Biri yardim etsin

Melisa93

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
91
Puanlar
48
Merhaba kizlar bugun lazere gittim bacaklarim icin. Ilk defadir gidiyorum once kizariklik sislik vardi ama onlar gecti ilk yaptiginda oyle cok rahatsiz etmedi. Eve geldim bi bakiyorum kip kirmizi sanki damarlar gorunuyor cok rahatsiz oldum ustelik 3 gun sonra dugunum var. Gecermi yarina? Ne yapa bilirim cok kotuyum. Hava sicak ondan ola bilirmi?

Son düzenleme:
Merhaba kizlar bugun lazere gittim bacaklarim icin. Ilk defadir gidiyorum once kizariklik sislik vardi ama onlar gecti ilk yaptiginda oyle cok rahatsiz etmedi. Eve geldim bi bakiyorum kip kirmizi sanki damarlar gorunuyor cok rahatsiz oldum ustelik 3 gun sonra dugunum var. Gecermi yarina? Ne yapa bilirim cok kotuyum. Hava sicak ondan ola bilirmi?
Canım ilk iki gün kızarıklıklar oluyor kaç gün oldu gideli? Bugün gittiysen yarın akşama kadar bekle bugün silverdin sür yarın akşam azalma olmazsa gittiğin yer ya da dr ile konuşun derim.

3 gün sonra düğünün varsa daha önce yaptırsaydın keşke. dökülmesi zaten 1 haftayı buluyor.
geçer bi kaç güne

image.jpeg
Can'ım ekteki kremi al kullan geçer.. Bende özel bir hastanede lazere gidiyordum orada bunu önerdiler bana.. Gerçekten işe yarıyor geçmiş olsun

Back