çizgi var gibi testin markası ne

Estağfirullah ne özürü 😌 eh bende zar zor görüyorum diyorum ya belkide görmek istediğim içindir 🥺 rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.
İnşallah yakın zamanda nasip olur 🌼

Çok hafif bir çizgi var canım ama 2 günde bir tekrarla testi başka bir test ile

İnşallah deneyeceğim hayırlısı olsun🥰
Hakkında hayırlısı olsun canım yumurtlamanın üstünden 17 gün geçtiğinde daha sağlıklı sonuç alırsın

erken gebelik testleri sanırım yanıltıyor git 5 liralık test al ben de adetime 7 gün kala gösterdi :)
Evde 3 tane var aslında ne bileyim iş olsun benimkisi😌🤭 yarın beklenen adet günüm aslında eğer olmazsam pazar tekrarlayıp sonrasına bakacağım inşallah. Bu arada hayırlı olsun😇

Evde 3 tane var aslında ne bileyim iş olsun benimkisi😌🤭 yarın beklenen adet günüm aslında eğer olmazsam pazar tekrarlayıp sonrasına bakacağım inşallah. Bu arada hayırlı olsun😇
AA inşallah gönlünden geçen olur testi yaparsan mutlaka sabah idrarınla yap daha net sonuç veriyor :) çok teşekkür ederim Allah razı olsun darısı başınaaa🥰🥳

Back