Arkadaşlar aşırı heyecanlı ve karamsar duygular içerisindeyim lütfen bu soruma saçmalama demeyin yumurtlama günümün üzerinden 14-15 gün kadar geçti ve ben dayanamayıp erken gebelik testi yaptım sonucu görsel olarak paylaşıyorum. Ben aşırı mı aşırı silik bir çizgi görüyorum ama gözlerim görmek istediği için mi böyle bilmiyorum yansıma mı görüyorum yoksa olması gereken bir çizgi mi bilmiyorum. hakkımızda her şeyin hayırlısı olsun. Eğer varsa bir şeyler pazartesi hemen kan vericem
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Biri yardımcı olabilir mi🤭
- Konu Sahibi mrvdk
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 3 Temmuz 2021
- 1.129
- 884
- 43
- 28
Hayalet çizgi var gibi testin markası neArkadaşlar aşırı heyecanlı ve karamsar duygular içerisindeyim lütfen bu soruma saçmalama demeyin yumurtlama günümün üzerinden 14-15 gün kadar geçti ve ben dayanamayıp erken gebelik testi yaptım sonucu görsel olarak paylaşıyorum. Ben aşırı mı aşırı silik bir çizgi görüyorum ama gözlerim görmek istediği için mi böyle bilmiyorum yansıma mı görüyorum yoksa olması gereken bir çizgi mi bilmiyorum. hakkımızda her şeyin hayırlısı olsun. Eğer varsa bir şeyler pazartesi hemen kan vericem
Estağfirullah ne özürü eh bende zar zor görüyorum diyorum ya belkide görmek istediğim içindir rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.Özür dilerim ama ben bir şey göremedim.
ProdoctorHayalet çizgi var gibi testin markası ne
- 3 Temmuz 2021
- 1.129
- 884
- 43
- 28
Üzgünüm .. kendisi yalancı bir test beni de geçen ay aynı şekilde umutlandırmıştı başka bir markayla deneyinProdoctor
Aaa öyle mi üzüldüm sizin adınıza da.. hayırlısı olsun diyelim öyleyseÜzgünüm .. kendisi yalancı bir test beni de geçen ay aynı şekilde umutlandırmıştı başka bir markayla deneyin
- 13 Kasım 2018
- 3.862
- 2
- 5.372
- 158
İnşallah yakın zamanda nasip olurEstağfirullah ne özürü eh bende zar zor görüyorum diyorum ya belkide görmek istediğim içindir rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.
- 20 Ağustos 2021
- 8.756
- 36.011
- 498
Çok hafif bir çizgi var canım ama 2 günde bir tekrarla testi başka bir test ileArkadaşlar aşırı heyecanlı ve karamsar duygular içerisindeyim lütfen bu soruma saçmalama demeyin yumurtlama günümün üzerinden 14-15 gün kadar geçti ve ben dayanamayıp erken gebelik testi yaptım sonucu görsel olarak paylaşıyorum. Ben aşırı mı aşırı silik bir çizgi görüyorum ama gözlerim görmek istediği için mi böyle bilmiyorum yansıma mı görüyorum yoksa olması gereken bir çizgi mi bilmiyorum. hakkımızda her şeyin hayırlısı olsun. Eğer varsa bir şeyler pazartesi hemen kan vericem
İnşallah deneyeceğim hayırlısı olsunÇok hafif bir çizgi var canım ama 2 günde bir tekrarla testi başka bir test ile
İnşallah tüm isteyenlereİnşallah yakın zamanda nasip olur
- 20 Ağustos 2021
- 8.756
- 36.011
- 498
Hakkında hayırlısı olsun canım yumurtlamanın üstünden 17 gün geçtiğinde daha sağlıklı sonuç alırsınİnşallah deneyeceğim hayırlısı olsun
Ah şu sabırsızlık olmasaHakkında hayırlısı olsun canım yumurtlamanın üstünden 17 gün geçtiğinde daha sağlıklı sonuç alırsın
- 6 Ağustos 2021
- 177
- 70
- 48
- 27
Evde 3 tane var aslında ne bileyim iş olsun benimkisi yarın beklenen adet günüm aslında eğer olmazsam pazar tekrarlayıp sonrasına bakacağım inşallah. Bu arada hayırlı olsunerken gebelik testleri sanırım yanıltıyor git 5 liralık test al ben de adetime 7 gün kala gösterdi :)
- 6 Ağustos 2021
- 177
- 70
- 48
- 27
AA inşallah gönlünden geçen olur testi yaparsan mutlaka sabah idrarınla yap daha net sonuç veriyor :) çok teşekkür ederim Allah razı olsun darısı başınaaaEvde 3 tane var aslında ne bileyim iş olsun benimkisi yarın beklenen adet günüm aslında eğer olmazsam pazar tekrarlayıp sonrasına bakacağım inşallah. Bu arada hayırlı olsun
Öylede deneyeceğim, çok teşekkür ederimAA inşallah gönlünden geçen olur testi yaparsan mutlaka sabah idrarınla yap daha net sonuç veriyor :) çok teşekkür ederim Allah razı olsun darısı başınaaa
- 3 Temmuz 2021
- 1.129
- 884
- 43
- 28
Bu test benim canımı çok yaktı yalancı buÇok hafif bir çizgi var canım ama 2 günde bir tekrarla testi başka bir test ile
- 11 Ekim 2021
- 506
- 404
- 33
- 29
Akşam üstü kahverengi lekelenmem oldu. Adet başlangıcı olabilir sanırım bu aydan da geçti..Sonucinuz ne oldu acaba?